Eveet bu soruya başka bir görsel ekleyemezdim sanırım, Friends izleyenler Ross ve Rachel arasındaki bu sorunu bilirler. 😂 Peki sizce ara verince başkasıyla olmak mantıklı mı yoksa aldatmak sayılır mı?
İlişkiye ara verildiğinde başkasıyla flörtleşmek aldatma sayılır mı?
Aldatmak değil tabiiki ama saygı, güven ve sevgide eksilmeye sebep olur ki bunlar da aldatmaya gayet yakın çıktılar. Birine aitsen ona aitsindir. Başkasına bakmak demek diğerine ihanet demek bence.
Ama misal büyük tartıştınız ve ilişkiniz kesin bitti. Sen de gider yarana tuz basar başkasıyla olursun ama bir süre sonra onun arayacağı tutar ve barışırsınız.. İşte bu durumda iki taraf da suçsuz olur bence.
Tabi ben bu konularda büyük konuşmak istemem. Belli faktörler bir araya gelince her şey mümkün oluyor onu biliyorum. Bu noktada da ilişkiniz ne kadar güçlü onu görüyorsunuz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
rachel çıldırmakta o kadar haklıydı ki... bazen çok sinirleniriz ve nefes almak için biraz araya mesafe koymak isteyebiliriz ilişkimizin sağlığı için. rachel ross'u bırakmamıştı sadece onu çok sevdiği için bu kavgaları devam ettirmek istemiyordu ve ross'un aptal kıskançlıklarına bir tavır koyması gerekiyordu. ross sanki hep bu anı bekliyormuş gibi ayrılmamalarına rağmen direkt bi kadının kollarına koştu. sarhoştum bilmem ne ayakları kimseye sökmez demek ki içinde vardı. aldatma sayılmasa bile seviyorum diyen biri için son derece karaktersizlik ve ilişkisine saygısızlık örneği. o zaman seviyorum demeye de yüzün olmasın.
İlişkiye ara verilmişse eğer başkasıyla flört etmek aldatmaya girer çünkü bu ara ne için olmuştur insanların duygularını, düşünenlerini toplasın, ilişkiyi gözden geçirmek, herhangi bir problem var bu problem çözülmesi için iki tarafın birbirine tanıdığı zamandır bu süre zarfında başkasıyla flört etmek oldukça saygısızlıktır
İlişkiye ara vermek kadar saçma bir eylem duymadım. İlişki ya vardır ya yoktur. Öyle otobüse bindiniz bir durakta mola verelim gibi bir şey değil bu ilişki denen kavram. Zaten ara verenlerin de sonunun bugüne kadar mutlu sonlandığını ne gördüm ne de duydum.
Elbette sayılıyor. Nasıl olsa aradayız gibi bir durum yokki. Kalbi bir defa benden vazgeçen birini ben her ayrılık yaşadığım zamana sağdan soldan mi toplayacağım. Sanki özgür kalmak için bu günü beklemiş gibi herkese açık şekilde yaşayan biri benden uzak olsun mümkünse. Ben her şartta her koşulda bana ait olacak birini isterim.
Tabii ki sayılır dizilerde filmlerde her ne kadar normal gibi görünse de bu çok kötü bir şeydir ve çok kalp kırıcı üzücü yıpratıcı da bir şeydir. Zaten ara verme durumu başlı başına saçma bir şey ancak varsayıyorum ara verildi bu süreçte başkalarıyla olmak da düpedüz ihanettir. Bir olayın bir durumun aldatma olması için iki tarafın illaki sevgililik adı altında beraber olmasına da gerek yok. Gönül bağ kalp bağı diye bir şey var.
