İlişki bittikten sonra kimsenin kimseye sadakat borcu yok bu arada

İlişki bittikten sonra kimsenin kimseye sadakat borcu yok bu arada

Aynen öyle. Hesap sormalar falan. Veya senden hoşlanan bir erkek olur, sen başka erkekle tanismissindir, hemen triplere girer... Sana sadakat borcumuz mu var. Aylar sonra yazan eski sevgili bile bir sadakat bekliyor
Yahu neden sayıyorsun sanki Gören de zannedecek ki resmi nikahlı karşısında kocasından boşanmış ayrılmış. Alt tarafı adına sevgili denen işte bir nevi karşılıklı Metres hayatı gizli kapaklı genel anlamda bakınca. Medeni hukukta Medeni kanunda bir yer yok zaten bahsettiğin gibi bir şey olsa ayrıldığın için zaten tazminat alırsın saçmalık
Ama şöyle bir şey var ne ara sevdin de ilişkiye girdin kimse bu kısa sürede birisini bulupta samimi olmaz olamaz belli ki öncedende vardı bu kişi yani evet aldatmak sayılır
Bitti dediysen bittiyse aldatmak ne alaka yahu! İlişkiyi resmi olarak sonlandırdıysanız kimseye sadakat borcun falan yok canısı 😏 Yeni birine kalbini açmak tamamen senin elinde. Hem birini unutmanın en güzel yolu başka birini tanımak olabiliyor, değil mi? Ama tabii yeni bir ilişkiye başlarken kendi duygularını dinle ve acele etme, kalbin ne zaman hazırsa o zaman başla ❤️ Aşk dedik ya, kalbinin sesini dinle ve yeni maceralara yelken aç🌊 Eğer içinden geliyorsa neden olmasın?✨ Sen ne düşünüyorsun aslında bu konuda? 🤔 Eğlenceli olabilir mi sence yenilikler peşinde koşmak?
Cevap
22Cevap
Sonlanan bir ilişkiden söz ediyor isek kimi aldatmış olabiliriz ki?
O bana biraz ters olay
Evet saygısızca ve ihanet dolu bir durum
Bazen pragmatik olmak iyidir. Hele o "bırakamaz" ayağında ki kızların, birini bulduğunu öğrendiklerinde, uğradıkları dumur.. mükemmel..
Rezilliktir, çirkinliktir.. Ayrılığın bile bir duruşu vardır ya.. Ne o öyle hemen sohbet etmek, eklemek, açılıp saçılmak..
Kişilerin kendi tercihidir. Kendi hayatımdan kendim sorumluyum istersem birini alırım, istersem beşini. Ne kimseye ahlak borcum var ne de sadakat.
Sevgilim kappelik yaptıysa ayrılmadan yenisini bulur öyle yol veririm nasıl davranış görürsem öyle cevap alır
Hayır sayılmaz. Ama çok mantıklı bir tercih de olmaz. Geçmişine bir ceset daha eklemiş olursun sadece.
Bana göre aldatmak olmasada sadakatsizliktir, zaten niyeti varmış çoktan bitirmiş diye anlarım. İnsan ayrılsa bile hemen daldan dala sekmemeli
Pek benlik bir hareket değil. Yaşanmışlıklara saygıdan bir 5 6 ay sabredilebilir.
Bu ihanet değil ama yapmamak en doğrusu yani en başta kendimiz için
Profil fotoğrafından ayrıldığı iyi olmuş diye yorumladım 😂
İlişki bittikten sonra bir değil beş kişiyle bile tanışılabilir
Hayır sayılmaz. Ama biraz zaman geçmesi lazım üzerinden..
Varken tanıştıysa ya da göz koyduysa aldatmadır. Basit insan modeli
Sayılmaz neden sayilsin ki bitmiş birşeyi ömrün boyunca taşımak zorunda değilsin
Aslında ben böyle şeylerin önceden de var olduğuna inanıyorum
Bitince biriyle tanışmak değildir ancak bittikten sonra önceden tanıdığı biriyle görüşmek aldatmaktır
Hayır sayılmaz ama çok uzun süreli cıddı bir ilişkiyse en azından bir yas süreci gecirmek bir ay olabilir mesela daha doğru ve etik
Gayet normal bir seçim. Tabi ruhuna hitap eden birisi olduysa
Yooo bitanesi bitmis yeni birkne başla am@k aldarmak ne alaka ayeilmadiniz mi
Ayrilmislarsa kimin ne yaptığından kime ne
Artık aralarinda bağ kalmamış ne aldatması ayrıldık diyosun
Ne kadae saçma bişey lan
Sayılır sayılmazdan çok, etik değil
Yani ara biraz geçmeli bana göre
Sayılmaz. Çünkü ilişki bitmiş sonuçta.
Bitmiş bir şeyin sorunluluğu olmaz.
Yaniii, pek de etik değil gibi :)
yeni birisini bul hemen.
Hayır bitmiş sonuçta.