+1 yılGece hayatından uzaklaşmak kolay değil kendimden biliyorum. Üniversitede bir ara neredeyse her gece çıkardım. Okul bittiğinden beri adım atmadım, şimdi biri beni zorla götürse muhtemelen kafam şişer 10 dakika içinde.
her şey iradeyle alakalı. İrade çok fazla kişide var, genelde çoğunuzun işine gelmiyor herkesi geçtim kendinize bile yalanlar söylüyorsunuz. Gerek yok. Yarın Ukrayna'daki savaş olsa bize sığınıp arsızlık edenlerin aksine ne Suriye ne Ukrayna ne Rusya kapı açmaz. Hatta Azerbaycan bile kapı açmayabilir. Kuru ekmeğe muhtaç kalırsın o zaman karın ve çocuğun yanında olmadı mı da iyice perişan olursun. Aklına hep kötü günleri getir, en kötüyü düşün. En kötüyü düşünürsen öyle olmasın diye düzelmeye başlarsın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam olup kendine çeki düzen vereceksin. Senin gibiler işe yaramaz olur. Zaman ilerleyip durum kötüleşince şiddete de başlarsın sonra hem çocuğunun hem de eşinin yüz karası olursun onların utanacağı, nefret edeceği adam olursun. Gece hayatı, alkolü olan adamın aileyle işi olmuyor ne yazık ki. Hayır madem o aileye bakamayacaksan, onlara layık bir baba, eş olmayacaksan, sürekli kavga gürültü olacaksa neden evleniyorsun. Neden sizin gibiler yüzünden eşler ve çocuklar acı çekiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten böyle olunacağı bilinse kimse evlenmez ne yazık ki film in başından filmin sonunu kimse bilemiyor
Cevap sahibi+1 yılYazık eşine ve çocuğuna senin gibi bir babaya sahip oldukları için. Umarım aklını başına toplarsın
Soran+1 yılUnutmayın kul kaderini yaşar yazık diye bir şey yok. Yazık kelimesi toprak altında geçerli
Cevap sahibi+1 yılİradesizliğini, beceriksizliğini, acizliğini, yetersizliğini, eksikliğini vb. bir çok kusurunu kadere bağlaman acınası ve zavallıca olmuş. Yazık, ölmüşsün gömenin yok.
Soran+1 yılBu dedıklerınız hiç biri için yapacak bir şey yok. Ölmüşüm gömenim yoksa siz gömün şu fani dünyada bir gram sevabınız olsun. Fena olmaz sizin için emin olun
Cevap sahibi+1 yılElimi kirletmeye değmezsin. Bir gram toprağım olsa üzerine atmam 😅. İşin şakası bir yana adam olun adam!! Ailene sahip çık. Elinden kaydıktan sonra çok ağlarsın
Soran+1 yılAileme zaten sahip çıkıyorum. Yediği önünde yemediği 1 soraki seneye saklı o derece
+1 yılAbicim sorun sende haftanın yedi günü dışardayım diyorsun sen niye evlendin ki şu zıkkım alkol insanın başına getirmedi bela yok sen yok bırakamam diyorsun sen bırakmazsan karın bırakır çoğunu da yazık kızın büyünce benim babam hiç eve girmezdi deyip hayatı boyunca senin böyle bir adam olduğunu aklına gelecek valla yazık
00 Yorumla
Keşke şu gece hayatlarına doyup öyle evlenseydiniz. Kızınızı baba sevgisinden mahrum birakmasaydiniz eminim eşinizle sorunlarınız onada yansıyor. şu an tam ilgiye ihtiyacı olduğu zamanken. Seçim yapın ya sizin doyum noktasına ulaşana kadar eglendiginiz o boş beleş hayatiniz ya da evliliğiniz ve güzeller güzeli kızınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence alkolü bırakmalısınız
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini düzeltmekle başlayabilirsin. Hem evlisin hem de çocuğun var. Onlara karşı belirli sorumlulukların var, ilgilenmek vakit geçirmek sevgi göstermek de bunlara dahil.
Yaşlandığında barlar, alkoller seninle ilgilenmeyecek. Şimdi ne yaparsan, yarın onları görürsün.20 Yorumla
+1 yılSiz gezerken sizi evde bekleyen sevginize ve ilginize muhtaç iki kadın var. Biri size eş olmuş evlâd vermiş diğeri de baba sevgisine muhtaç. Gece hayatınız yüzünden babasından uzak kalan bir çocuk.. ilerde kendisine iki ilgi gösteren şerefsize tutulacak ve hayatı kayacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılHerseyi kaybedip si* gibi ortada kalırsan ozaman bu dediklerin için hazır ol hatta pismanliklarindan dolayı daha bir ayyaş olursun, insan düzgün hayatını neden maffetmek için kendini yıpratır, düşün yenge birine bağlansa ilgi duysa sence kim suçludur, kadına resmen ortam hazirliyorsun kendini toplaman için herseyimi kaybetmen mi gerekiyor
10 Yorumla Kesinlikle kınamıyorum şöyle söyliyim evleneceksen ya herşeyden elini ayağını çeker adam gibi biri olup hem eşine hem çocuğuna sahip çıkacaksın ya da evlenmeyip bu hayatı yaşayacaksın bunun lamı cimi yok o hayatı yaşayacaksan niye evleniyorsun?
