Bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var:
Eşinizle konuşun: Eşinizle konuşarak durumun size ne kadar zor geldiğini açıklayın ve ondan destek isteyin. Belki de eşinizin kardeşine daha uygun bir çözüm bulmasını ya da bir süreliğine başka bir yere taşınmasını sağlayabilirsiniz.
Kardeşinizle konuşun: Eşinizin kardeşiyle konuşarak, sizin ihtiyaçlarınızın farkında olduğunu anlatın. Kendinizi nasıl hissettiğinizi ve onun da kendisi için daha iyi bir çözüm bulması gerektiğini açıklayın.
Dışarıda vakit geçirin: Evinizde rahat hissetmediğiniz zamanlarda, dışarıda vakit geçirerek kendinizi rahatlatmaya çalışın. Bu, arkadaşlarınızla takılmak, spor yapmak ya da sadece birkaç saatlik bir yürüyüş yapmak olabilir.
Sınırlar belirleyin: Eşinizin kardeşiyle yaşarken, kendi sınırlarınızı belirlemek önemlidir. Örneğin, kendinize özel zaman ayırmak, yalnız olmak ve kendinize bakmak için birkaç saatlik zaman dilimleri belirleyebilirsiniz.
Uzlaşın: Belki de eşinizin kardeşiyle yaşamak, bir uzlaşma sağlamanızı gerektirir. Onun ihtiyaçlarını ve sizin ihtiyaçlarınızı dengede tutmak için belirli kurallar ve sınırlar belirleyin. Bu, özellikle ortak alanların kullanımı, ev işlerinin paylaşımı ve sessiz zamanların korunması gibi konuları kapsayabilir.
Ancak, en önemli şeylerden biri, durumun sizi olumsuz etkilemesine izin vermemektir. Kendinize özen gösterin ve stresi yönetmeye çalışın. Gerektiğinde bir uzmana danışarak, daha etkili bir strateji geliştirebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce kişilerin birbirlerine sorması gereken sorular vardır, lakin kişiler bir an önce evlenmek için birbirlerini tanıma faslına atlarlar, birbirlerini tanımayı, tanımaya çalışmayı teğet geçerler, bir insanı nasıl tanırız? Onu gözlemleyerek, ona sorular sorarak, ses tonuna, vücut diline dikkat ederek ve istediğimiz cevabı alıyor olmamız o kişinin doğru söylediğini elbette ki göstermez ama söylemleri ve eylemleri arasındaki tutarlılık , ses tonu, sorulara doyurucu cevaplar veriyor olması ikna edici olur, tanıma kısmı zamana yayılmalı.
Kilit sorulardan birisidir bana göre şu soru; " Olur ki evlenirsek ailene gerektiğinde sınır çizebilir misin yoksa her istenilene evet mi dersin, ben aileme sınır çizerim, çünkü yerine göre bunu yapabilmek gerekir, senin düşüncen nedir" Karşıdaki kişi sessiz mi kalıyor, bozuluyor ve kızarıyor mu, işte bu vücut dili seninle hemfikir olmadığının göstergesidir, nitekim bir insanla hemfikir olduğumuzda sesimiz daha bir ciğerlerimizden çıkar ya da yalan mı söyleyecek, işte o zaman da doyurucu bir cevap vermez,"tabi ki sınır çizerim"diye kısa bir cevapla geçiştirir sorunu, eee sınır çizersin de nasıl sınır çizersin, onu da anlatsana, kendi net değil ki cevabı net olsun , bir an önce evlenmek derdinde. Kişiler birbirine dürüst olmalı ki birbirlerine uygun olup olmadıklarını görebilsinler
Kilit sorulardan birisi de şu bence, "Annelerimiz, babalarımız sağlıklıyken ben üç günden fazla yatılı misafir ağırlamak istemem, sen ne düşünüyorsun bu konuda?" Belki soruya o kişi şu cevabı verecek " Bende aynı düşüncedeyim, sınırlarımın ihlal edilmesini sevmiyorum, ayaklarımı rahat rahat uzatmak isterim, evimde rahat hareket etmek isterim ama misafir bunları kısıtlıyor "diyecek ki bu da gayet doyurucu bir cevap, baştan savma bir cevap değil ya da "misafir velinimettir, ben çok severim"diyecek , belki de yalan söyleyecek " bende öyle düşünüyorum" diye kısacık bir cevap verecek, tatmin edici olmayan kısacık bir cevap.
