Aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz. Bu düpedüz ALDATMADIR.
İlişki içinde olmak demek karşı tarafa sana sadık kalacağım demektir. İş yerinde ki arkadaşınla mesai saatlerinde iş ile alakalı konuş ama işten sonra işin geride kalsın.
Sanal alemde öyle. Bu mecrada durmak hata olur. Zaten hayatında birisi varsa diğerleri ile ne diye konuşursun ki. Akraban mı?, kardeşin mi? kuzenin mi? Öyleyse telefon et konuş. Tanımadığın bir insanla konuşmak mantıklı mı?
Bunu yapan demek ki da daha iyisini bulurum diye vazgeçemiyor sosyal medyadan. Bundan başka bir şey anlaşılmaz. Konuşmanın masumiyeti olmaz.
Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz, şüpheye mahal veren her şey aldatmadır. çünkü sanal dediğin ortamdaki herkes gerçek bir varlık yani bizler subjektif birer varlığız sana dediğimiz özellikle siz kızların kendi çıkarlarınıza göre nominal değerlerle kimlik kazandırdığınız bizler birer profil kullanıcı sahipleriz sende öyle, sana göre nasıl işine geldiği zaman biz gerçek sende gerçeksen bizde bize göre sende hem gerçek hemde hayalsın bizde burada biriyle yazışma flörtüne girsek sevdiğimizi ya da eşimizi v. s aldatmış oluyoruz sende. burada sana duygusal arkadaşlık teklif etsem hadi be seni tanımıyorum dersin ama sadece benim profilime dersin ama sen burdan beğendiğin birine kendin teklif edersin o zaman o kişi sana göre gerçek ama beni beğenmediğin için ben sanalım
Bu tabuları yıkamamış bir toplum olarak burnu sivrilmiş kibirli ve kendini dev aynasında zanneden ve akıllarınca herkesden üstün ve zeki zanneden kapitalist sistemin kölesi olarak yaşayıp öleceğiz.
Mesela biçok kız erkeğin üstüne başına bakarak karar verir kendisi masa başında akşama gtü terler yöneticiyim zanneder oysa gtü kokmuştur ama bitane ondan hoşlanan erkek gelip arkadaşlık teklif ettiğinde onu aşağılar çünkü kariyer farkı var kız kocamaaaan hemşire ya da avukat doktor dur ya da başka bilmemne bi sskimdir sadece bi parça eti var ama gtü tavanda dolaşır
Yani şunu demek istiyorum sanal diye bişey yok herkes bir profil otomasyoncusu gerçek kişiler sana göre sanal algısı sevimli hayalet casper olabilir ama bende herkes gerçek sen gerçek olmasan tenezül edip sana yazmam okadar vaktim yok proje çiziyorum işim gücüm var
Kendi adıma muhatabiyet kurarken mavilere ayrı bir duruşum var, emoji tercihlerim de dahil buna. Aşk ve cinsellik çağrıştıran hiçbir söyleme, şakalaşmaya, emojiye müsade etmiyorum. Bu tarz yaklaşımlara duvar kesilirim daima. Elbette aldatmaya girer. Nötr ve soğuk tavrım ilişkim olsa da olmasa da açık ve net. Ayrıca ben insanların hem nazik hem ciddi ve mesafeli olabileceklerinin mümkün olduğuna inanan bir kadınım. Tüm kâinata ve her canlıya dişi enerjimi ben kimseye cilve/laubalilik yapmadan da anlatabildiğime inancım net..🍀🍀
Seni ne irdeliyor ne yargılayıp uyarmıyorum yanlış anlama. Sadede büyük konuşma diyorum senden çok daha katı kuralcıydım. Bunu söyleyen bi erkekmi diyedebilirsin Ama insan o İstanbul yamacında bi sele kapılıyo dönüp aynaya bakınca sen bile kendine inanamazsın
Sayılır tabii ki sonuçta başkasıyla kendini tatmin ediyor duygusal olarak
Benim sevgilim var ilişki içindeyim diyip böyle ufak ufak flört yapanlar da yani ilişkisini sevgisini sorgulasın gerçekten Seven insan başkasına nasıl bakar ya ilginç😂 İstesen bile bakamazsın ki🤣
Küçük kaçamaklar aldatma değildir denildiğinde dostoyevskinin ölüm döşeğinde karısıda söylediği bu kelime aklıma geliyor seni düşüncelerimde bile aldatmadım sevdiğine sadakatla bağlı olmanın en güzel örneği bence şimdişi sadakatlar gibi naylondan değil..
