Siz hic sevgiliyken karsi cins ile yazistinizmi? Bu aldatmakmi oluyor?

Siz hic sevgiliyken karsi cins ile yazistinizmi? Bu aldatmakmi oluyor?
Aldatmaktır tabikide.
Eğer mesele birisiyle dertleşmek ise bir kadın veya erkek kendi hemcinsinden olan arkadaşlarıyla derdini paylaşabilir, sevgilim dediği insanla da paylaşabilir sonuçta derdini, mutluluğunu bu insanlarla paylaşmayacaksa bu insanlar niye varlar.
Eğer başka şeyler için başka karşı cinsle iletişim kurma zorunluluğu hissediyorsa o kurduğu ilişki temelinden hatalıdır zaten bu durumda kendini küçültüp başkalarıyla sohbet etmek yerine doğru olanı yapıp hayatındaki uygun olmayan insanları çıkartıp birisiyle konuşulacaksa da öyle konuşulmalıdır.
arkadaşça yazışmak yani önceden tanıdığım bir arkadaşım olsa bile gerekmedikçe öyle bir sohbet etmek bence bana saçma geliyor
eğer böyle bir sohbet varsa hayatımdaki kadın bunu bilir
Neden başkası ile yazışma ihtiyacı hissediyorsunuz, o kişinin sohbeti size yeterli gelmiyor mu? Aldatmak sayılmaz ancak kapı aralar öyle insana güvenmiyorum ben. Cunku ben böylebir şey yapmam bana yapılmasını da kabullenemem.
Bir şeyin kötü, olumsuz olması için aldatma olmak zorunda degil
Sevgilim bir kadınla arkadaşça yazisabilir ama gerek var mi hayir, bu aldatma mi hayir ama gerek var mi hayir
Cevap
5Cevap
Ne konuda yazıştığında göre değişir
Sevgilimden izinsiz öyle bir şey yapmam. Bu arada doğru okudunuz izinsiz dedim. Sen sevgilinin kalbine girdiysen bu konularda izin alacaksın.
Bana göre evet aldatmaktır.
Hayir sevgilim bana soylesin istediğiyle konuşup görüşebilir kısıtlamam asla
Niye aldatmak olsun yahu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?