Halbuki insanlar gerçek kendilerini anlatmalı evlilik aşamasında, maalesef reklamlar oluyor evlilik aşamasında, insanlar kendilerini saklamaktan yana oluyor
210 Yorumla- +1 yıl
Soru sorarken şuna da dikkat edilmeli, ses tonuna, tonlamasina, beden diline.
Şayet istenilen cevabı veriyor soru sorulan kişi lakin sesi içine kaçmış gibi cevap veriyor ya yalan söylüyor ya da çekingen (ki çekingen kişi ne kadar sahip çıkabilir ailesine, sana, değerlerinize, her şeye evet der, pıs kalır, sınır falan çizemez, seni de sinir sahibi yapar ) Her şeye evet diyen insan da yalancıdır ya da kişiliği yoktur, mümkün mü her şeye evet diyebilmek, ayrıca insan sıkılır ya her dediğine evet diyen kişiden, renksiz bir ilişki olur o ilişki - +1 yıl
Söylemler tutarlı mi, söylediklerinin ardında mı, işte bunlar gözlemlemekle mümkündür, gözlemlemek için zamana ihtiyaç vardır ve dikkat etmek gerekir, şu evlilik zor bir maraton.
Siz birbirinizi tanımadan evlendiniz ya da görücü usulü oldu bu evlilik. - +1 yıl
Nedense biraz troll geldi bana lakin yine de uzun uzun yazacağım, belki birilerine faydam dokunur diye.
3 aydır evlisiniz ve evliliğinizin başından beridir kayınbiraderiniz sizinle yaşıyor, borcunu ödemek için ev de kiralayamıyor, kayınvalideniz sizi köye davet ediyor haftasonları ama köyde olan kayınvalideniz siz evde yokken evinize geliyor, bu insanlar köyde kalmıyor muydu? Belki ben bağ kuramadım lakin yaşadıklarınız gerçekse sahiden de zor, çok zor - +1 yıl
Eşinizle konuşun "evliliğimizden bir şey anlamadım, ben seninle fantezi dolu bir gece yaşamak istiyorum, lakin tabi ki lakin 🙂 demeyin kardeşin evin içinde doyasıya ses çıkaramam, evin içinde gecelikle dolaşmak istiyorum ama hayallerim gerçek olmuyor"deyin.
Erkekler uçkurlarına çok düşkündür, zayıf olan yerinden vurun onu - +1 yıl
Kayınbiraderinize kendi annesi ve babası da bakabilir, orada iş bulup çalışabilir, ayrıca eşinizin başka erkek kardeşi yok mu, diğer erkek kardeşinin evinde de varsa tabi, misafir olsun lakin en güzel çözüm annesinin evinden kalması olur ya da kiralik bir ev tutacak kayınbiraderiniz
- +1 yıl
Misafirliğin suyunu çıkarmış, evinizi temiz kullanmıyor
- +1 yıl
Kim olsa çıldırır, işte evlenmeden evvel bir insanı
tanımak bu bakımdan mühim, sesini çıkarabilen, çözümler üretebilen, hayır diyebilen bir erkeği varsa kadının, o kadın gereksiz yükler altında ezilmiyor - +1 yıl
Çocuğunuz olmasın lütfen, tedbirini al, çocuk da olursa daha işler çıkılmaz olur, eşinle ciddi bir konuşma yap, kimsenin senin duygularını sömürmeye, ayarlarınla oynamaya hakki yok, beyfendide ki pişkinliğe bak çamaşırlarını odaya fırlatıp atıyor , kaldığı evde misafir halbuki.
Başka abisi, kardeşi varsa gitsin onun evinde kalsın,3 aydır sizde zaten, borcunun bir kısmını kapatmıştır, evinize siz yokken öylece giren annesi baksın oğluna - +1 yıl
Odanın havasızlıktan kokması da insanın sinirlerini zıplatır, bilirim.
- +1 yıl
Evindeki hareket alanını daraltıyor bu adam senin.