Ara verme olayı başlı başlına saçma geliyor bana, hayatında ki insan dinlenme durağın olmalı. Bir şeylerden yorulduğunda ya da bunaldığında yanaşabileceğin kıyı olmalı. Belki hayatın hengamesinin yanında bir nebze durabildiğini hissettiğin, canın yandığında diğerleri gibi elinde tuzla değil, suyla gelen kişi olmalı eğer ondan da bunalıp ara vermek istiyorsan zaten herkesleşmiş demektir. İlişki komple bitmeli... Ortada bir problem varsa ve bunu ara vererek, zamana bırakarak çözmekten ziyade, olabildiğince erken çözmek gerekiyor, ki o arada kafada kurulan şeyler zaten yetiyor da artıyor insana, olan tek şey soğukluktur... Eğer çözülemeyecek bir şeyse ya da çözmeyi beceremiyorlarsa bu da sıkıntı, sonuç olarak problemler ilişkilerde sürekli baş gösterir. Önemli olan karşında ki insanla birbirini kırmadan, yıpratmadan ve yormadan çözebilmek zaten...
Ara vermek demek ne kadar ilişki bitmiş gibi gözükse de, insan düşünmesi için zaman istemiş. Geri döndüğü zaman oturup adam gibi konuşmak gerekir iken, geldiği zaman birisi olması çok saçma. Bu bana göre aldatmaktır. İnsanlar beklemeyi neden bilmiyor ya? İlişki için sadece fırsat istemiş. Bizim milletimiz böyle işte. Beklemek ne bilmezler, işte anlayış ne bilmezler, empati kurmayı beceremezler. Birazda karşısında ki insanı kendi yerlerine koymayı becerseler keşke ama, biz bunu kesin rüyamızda görürüz. Ancak daldan dala atlamayı bilirler he bir de bunu inkar eden tayfalar da var tabi. Sadık olmayı beceremeyen kendisine flört denen saçmalığı da yapmasın, sevgili de yapmasın.
İlişkiye ara vermenin cidden mantığını anlamış değilim. Ben biraz takılayım, senden iyisini bulamazsam gelirim gibi bir anlamı olmalı bunun. Neyse ara vermek tamamen bitirmek olmuyor ne kadar saçma bir şey de olsa. Bu süreçte başkasıyla konuşmak aldatmak sayılır evet.
Geri birbirlerine dönme olasılıkları olduğu için evet aldatmaya girer. Bu ara verme saçmalığına da hiç bir anlam veremiyorum. Şey der gibi biraz başkasıyla takılıp hevesimizi atalım der gibi bu noktadan bakınca da aldat gitsin hakkindir diyesi geliyor insanın. Bir ilişkide ara vermem, ya devam edecez ya bitirecez. Aralı dereli işler benlik değil
Bazı insanlar ne kadar cahil, anlayışsız, karaktersiz, kişilikler böyle ilişkide ara verme şöyleyse! Tartışma vardır. Veya yanlış anlaşılma vardır. Her insanda olduğu gibi keseriz ya bilmediğimiz konularda olamamış şeyleri olmus gibi tavırlar sergileriz ya bunlar için sevgdiğimiz insanı birazda olsa sakinleşip kendi halinde iyi düşünmesi için yalnız bırakırız. Buda seviyorsak 3 veya 4 gün icindir. diğer türlü ilişkide ara olmaz. Hele hele birileriyle konuşmak deneme, nispet, yapmak için bu orijinal aldatmaktır. Oysaki kim sevdiği birinin herhangi bir sitede tanımadığı biriler le konuşmasını ister ve olur okadar kişilikli insanlar var. Bu sitede hangimiz isteriz. Ama herkes bir şekilde yapıyor. Ve ne varki diyebiliyor. Bazı seyleride sunun için o sitedeyim. Şu sebepten dolayı der dururuz. iyi ki ilahi adalet diye bir düzen var. Kim ne yaparsa yapsın, Kendilerine yaparlar. Ben kendimde görmek istemediğim herhangi birseyi sevdiğim, değerli gördüğüm birine yapmam.
İşte bu zihniyet, bu sorular, AŞK'ın kutsalını bu hala getirip ayağa düşüren, sevginin sevdanın kutsallığını yerle bir edenler olduğu için yaşasın yalnızlık ! Bitti yemin ederim, bizim inandığımız o sevda o sevgi o bağlılık o bir değil, bin ömür olsa sevmeye, heyecanına yetmeyecek insanlar çekip gittiler. Belki olanı vardır onlara selam olsun.
