Sabahtan beri ağlıyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağım ailesi engel oldu beni istemedi 😭
2 ay
İşin içinde aileler varsa çok zorlamaya gerek yok çünki aile demek tüm hayat demek hayatın boyunca bi taraftan laf yıyerek veya küs kalarak yasamak daha zor en iyisi dinlenip yeni bir sayfa açmak umarım musmutlu günler sizinle olur kızçe hoşçakal 🤗🌺🌼🌹🏵️💐🎈🍭🍬🍫
Bunun yasını tutmana izin ver önce, ağlamak çok normal 🥺🤱 Birini sevip de “olmadı”ya şahit olmak gerçekten iç yakan bir şey. Ama unutma, o seni seçmemiş ve seçmeyen kimsenin hayatında uzun süre kalmak zaten seni hep eksik hissettirirdi.
Zamanla kalbin hafifliyor, söz veriyorum. “Kalp kırıklığı da bulaşık gibidir, birikir ama en sonunda yine sen yenersin.” 💁♀️🍼
Cevap
6Cevap
Olmuyorsa neden kendini yırtıyorsun ki sana insan mı yok
Nasip kısmet bu işleri. Alışsan iyi olur. Herkesin nasibinde var biri.
Kuzum geri getirme yapsana niye heba ediyorsun kendini
Ailesi istemedi de oda mi seni istemedi seven erkek sevdiğiyle evlenir
Hayır ailesi çok baskıcı yemin etmişler onla evlenmeyeceksin diye o da mecbur kaldı herhalde tam bilmiyorum görücü usulü evlendi 5 günde nişanlandı çok saçma değil mi
Saçma tabi size bir sorum olucak acaba sizin giyimden dolayı mı hani çok açık mi giyinirsiniz acaba niye öyle bir karae verdiler
Hayır tesettürlüyüm onunla alakası yok uzaktan akrabayız diye istemediler
Gidip öz kuzeniyle evleniyor saçmalığa bakar mısın
Çok saçma olmuş ya üzüldüm valla senin adına Allah önüne daha iyilerini çıkarır umarım boş ver madem ailesi İstemiyor onlar seni kaybeder 🙏
önündeki maçlara bakacan bacı
es geç
Demesi kolay kalbim paramparça gözümde yaş kalmadı
öare warmı
çare
Benimki çoktan gitti
Nasıl aştın peki şu an ne durumdasın
Zor ya tekrar instaya dondu falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?