Baba ocağına gidersen eşine göz dağı vermek için, ailen arkanda olur mu? Sana destek olurlar mi, boşanırsan kendini çekip çevirebilir misin? Belki de bazen en doğru yol çekip gidebilecek kadar yürekli olmaktır, belki aklı başına gelir, arkandan gelir, kardeşini gönderir , son çare böyle lakin ailen arkanda olur mu, boşanma olursa sen kendini çekip çevirebilir misin, kendinden yeni bir sen inşa edebilir misin? Her şeyi enine boyuna düşünüp öyle bir hayat planı yap.
Her şey gönlünce olsun
Derhal kardeşin ona 1+0 veya 1+1 bir yer bulacak ve direk artık buraya geçmelisin, aile durumum bozulmamış üzere konuşmasını yapacak. Baktın olmuyor. Bir gün kıyafetlerini toplayıp sen çıkacaksın o evden ve eğer döneceksen, evimizde kocamla ben olacaksam dönerim dıyeceksin. Şimdiden ailen ordaysa onlara veya çok güvendiğin bir arkadaşına geçmeye hazırlan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabır versin. Durumunu o kadar iyi anlıyorum ki. Aynısı yaşadım. Hemde daha kötüsünü. Yeni evlendik önce kaynım geldi aylarca kaldı bizde biz iş yerine yakınız diye. O gitti baldızım geldi 1 buçuk sene kaldı. Laf anlamayana laf anlatmak imkansız kendini yorma
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence eşiniz ile konuşun bu durumu
00 Yorumla bana göre insan sevmemekten bu tabi insan neden sevilmez "zihinsel" olduğu için. zihinsel canlı zaten sevmez yani beklentilerinin karşılanması için evlenir bu olmazsa ayrılır.. yani insan eşinide sevmez eşiyle hadi seks yapıyor vs birşeyler paylaşıyor kendisine faydası olmayanı zaten asla sevmez.. şöyle bir söze denk gelmiştim ve sonuna kadar katıldığım bir söz "insan insanı asla sevmez , insan sadece yaşamı sever"
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan insanı sevmiyo olsa bazı şeylere göz yummaz herşeye pürüz ckarr idare etmez
- +1 yıl
bu çoğu durumda zaten "zorunluluktan" oluyor. şöyle düşün eşinden çok daha yakışıklı, çok daha beyfendi, çok daha duygusal, çok daha zengin ve hatta çok daha seni seven bir erkek olsaydı yine tercihin eşin olurmuydu? bence olmazdı.. yani bir insanın başka bir insanı tercih etmesi için çok doğal bir nedeni olamaz.. uç örnek vereyim senin ruh eşin sokakta pislik içinde yatan bir adam olsa onu asla tercih etmezsin. ama o şartları yaratan insan zihni yani kader değil insan zihni eşitsiz -adaletsiz bir yaşam yaratmış ve bazı insanlar dünya ya gelirken insan zihninin yarattığı kötü şartlarda doğuyor ve bu böyle devam ediyor. yani senin söylediğin göz yummak, idare etmek gerçekten başka seçenek olmadığından yapılıyor ama zihinsel insan bunu kabul etmek istemez ve herşeyin doğal olduğuna inanmak ister.
Soran+1 yılBenim aradığım yakışıklılık zenginlik değil mantık zeka eşim iyi biri merhametli ben onu kabul ettim ailesini bir yere kadar
- +1 yıl
eşinde mantık zeka dediğin şey "bencillik" bencillikte aslında senin istediğini yapması. yani arkasından şu bile gelebilir (atıyorum ismi ahmet olsun) "ahmet kardeşine daha fazla tahammul edemiyeceğim birşekilde evden gitsin ya da ayrılalım" bence eşin gerçekten merhametli olabilir yani cinsel yaklaşım olabileceğini bile düşünmeden kardeşini evine almış. "düşünmemek" umursamamak değildir ayrıca.. çok net kendinden fazla taviz vermek istemiyosun ve bunun hakkın olduğunu düşünüyosun tipik zihinsel insan tepkisi.
Selam bunu önce eşinle konuş sonra annesi ile.
Ayrıca neden her hafta sonu gitmek zorundasın
Alıştırmasan iyi olur.
Bunlar sürekli tekrarlanir.