Sayılır. Sonuç olarak ara vermişsin ilişki hakkın da düşünmen gerekirken, bir başkasına gitmek sonuna kadar aldatmak.
Böyle mevzuları sevmiyorum. Düşünce yapısını da.
Flört mevzusu geldi geleli insanlar özgür takılıyor. Sevgili varmış, yokmuş pek umurların da değil gibi. Daha güzel ya da yakışıklısı yazınca eskisi unutuluyor hemen.
Bizde ara vermiştik tabi o sürece ben dayanamadım komple bitirdim şu an çok şükür beraberiz. 💓 Ara verilen ilişkide başkası olursa aldatma olur, çünkü ilişki ile ilgili bir sorun veya kişinin psikolojik bir sorunu olur kafa dinlemek ister. Bunun olayı budur. Sen kenarda dur ben bi gezeyim senden iyisini bulamazsam dönerim değil.
İlişkiye ara vermek diye bir şey mi var? Ya bitecek ya da devam edilecek ara vermek arada kalmak ilişkiyi en yıpratıcı faktördur benim için. İlişki oluyorsa devam eder ama anlaşmazlık varsa iki taraf için de o zaman sağlıklı bir ilişki olmayacağından iki tarafta medeni bir şekilde ayrılır bu kadar basit. Toparlanana kadar da kimse kimseyle gorusmemeli çünkü görüştükleri kişilerinde duyguları var insan sonuçta kırılabilir uzulebilir.
Evet sayılır, ara vermek demek geri döneceğiz anlamına geliyor. E birine geri dönme vaadi verip sonra gidip başkasıyla ilişki yaşamak tabii ki aldatma sayılır. Ha ama ilişkiniz biter mesela ve geri dönme umudu taşımazsınız, o zaman gider başka biriyle ilişki yaşarsınız, onunla da yürümedi diyelim ve eski ilişkinizle bir kez daha denediniz bu ayrı konu.. Keyifli günler..
Bence sayılır. Başkasıyla flörtleşecek duruma gelmiş biriysen zaten aranızda bir şey kalmamış demektir. İlişkini tamamen bitirip başkalarıyla flört edebilirsin. İlişkiye ara verip başkaları ile flörtleşenler eskisini yedekte tutup yenisiyle test sürüşüne çıkıyorsa eğer karakterini sorgulamasını önerebilirim.
Zaten durup dururken ara vermek istiyorsa bir insan muhtemelen amacı deyim yerinde ise elindeki bulgurdan olmadan pirince gitmektir. Diyelim ki ortada ara verilmesi gereken bir durum oluştu. Ailevi, sağlıksak v. s. Boyle bir durumda zaten kesinlikle aldatma sayılır. Ara vermek ayrılmadık ama birazcık ayrı vakit geçirmemiz gerekiyor demek. Devam edeceğine söz vermek gibi.. O kişi o an yanında yok ama genel olarak hayatında var. Ben platonik hoşlandığım kişiye yapamam bunu bırak ara vermeyi.
Ara verme ile bitirme aynı şey değil, ara verildikten sonra ilişki dışında başkalarıyla flört etmeye başlanılıyorsa bu aldatmaya girer. Eğer ilişki bittiyse kim ne yapıyorsa yapsın, özgürce ilişkilerini yaşayabilir bireyler. Ama bunu saygıdan dolayı yapmayın derim. Çünkü bir şeyler yaşanmış, bitmiş olsa da hemen ilişkiye atılmak yanlış.
İlişkide kesinlikle ara verme diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ara verme ayrılma sayılıyor benim için eğer bir ilişkide karşı taraf ara vermek istiyorsa ya sevgisi bitmiştir ya da gerçekten başkasından etkilenmeye başlamıştır Ben de onun önünü açmak adına tamamen kestirip atarım gel gitli ilişkilerle uğraşamam ciddi ilişki insanıyım...