Ben şahsen evliliğin sorumluluklarını kaldıramam ve evlenmeyi düşünmüyorum o çocuk ve kadına yazık10 YorumlaTanıdığım bi abide senin gibi. Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız, siz artık tek başına hareket edemezsiniz. Sorumluluklarınız ve bi aileniz var. Adımlarınızı ona göre atmalısınız. Eşinizi bu şekilde üzmeye hakkınız yok. Evlilik size göre değildi madem evlenmeseydiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikkkim iç birader. O çocuk buyunce su sifata mi baba diyecek çocuğa üzüldüm. Anneniz egitememis sizi belli , büyüyün biraz ya sorumluluk almayı öğrenin zibidi misiniz eğlence diyor bide. Koca olmayı öğrenememissin bari baba olmayı öğren. Sen kızına babalık edeceksin kızın sana değil çocuk çocuk hareketler yapmayın yaşınızin adamı olun biraz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık etme hayatına ilerde Cook pişman olursun az iradene nefsine hakim ol iraden yokmu senin bu kadar mı güçsüzsun alkolünu al evinde iç eşinle karşılıklı kızınıda annenize verin bir iki günlüğüne hem eşin mutlu olur hem senin istediğin olmuş olur BENCE İRADENİZE SAHİP ÇIKABİLİRSİNİZ GELECEGİNİZİ DÜŞÜNEREK...
00 YorumlaNiye evlendin o zaman diye sorarlar adama.. Madem aile babası sorumluluğunu alacak bilinçte değilsiniz, o zaman evlenmeyeceksiniz. Siz kendinizi bilmiyor musunuz? Yazık o kadına ve çocuğa..
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlar evlenmemeli, hata baştan, kadın yerden göğe haklı ama seni böyle bile bile hangi akla hizmet almış onun da hatası bu...
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte o sizin demenizle olmuyor kader yasmış evlenmişim yetmemiş birde çocuk vermiş ilahi adaletten iyimi bilcen
- +1 yıl
O zaman artık sızlanmak boşuna... Ayrıca kimse uykusunda evlenmiyor bilinçli atılıyor o imza... Konuyu ilahi adalete atıp kurtulamazsın...
+1 yılKaybedince mi anlıycaksın değerlerini, bu şekilde o kadın bir yerde yorulcak biraz kendi isteklerinizi gözardı etmeyi ve ailenizin tek önceliğiniz olması için çaba göstermeyi deneyin bence
00 YorumlaGece hayatida her gün her gün olmaz ki Johnny Sins misin kardeşim? Otur ne iceceksen evinde iç aradabir çıkar dışarda da içersin. Yuvayı dağıtmak çok kolay hemen dagitirsin ama tekrardan yuva kurmak zor olur. Çok değil biraz fedakarlık yapsan on numara bir hayatın olur.
00 YorumlaKendine çeki düzen verebilirsn buna da gece hayatına son vererek baslayabilrsn ( tbi nasl bı gece hayatı )
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte bırakamıyorum
Soran+1 yılBu soruyu sormanın manası yok bi kere evlenmişim ve o çocuk olmuş
Soran+1 yılZaten ben ayrılıcam diye tehtit ediyor. Ben her türlü geziyim takılıyım bana kimse karışmasın istiyorum
Soran+1 yılYani en başta nıye evlendım aile baskısı
Niye evlendin diye sorarlar adama.
kadin koyar seni yakinda kapiya, Hakli olarak12 Yorumla
Soran+1 yılKadın beni koyamaz kapıya güç imkan hepsi bende
+1 yılHayat senin ama hayatındaki kişilerin önemimini de belirleyen sensin sen karar vereceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet. Güzel bir yazı yazmışsınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılher şey güzel olacak :))
- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yılNe iş yaparsınız ben buraya ilk kes üye oldum
- +1 yıl
Evli birisi olarak tek ilginizi eşinize ve çocuğunuza göstermelisiniz sizi yanlış anladığımdan demiyorum sadece sizinle konuşamam prensip meselesi iyi günler
+1 yılAllah akıl fikir ve hidayet versin. Yazık etme hem ailene hem kendine
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana bunları yazanlar sizler çokmu dört dörtlük insanlarsınız anlamıyorum
Dört üçlük insanın bile burada işi olmaz sizler neyin kafasındasınız- +1 yıl
Ya sen hasta mısın? Ben mükemmelim diye yorum yazmadım. Yorum fikir istemişsin bizde dua ettik. Nankörlük etme...
Soran+1 yılNormal yorum yazarsın. Akıl fikir versin nedemek akılsız diyorsun. Herkesin yaptığı onaylanmayan şeyler var o zaman ne dicez herkese akıl fikir versin.