Kedine zaman ayır teyzene git halana git dayina git
Kendine etkinlik yapmazssan kimse sana bunu yapmaz. .. bu kültürü az çok bilirim
Bilim insanida olsan o hafta sonu olacak onlar için... ses çıkartsan iyi olur.02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi zaten biz ise gidiyoruz biz evde yokken eve geliyor onun kavgasını ettik eşimle. kayınvalidem sürekli şuna gidelim buna gidelim oturmaya öyle biri
- +1 yıl
Sen sınır çizmezssen zor olacak gibi. sanrm hayır diyemiyorsun.
Kisme sana neden demeyecektir. Bir yerden başlaman gerek
Ne isteğini bilmen güzel başlangıç.
Haftada değil iki Haftada gidin gün vs belirleyin.
Eşinde anneci sanrm yadw kültüre önem veriyor alışmış tablosu onada bisey diyemezssn
Aile ne yapıyorsa çocuk ona uyuyor bir yerde
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Saçmalık ötesi
Siz yeni evlisiniz nasıl birbirinizle ilgileneceksiniz
Nasıl rahat rahat beraber olacaksınız
Duşa giremezsin
Uzanamazsın
Kendi evinde hapis hayatı yaşıyorsun
Hafta sonu köye gitmeniz zaten tamamen saçmalık
Evliliğiniz zarar görüyor
Ama bu sana bağlı istersen onun evden gitmesini bir ay içerisinde sağlarsın14 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama bakalm duzelecek mi bu durum
- +1 yıl
Ne yapsın mesela
+1 yılNe saçma bir durum ya yeni evlisiniz ve evliliginiz arasinda baskalari var hep niye evlendinizki o zaman yani eşinin buna karsi gelmesi gerekir siz baş başa tadını cikartamadiktan sonra sabir diliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol 🙄
Onun yerinde olsaydın sen ne yapardın? Çaresizlik kadar kötü bir şey yoktur, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Yazık…
21 Yorumla
Soran+1 yılBen orada misafir olduğumu bilir dikkat ederim bazı şeyleri rahat davranmam kendi evim gibi. biraz mahcup olurum bağıra bağıra konuşmam mesela abdest alırken dikkat ederim. yemek yediğim tabağı makineye koyarm yemek yediğim tencerenin kapağını kapatrm. makine bitirdikten sonra makinede çamaşırlarımı günlerce bekletmem. biseyleri kullanırken dikkat ederim kırılmasın diye kaldığm odayı toplarm havalandrrrm...
Eşin konuşsun bak burada anlattığın gibi eşine de anlat. Anlayışlı biridir kesin misafirlik fazla uzadı desin. Yani ne bilim saçma bence de ya bir eve çıksın yani bir arkadaş bulup sizden geçiniyor belli
00 Yorumla
+1 yılBazen zorunluluklar insanın istemediği durumları yaşamasına sebep oluyor. Bence durumu şikayet ederek değilde destekleyerek çözebilirsin. Eğer imkanınız varsa eşinin kardeşine durumunu düzeltmesi için yardımda bulunmasına eşini ikna edebilirsin. Hatta yeni evlendiğin için kendi altınlarınla bile borç vererek destekte bulunabilirsin. Böylelikle hem iyi gelin olur hem sorununu çözmüş olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBi altın işine hiç girmeyelim ben altınlarımı eşim istese bile saglkla ilgili bir durum olmadığı sürece vermem. o bızden fazla maaş alıyor ayrıca servisle gidiyo bunlara lafım yok gözümde yok. Allah herkese kat kat kat versin. ama benim de daha düğün borçlarım var esimin maaşı olduğu gibi borca gidiyo benim aldgm maaşla geçiniyoruz. Soyliceklerim bu kadar
- +1 yıl
O zaman ondan size destek olmasını isteyin. birlikte mutlu mesut yaşayın. En azından destek oluyor diye katlanmak kolaylaşır.
+1 yılEv ev üstüne olmaz ki hemde erkek yani kardeşi kız olsa hadi bir nevi. İnsanız kardeste olsa benim için rahat etmezdi kardeşimle eşimi aynı evde tutmaya.