Oncelikle ara vermek diye bisey yoktur. Ya seviyosundur ya sevmiyosundur. Ama ara vermek geri donmek demekse senin tabirine gore yani empati yap o baskasiyla olsa ne yapardin. Sonra dabu soruyu kendine sor acaba ne hissederdi. O saatten sonra bana guvenirmi ya da benimle olmak istermi de. Bugun basima gelse aklima bin turlu şey gelir. Hazmedemem hem zoruma gider. Sevdigim insan benden ayrilir ayrilmaz baskasinin kollarina atmis kendini diye
İlişkiye ara vermek dediğiniz şey araya ayrılık sokmaktır ki çoğunlukla devam edilmez bu yüzden. İlişkide bir sorun varsa ilişki içinde çözülmeli. Ayrıyken yaşanan şeye aldatmak denemez. 1 hafta ara verip o ara hemen biriyle olup geri dönmeler falan söz konusuysa o insan midesizdir onu zaten affetmeyin.
Ara verme gibi bir şeye inanmıyorum. Diyelim ki ara verelim diye düşünüldü, bunu kafa dinleyip biraz kendine gelme şeklinde düşünebiliriz, o an hala ilişkidesin başka birileriyle konuşamazsın. O imkansız, düşünmek bile hatadır. Düşünüyorsan bitmiştir, bu kadar.
Bence gayet mantıklı.. Çünkü zaten bi ilişkiye ara vermek mantıksız... Ara verilen bi iliski zaten saglam bi iliski degildir.. Bi yerde çatlaklar oluşmuştur.. O çatlağı onarmak düşüncesi ise kararsızlıktan ibarettir.. Ve bu kararsızlık içinde baska birine yaklaşmak aldatmak değil günü yaşamaktır sadece... Bence...
Erkeğe bağlı bu durum garip geliyor bana ama kimdi ara verdik felan diyor bana en son böyle gelen kıza ya benimlesindir ya da bitmiştir diyip heryerden engelledimHerkes kendini ne zannediyorsa artık geri geldiğinde açık kapı bulurum nasıl olsa karşındakini yedek lastik yerine koymaksa ezikliktir belki bundan hiç haberi olmayacak ama emin ol sen hep ezik hissedeceksin
Bunun sorusu mu olur ya? Her şekilde aldatmadır. Aldatan taraf büyük şeref yokluğu yaşamaktadır hele ki bu yaptığı iğrenç şeyi normal gibi gösterirse. Aldatılmak suç değildir ama aldatmak en büyük kardeşim.
İlişkiye ara vermeye karşıyım. Hiçbir zaman razı gelmedim. Ya bitirdim, ya gitmelerine izin verdim. Ara vermek nedir ya? Dur ben gidip arayışa gireyim senden iyisini bulamazsam sana döneyim kafası bu. Ara verenlerin çoğu geri dönmüyor. Boşverin.
İliskiye ara verme ayrılığa atılan ilk adımdir bence. Hoşlanmam öyle şeylerden o ilişki o dk biter benim için sonrasında karşı taraf isterse öledebilir umrumda olmaz.
İlişkiye ara vermek, o ilişki hiç başlamamış demektir. Fcukbuddyliktir o, sevgililik değil. Fcukbuddylikte ise sorun olmaz başkasıyla birlikte olmaz. Grup, swinger gibi opsiyonlar da değerlendirilebilir hatta.
Bu cümleyi kuran kişi aslında karşısındakine senden sıkıldım, biraz şöyle bir etrafta dolanıp ne var ne yok bakıp, canım onlardan sıkıllana kadar bi kenarda beni bekleyiver zahmet olmazsa demek istiyordur.
Bunalırsın, sıkılırsın beni bunaltma, sıkma dersin ama ara verilim demek başka bir şey yani.. Adam seni bunaltıyor, sıkıyor veya istemsiz birtakım durumlar oluşuyorsa karşı cins bunda da ısrarcıysa ayrılırsın yani. Ara verelim demek garip..
Eğer aktif olarak ara verilirse evet, arayı kafanı dinlemek için verirsin, ama ayrılık olduysa ve sen o ara da başkasıyla görüşüp, tekrar barışırsanız, aldatma sayılmaz
Şimdi şöyle diyeyim, bir spor müsabakasında devra arasına girildiğinde, gidip dinlenilir efenim hatalar, eksikler konuşulur, devre arasında başka maç yapılır mı? Anlatabildim sanırım
Yok canım niye aldatma sayılsın. Bu şey gibi işte çok sevdigin diziyi izlerken reklam çıktığında başka sevdigin diziye gecmek reklam bitince hemen sevdigin diziye dönmek gibi. Asla. aldatma olmaz.
