Arada geçen konuşmalar her ne kadar arkadaşça olursa olsun... Yeni ilişkide olduğu kişiyi aldatmaktır diye bakıyorum ben olaya. Başka arkadaş edinecek adam mı kalmamiş yahu : )
Konuyu kısaca özet geçtiğimi düşünerek bir de sizlere sormak istedim.
Biten ilişkinin adına "dostluk" koyarak iletişime devam etmek, yeni sevgiliyi aldatmak sayılmaz mı?
Biten ilişkinin adına "dostluk" koyarak iletişime devam etmek, yeni sevgiliyi aldatmak sayılmaz mı?
Hayır sayılmaz çünkü dostum varsa gözüm dostumdan başkasını görmezz😂 Can dostum olur o kişi benim hatta arada birlikte bile uyuruz birbirimizi ısıtırız😂
Öyle bir film vardı izledin mi iki tane deliyi evlendiriyorlar 😂 neyse sonra bunlar bir odaya giriyorlar işte yatağa uzanıyorlar😂 birbirine diyor ki ben seni çok seviyorum biz evlendik çünkü birbirimizi ısıtıyoruz😂
Sevgili olarak başlamış ve bitmiş bir ilişkiye dostluk diyerek devam etmek ama sevgili gibi iletişim kurmak, yakınlaşmak konusunun aldatma olmasında aynı fikirdeyim.
Fakat arkadaş olarak başlanıp bunun dostluğa dönüşmesi, sonrasında da sadece duygusal olarak sevgililik denenmek istenmişse ve bu denemeden sonuç alınamayarak değerli bulunan bu kişiyi kaybetmemek adına, sevgililikten uzak sadece arkadaş olarak iletişimde kalınması aldatmak mı bilemiyorum.
Aldatma kavramı kişilere göre değiştiği için şudur demek zor 🙂
Şu ana kadar henüz karşılıklı biten bir ilişki duymadım görmedim. Onca yaşanmışlığın arasından, nasıl hiçbir şey olmamış gibi göz göze gelebilir ki bi insan? Neyden konuşacaklar? Birbirine yeni sevgililerinden falan mı bahsedecekler? İnsanların sevgilileri olur bir de dostları. Bu iki kavram birbirine karıştığı zaman yaşanıyor bütün problemler zaten. Başarabiliyorsanız zaten hiç sevmemişsinizdir.
Yani dimi.. Birbirlerine yeni sevgililerini mi anlatacaklar. Bir arkadaşımla bunu tartıştık da ona normal bana anormal gelen bu konuyu birse sizlere sormak istedim.
Ben biten ilişkisindeki kişiyle dostluk adı altında iletişime devam eden kişiyi yedekleyen insan olarak düşünürüm ve bu zihniyetteki insanla da şahsen işim olmaz.
Ayrıldıysan bitmiştir yani mezhep genişliğinin anlamı yok bence.
Senin benim gibi kişiler düşmanlık duygusunu barındırmaz kolay kolay.
Faka ben derin bir iletişimden bahsediyorum. Ya da şöyle diyeyim Derin olmasa da eşinin, sevgilinin artık misyonu neyse eski sevgilisi ile selamlaşmasini kabul edebilir misin?
İnsanın kendi için bunu kabul etmesi kolay ama değer verdiği kişi söz konusu ise zor olsa gerek diye düşünüyorum 🙂
Eskiden sevgili oldugun biriyle arkadas olamazsin bence. Ben olamadim. Olmuyor. Karsindaki birseyler hissetmeye umutlanmaya devam ediyor. Sana hala karisiyor, sen onunmussun gibi davraniyor. Iliski bittiyse yollari tamamen ayirmak en iyisi
Bizim pederin sürekli kullandığı bir laf var bir de kadınla bir erkek arkadaş olmaz der. Bu cümle bir tarafa eski sevgiliden hayatta arkadaş olmaz o kadar yaşanmışlık var.