Eğer bir ilişki içindeysem, bence yanlış. Çünkü hiç bir kimse bunu kabul edemez bence. Eski sevgiliden çok dost olacağına inanmıyorum. Hala seviyorsundur ki kopamıyorsundur ondan, ihtiyaç duyuyorsundur ona, yokluğu koyuyordur
Alışkanlık olabilir. Yaşanmışlıklar kolay kolay unutulmaz bundan mütevellit böyle bir durum olabilir ama ben yanlış buluyorum. Bitmişse bitmiştir, geçmişe sünger çekip önüne bakmak ve o kişiyi tamamen hayatından çıkarman lazım.
Adına ne denirse densin... Ayrılık sebebidir. Sen şiirler yazacaksın, öpüp koklayacaksın.. Sonra hayatında başkası varken arkadaşım adı altında muhabbetini sürdüreceksin.. Böyle bir riski hangi partner kabul eder...
ne iletişimimi kesmicekmişim ya o asalakla , zamanımı çalan embesile daha fazla vaktimi harcıcam bir de 1 saniyem bile ondan daha kıymetlidir heba edemem
isteyen arkadaş da kalabilir illa sevgili olundu diye anlaşabiliyorsa insanlar niye ilişki bittiyse arkadaş kalınmasın ki aksine öyle insanı tanıdğın için arkadaş kalabilirsin
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliyle ilişki bitmesine yıllar olmasına rağmen hala iletişimi koparamamak "Sevgi Belirtisi" midir sizce?