İlişkisi bittikten sonra başkasıyla flörtleşecek mideye sahipse o kişi, kafasında çoktan öncekini bitirmiş demektir. Arası önü arkası yok bu işin. Seviyorsan öyle de seviyorsundur. Birbirinize zaman vermeniz başkalarıyla cilveleşeceğiniz anlamına gelecekse yazdığım ilk cümleye dönebilirsiniz.
Zaten ilişkiye ara vermeyi normal bulmuyorum ama hadi verildi diyelim verilme sebebi tarafların bunalmış olması ve kafa dinlemek istiyor olması araya 3. Bir sahış girerse o aldatmadır sebebi ne olursa olsun flört etmek ilişki öncesi tanıma aşaması hali hazırda ilişkisi olan birisi her hangi biri ile flört edemez.
Ara verme nedir ya yıllık izne ayrılır gibi saçmalık o esnada başkasıyla flörtleşmek daha da saçmalık ara verilen şey uzatmaya kalmıştır demek ama sonucu değişmeyen cinsten ahmaklık tamamen
ilişkiye ara verince eğer yeniden başlanacaksa başkasıyla filört aldatma olur ama ara verince tekrar başlanmayacaksa aldatma olmaz çünkü ara vermek genelde bitirmek olur aradan sonra o ilişki yürümez biri böyle bitiriyorsa hiç sevmemiş demektir o yüzden başkasıyla sorun yaşamaz
Ara vermişsen hislerinden tam emin değilsindir zaten. Daha neyi kurcalıyorsunuz ki? Ara mara boş iş ayrılın bitsin. Sonra başkalarıyla ne yaşayacaksanız yaşarsınız.
ara vermek isteyen biri sizi cepleyip başka seçeneklerde dolanacaktır eger sizden iyi seçenek bulamazsa size geri döner bulursa da iliski biter asla ara verelim diyene tamam demeyin
ara vermek nedir yaw.. ya sevgilisindir ya değilsindir. oturup keyfinin gelmesini beklemem. vazgeçiyorsa başkalarıyla olabileceğini hesap edecek. yok öyle kenara kaldırmaca...
İlişkiye ara vermek!!! Bana göre daha saçma bir durum olamaz, bitmisse bitmiştir. Zaten ara verilecek bir ilişki varsa ortada, aldatma her evrede kaçınılmazdır.
Ne sebepten dolayı ara verildiğine bağlı bence bu durum. İlişkide eski heyecan kalmamışsa, sevgi azaldıysa bence ilişki zaten bitmiş bir ilişkidir. Bu nedenle başkasıyla flörtleşmek garip sayılmaz.
ara ne demek ki ayrılmak değil bitirmek değil ilişki bitmiş değil neden aldatma olmasın bu soruyu fenomen de sordu sorulmak için soru olduğunu düşünüyorum 🤦♂️
İlişkiye ara vermeyi çok saçma buluyorum ya ayrılırsın ya devam edersin ara verilirse başkasına yönelme başlar haliyle o ilişki ara verilmişken biter sonuç belli
Evet aldatma sayılır. Ara verildiyse daha bitmemiştir. Bitmeyen bir ilişki varsa da ortada konu aldatma olur. Ancak bir ilişkiye ara verilmesi de bence aşırı saçma.
Ya sen ne kadar mantıklı akıllı sağduyulu ve öngörülü bir kadınsın. Tam belirttiğin gibi yaşarlar bunu seçenler. Bize güzel bir iyilik yapmaktasın bu isabetli yorumlarınla. Sağol. Varlığından gurur duyuyoruz. Hoşçakal..
Sen harbi Leyla olmuşsun 🙂 iradenizi kontrol edebiliyorsunuz madem de sevgililerinizi ve kocalarınızı niye bizim gibi pç erkekle boynuzluyorsunuz ozaman yatakta 😁