- +1 yıl
Niye sadece bu saldırın bana? Onca yorum varken, akıl fikir istemek kötü mü? İnsanın basireti bağlanır, nefsinin esiri olur ve aklını iradesini kullanamaz.. Senin derdin burada çare aramak değil gayet açık sebebin belli... Aynen yola devam et sen
Soran+1 yılValla saldırı size değil size denk geldi sadece. Evet benim derdim çare aramak değil. Ben evden çıkmadığım zaman problem yaşamıcağımı zafen biliyorum.
Soran+1 yılSebebin belli dediğiniz nedir sebebi?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol ve gece hayatını bırakmalısın gibi sanki çözüm bu gibi değil mi sence de?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm bu evet.
+1 yılProblem sadece senden kaynaklı ise gece hayatını ve alkolü bırakarak sorunu ortadan kaldırmaya baslayabilirsin.
00 YorumlaAbi evlenmeyin o zaman ya. Kendine zaman ayır ama bu sekilde degil. Cocugun napacak simdi? Yazık cidden agır hasarlar veriyorsunuz onlara.
00 Yorumla
+1 yılEşin ve kızın ile ilgilenmelisin. Madem gece hayatına içmeye dolaşmaya eğlenmeye çok düşkündün evlenmeyecektin. Herşeyin bir sınırı vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim annem ve babam 13 sene önce ayrıldı. ve o kadar ihtiyaç duyduğum anda koptular ki.. hayat sizin etrafınızda dönmüyor. o çocuk ileride büyüyünce size sevgi ile değil de nefretle bakmasını istemiyorsanız, O hayattan vazgeçin, kızınızın yanlış bir kalbe gitmesinide engellemiş olursunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Beyefendi maşallahınız var. Ama orta yolu da bulmak lazım..
00 Yorumla
+1 yılgece hayatını bırakabilirsin ne biçim sorular soruyorsunuz bazen
00 Yorumla
+1 yılHatani biliyorsan kendine çeki duzen ver evde hatunu nu üzme
00 Yorumla
+1 yılYuh be abi tabi ki ailene evine dön ne gece hayatı ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu yazıp buna cevap aramak nasıl bir kafa ya 😂
00 Yorumla
+1 yılseni aldığına şükret başkasına denk gelsen seni öldürürdü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece hayatın eşinle aktif olsun solo takılcaksan bekar kalaydın
00 Yorumla
+1 yılCevap basit alkolü bırak. evlisin ne gece hayatı sen daha evlendiğini anlamamış kavramamışsn
05 Yorumla- +1 yıl
😌 takıp edermisin
- +1 yıl
Etmem
- +1 yıl
Takipçi amaçlı dedim abla😒😑
- +1 yıl
Napcan ki takipçin olsa olmasa ne gerek
- +1 yıl
Saol
- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
+1 yılDozunu ayarladığın sürece normal bir şey bu
11 Yorumla
Soran+1 yılYok haftanın 7 günü dışardayım
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi birde problem yaşamasaydın. karınla ilgilen.. evli adamın gece hayatımı olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılProblem yaşıyorum hediye ya da para işi çözüyor. Genelde ama bazen canımı çok sıkıyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvli adamın gece hayatı mı olur ya. Karın sana iyi dayanmış bu güne dek
00 YorumlaNe yapacağınız aslında çok açık ortada siz kaçış yolu arıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılYaptıklarının tersini
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
Allah esine sabir versin 🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah herkese sabır versin
+1 yılGece hayatını bırakabilirsin mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılBırakııyorum 3 gün evde kalıyorum sora bunalıyorum
- +1 yıl
O zaman hak ediyorsun inşallah karın ayrılma cesareti bulur çünkü sen düzelmezsin.
Kaç gün gece hayatını yaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHafta nın 4-5 günü
Yaptığın hataları yapmazsan düzelirrr
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım hatalar gezmek tozmak
Soran+1 yılEşim gece hayatı sevmıyor alkol kullanmıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılGece hayatını ve alkolü bırak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılGece hayatini birak...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olan gece hayatı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi adamlardan allah korusun
02 Yorumla
Soran+1 yılAblacım beddua almaya gelmedik. Fikir almaya geldik.
Cevap sahibi+1 yılSizden bisey olmayacagi icin seni esin covugun durdurmamis milletmi akil vercekkk
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece hayatini bırakarak mesela?
01 Yorumla
Soran+1 yılGece hayatını bırakamıyorum eğlence seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin haklı.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben?
- +1 yıl
Ya gece hayatını bırakıcaksın ya eşini ve kızını. Bu böyle
Soran+1 yılYok ben hiç birşeyi bırakmak istemıyorum ama isteklerimide bırakmak istemıyorum
- +1 yıl
Seçim yapmazsan da eşin seni bırakır. d
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ayrıl abi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öyle sevgili gibi ayrılarak olmuyor işte denildiği gibi.
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Adam ol.
10 Yorumla
+1 yılNeden yani
00 Yorumla
+1 yılGece hayatını bitir alkolü de bırak bence
00 Yorumla
+1 yılAkıllı dur aaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi pok yiyon
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?