00 Yorumla
+1 yılBence fazla abartıyorsun. Eşin ne diyorsa onu yap. Vardır bir bildiği. Bu kadar sorgulama eşinin kararlarını bence. Hem zaten ev bulunca gidicekmiş bak. İyilik yapmak kötü bir şey değil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. hiç hoş değil onun sizde kalması.. dinen de haram zaten. eşin nasıl buna izin veriyor anlamış değilim. her ne kadar iyi niyetle olsa da olmamalı. eşinle bu konuyu iyice konuşmalısınız. gitsin birini bulup bekar evinde kalsın. yanlış...
017 Yorumla
Soran+1 yılTeyzesinin evinde kalıyordu orada internet sorunmus bize geldi
- +1 yıl
Nesi haram 😂abisinin evinde kalması mı? Bizde amcamlar kalıyordu deprem öncesi gayette iyi geçiniyorduk
Soran+1 yılBana haram zaten esime değil. Arkadaş onu demiş ben ona namahremim yani. cahillik başa bela 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yılAmcan ayrı bir mevzu ayrıca senin sorunun
- +1 yıl
Bence sen cahilsin. Benim annem ve amcam kardeş gibi büyüdüler aynı odada kaldılar bunda bişey yok cehaletbayan
Soran+1 yılKardeş gibi büyümeleri haram olduğu gercegini değiştirmez
- +1 yıl
Tamam en helal sensin 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Madem haram günah işliyorsunuz o zaman eşinde günaha göz yumuyor
- +1 yıl
@Mxşağslcşadl siz hem yanlış düşünüyorsunuz hem farklı konu ifade ediyorsunuz. hem din konusunda bilginiz yok. bir taraftan karşı tarafla dalga geçiyorsunuz. islam dininde kimin kimlerle nasıl ne şekilde kalması yakınlaşması gerektiğini açıkça belirtiyor. bir kadın ile bir erkek akrabalar arasında nikah düşmüyorsa onunla aynı yerde kalması uygundur diyor. nikah düşüyorsa kalamaz diyor. sen bunu inkar ediyorsan zaten Müslüman değilsin demektir. bunu evirip geğirmen bu hakikati değiştirmez. bilmediğiniz konularda da konuşmanız ne olduğunuzu gösterir.
- +1 yıl
Ne olduğumu sana sormayacağım senin gibi bağnaz ruh hastası değilim. Size kalırsa kadın olmak bile günah 😂😂baya komiksin sen kapa çeneni senin gibi yobazlara tahammülüm yok
- +1 yıl
@Mxşağslcşadl evet yazdıklarına bakılırsa bütün özellikler sende mevcut. ne arasan var. senin sokakta bile gezmen sakıncalı.. şimdi uyarıyorum. senin bilmediğin konularda lağım ağzını açıp atlama. saygısızlık yapma. kendini aşağılıklaştırma.. zaten bundan aşağısı da olmak imkansız. havlama milleti de günaha sokma. ahlaksız yobaz akılsız yav... s. git.
- +1 yıl
😂😂😂Sütten Çıkmış Ak kaşık Seni :) yobaz senin anan ki seni böyle yetiştirmiş s... git
- +1 yıl
Neden Küfür ediyorsun Allahın sevdiği kulu çok haraaam🤣🤣🤣
- +1 yıl
Fa... şe senin anan bence 🥳
Soran+1 yılMxşağslcşadl biraz araştır kitap oku. tamam dinsiz imansız kopeksin anladıkta dinsizliğin de bir ağırlığı olmalı dimi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kötü olmuş rahat cinsel hayat yasamamaniz kocanin sosyal medayada müstehcan görüntülere alışması demektir araniz açılır iyice bağımlılık yapar.
20 Yorumla
+1 yılBilgisayar mühendisi adam iyi para kazanır nasıl evi yok ya? Onun niyeti kötü olabilir aklıma birkaç kötü bir şey geldi ama neyse
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kardeşinize evlendir o zaman mecbur kalır çıkar çevrende temiz bir kız bul evlendir böylece gider
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşin zor. Ama hem kocanın hem onun düşünmesi gerekmekz mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılBorcunu bahane ediyorlar
Soran+1 yılSaygı mı öyle bir düşünce yok onlarda ya benim kardeşlerim bile doğru düzgün gelmedi evime rahat edin gezmeye gidin film izleyin diye
Soran+1 yılSanırım 🙄🙄
+1 yılİki taraf icin de zor o ister miydi kalmayı acaba bir de böyle bak
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam istemez ama ona göre bir çözüm bulması gerekir orada misafir olduğunu bilmesi gerekir ama o aşırı rahat davranıyo ben temkinliyim
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun çözüm bulunabilir en son seçenek sizin ev olması lazım onun da o kadar rahat olmaması lazımm.
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Allah yardımcı olsun
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocana diyip kardeşinden rahatsız oldugunu evde rahatça hareket edemediğini söyleyeceksin o da göndericek kardeşini mahrem denilen bir şey var bu ayıptır olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum ama yapacak bir şey yok çocuğun bir u var diyo.
Soran+1 yılBorcu var diyo
Cevap sahibi+1 yılborc yaparken bıze mı sordu annenlerde kalsın zorlanıyorum de
Soran+1 yılHatta bir kaç sefer ise giderken hazırlanıyordum beni basm ack gördü nasl kaçağımı sasrdm
Cevap sahibi+1 yılolmaz canım böyle git kocana de borcu bizi bağlamaz annenin evinde kalsın diyeceksin bunedir ya
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yıleşini karşına alıp ciddi konuş, ciddiye almıyorsa trip.
07 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum benim ailem de rahatsız bu durumdan kendileri çok dindarlar guya sağda solda kayinvalidem kaynımın bizde kaldığını benim kabul ettiğimi soyluyor.
- +1 yıl
Adam suriyeli çıktı rıza baba. Tamam kabul ettin de yani 3 aylık da kabul etmedin yani, 3 aylık misafirlik mi olur. Hem de yeni evli bir insanın evinde. Bizim kültürümüzde yeni evlinin evine çaya bile gidilmez bir süre. İki yöntem var, ya oturup ciddi ciddi konuşacaksın, ya da yıldırma sindirme için sen de aksiyon alacaksın.
Soran+1 yılBizde de öyle ama mecbur bırakıldm kabul etmedim etmek zorunda bırakldm
- +1 yıl
O zaman pasif agresif takılacaksın. Yemek yapma. Evi süpürme. Hastayım de geç. Kardeşin yapsın ben çalışıyorum o evde de. Yer misin yemez misin.
Soran+1 yılEvet güzel fikir ama burada olan esime olacak ben yapmassam o yapıyor 😁
- +1 yıl
Hala eşine mi düşünüyorsun, bak bu iyi niyetli seni daha çok kullanırlar. Bırak yapsın, bazı sorunları çözmek için böyle radikal kararlar almak şart.
Soran+1 yılKesinlikle. iyi niyet kötü
- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım biizmde tanıdık birileride aynı sizin durumdaydı sonra öğrendik neler olmuş neler
02 Yorumla
Soran+1 yılKayın validem bı ise gidiyoruz eve geliyor bir iki sefer oldu böyle
- +1 yıl
aslında sana anlatmak istediklerim varda burdan anlatamıyorum arkadaşım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasaAllah bacim senin gibi anlayışlı insanlar da varmış. Esin kiymetini bilir insaAllah, yürekten tebrik ederim olgunluğunu. Süreç uzarsa aile büyüklerini devreye sokun
00 Yorumla
+1 yılGuzel beles otelde yatiyor kullaniyor kendiside catir cstir parayi yiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik değil ki bu 3-5 gun neyse de 3 ay diyorsun eşinde degişik
00 Yorumla Çocuk olsun bak basıl arkalarına bakmadna kaöıyorlar sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılYa çok zor bi durum Allah kolaylık versin umarım çözülür en kısa zamanda ♥️
00 YorumlaO nasıl edepsizlik ya. Hangi taraf olursa olsun evlinin evinde bu kadar süre kalınır mı
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Esine agirligini koy kardesi gitmez yoksa sende tavirlarinla b3lli et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazik dursun nolcak sanki gidince yaparsin kocanla hayatini az sabret gunah madem kapalisin sey yapma valla hic gitmez inatlasma😅
10 YorumlaAynı durumda senin kardeşinin olduğunu düşün sokağa atar mıydın? ya da gormezden gelebilir miydin?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Bence buju kocanla konuşmalısın. senin işin zor bu arada. yeni evli çiftin yanında birisi kslır mı ya ayıp ayıp
014 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı şeyi söylüyor cevremde de
Soran+1 yılbir şey söyleyince kavga ckyo bagrmaya başlıyo
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılMaalesef var bazen köyde kalıyoruz kayınvalidem hiç kapıyı tıklamadan içeri dalıyor gerisini siz düşünün
Soran+1 yılMaalesef odasında çalışmadığı sürede evdeyiz hep beraber
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Soran+1 yılOnun beyaz eşya borcu bitene kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma olmuş ya, derdini anlat, zorlandığını söyle kayınbiraderine. Sen derdini anlatmazsan insanlar ne olduğunu anlamıyor zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani çocukta da sıkıntı var bence biraz. Şahsen ben olsaydım odamı toplardım iç çamaşırlarım yerde olması ne demek ya.
00 YorumlaBilmiyorum aslında idare edilebilir ama tabi yanlız kalmakta istyoru insan
09 Yorumla
Soran+1 yılBir yere kadar ediliyor ben evin benim bıraktığım gibi olmamasından da rahatszm mesela
Soran+1 yılBaşka seçenek olmasaydı. en azından birşeylere dikkat eder orada misafir olduğumu bilirdim
Soran+1 yılMuhtemelen yumuşak yüzlü gördü beni
Soran+1 yılEv zaten kendi evimiz kaynım borcu var diye ev tutmuyor
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılKardeşi bir şey demen doğru olmaz ama onlar da eşşekmiş
00 Yorumla
+1 yılOna temiz ve düzenli olması gerektiğini söyle, lendi odanın da kapısını kitle işe giderken
00 YorumlaBence senin yapabileceğin şey dua ve eşinle konuşman olacak
00 YorumlaOkurken Sinirlerim bozuldu en başından karşı koysaydin böyle olmazdı
00 Yorumla
+1 yılSanirim esin bu durumdan sikayetci degil.. degisik bir durum
00 Yorumla
+1 yılO kadar saçma ki, itiraz et bence eşinle konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan herşeyi dedim bir çare yok
kırıp dökmeden kocanla konuşmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum borcunu bahane ediyorlar
Soran+1 yılUyardı ama yine devam
+1 yılİşiniz zor. Esinin kabul etmesi zaten sorun.
03 Yorumla
Soran+1 yılHep kzyorum ama
- +1 yıl
Kizdamda sallanmiyorsun. bildigini okuyor
Soran+1 yılAynn
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Çok anlayışsızlarmış. ne len bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bi durum bi azcik sabret
00 Yorumla
+1 yılAllah sana kolaylık versin...
00 Yorumla
+1 yılKalsın ne olacak tutun elinden
00 Yorumla
+1 yılmaşallah yatağınıza da geleydi.
00 Yorumla
+1 yıleşinle durumu paylaştın mı
00 Yorumla
+1 yılMa nolmis. kalsin çocuk idare et yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks hayatınızda zarar görür evde rahat takılamazsınız
00 YorumlaBir laf var ala g. v. t diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyor ki evden
03 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar mühendisi
Cevap sahibi+1 yılHmm aslında ayrı eve çıkabilir
Soran+1 yılBorcu var diye ckmyo
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılBencede gayet haklısın ev hali sonuçta
011 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bu sıkıntılı bir durum haline gelebilir
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Çok zor bir durum seni de arzuluyor olabilir
Soran+1 yılO kadr da değil ben buna müsade etmem zaten
Soran+1 yılNamaznda abdesinde biri ama tabi erkek neticede güven olmaz
- +1 yıl
Sen müsade etmene gerek var mı ki? Evde baş başa kalıyor musunuz?
Soran+1 yılBazen ama ben mutfaktan ckmyorum
Soran+1 yılKapıyı kapatıp mutfakta duruyorum
- +1 yıl
Mutfağa gelmiyor mu peki?
- +1 yıl
Büyük sorun bence
- +1 yıl
Mesaj atar mısın bana
+1 yılEvden kov ya da kendin git
00 YorumlaZor durum eşinle konuş bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş
00 Yorumla
+1 yılo zaman dava açıcan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işin sonu threesome
00 YorumlaUygun degil
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Eşinle konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum borc bahanesi
Soran+1 yılAhh neler demedim ki