Yorumları okudum, sanalda bir iletişim aracı sonuçta biriyle haberleşip elektrik alıp elektrik verebiliyorsun, herkes aldatma sayılır demiş katılıyorum kısaca, ama anlamadığım nokta iyi güzelde bunu uygulamada neden göremiyoruz acaba, sevgilisi bir başkasıyla görüştüğünü anlayan alttan alttan hırslanıp daha bir kaptırmam moduna giren çok var. Aldattı ama affettim gibi şeyler de yok, elbet zamanı gelecek intikamımı alacam, önce koparmaya çalışana dersini verim de mantığı v. s. film gibi şeyler oluyor. Sevgili misiniz değil misiniz, dallas dizisiyse değilsiniz kardeşim işte neyin cırmalaması neyin ortamcılığı kendine saygın olacakki insanlardan da saygı bulasın. 🤨 Gerçeklerle öyle ya da böyle uyuşmayan işler bunlar. 🙈
Aldatma bana göre illaki gibi biriyle sevişmesi ya da duygusal olarak yoğun bir duygu akımını girmesi değildir. Eğer biriyle küçük flörtleşmeler yaşıyorsa bu anlık olarak bile olsa seni unuttuğu anlamına gelir. Benim için aldatmadan herhangi bir farkı yoktur.
Sayilir. Iliskin yoksa ortada net bir sey yoksa istedigini yap. Hatta ayni anda milyon kisiyle konus. Ama iliskin varsa ortada net bir sey varsa kalbinide gozunu digerlerine kapatmak gerekir. bide sevgili degilken sevgiliymis gibi sahiplenen davarlar var baskasiyla konustugun zaman aldattin beni derler onlardan uzak durun kafaniz agrimasin ✌🏼
Aldatmanın dibi olarak varsayarım. Asla kabul edeceğim bir şey değil. Ayrıca bu zamanda "arkadaş" bahanesi altında birbirleriyle resmen flörtleşen bir sürü insan var, bu da ayrı komik durum.
Böyle şeyler tamamen bana ters. Karşımdaki kişinin bunu düşünüp aklına dahi getirmesi benim onu tamamen silmeme neden olur
Kalp iki aşk iki sevgili kaldırmaz. Birisi hakkında olumlu düşüncem oldugu andan itibaren baska birisiyle sanal muhabbetleri gectim sanal boyutuna getirecek sohbet dahi etmem. Sevdigim insan ozeldir benim icin onu uzecek herseyden sakınırim. Kisacasi hayatinda biri varsa bi baskasiyla flortlesilmez yazisilmaz görüşülmez sevgilin dururken baskasinin gonlunu eğlemekicin vakit ayirilmaz sevdigin varsa odagin sevdiginle nasil daha mutlu olurum olmalidir
Tabi sayılır flört ün ilerisi de olduğu için Aldatanın cinsiyeti olmaz aldatan kim olursa olsun medeni hali şerefsizdir. O kadarrrr ilerisi gerisi abudik gubudik bahanesi olmaz. Bir kişi var iken yamyam gibi onla flört bunla flört be kadar ezik basit bir şey
Kesinlikle yanlış bence. Ama maalesef yapan çok kişiyi gördüm.
Abi ben yapamıyorum ya, insan nasıl böyle olabiliyor ki; sevdiğim insan olduğu zamanları hatırlıyorum; ne kadar güzel olsa da dönüp bakmadığım kızlar vardı. Millet ruhunu satıyor resmen…
Şöyle soralım karşı tarafa :"Ben, böyle bir şey yapsam nasıl karşılarsın?" Sorun etmezse ben, de başkalarıyla sosyal medyadan flört ederim. Bakalım, cidden sorun olmuyor muymuş? Sorun ederse başından ilişki bitmiş demektir. Ki büyük ihtimalle bunu kendi yapan, karşı taraf da aynı şeyi yapınca hoş karşılamaz.
Ne olursa olsun Biriyle ilişki niyetiyle konuşuyorsan başkasıyla sanal bile olsa flörtleşmek bana göre kendine saygısızlıktır Çünkü sen bir insana değer verip ona zamanını ayırıyor onu düşünüp onu tanıma niyetiyle hoşlandığın içinde konuşuyorsun Eee sen şimdi kendi emeğini hiçe mi sayacaksın? Sen eğer bugun kendi emeğine saygı duymazsan yarın birgün bir başkasıda senin emeğine saygı duymaz ! Aynı şeyi oda sana yapar ! Men dakka dukka 😎
Sayılır sayılmalıdır. sanalda olunca beynen girmiyormu? Bununla ilgili çok konuşua bilirim ama kısaca eğer seviyorum diyorsan zaten bu tarz şeyler yapamazsın.
Aldatmaya teşebbüs etmek aklımdan geçirmek bile sayılır. Saçma sorularla herşeyi normalleştirme çalışılıyor ya gidişatımız hiç iyi değil. Aldatılınca gelip ağlamayı biliyorsunuz ama.
İlişki içinde olan birinin başkasıyla küçük flörtü iki tara içinde aldatmadır. Flört ettiği kişi beklentiye girerken, asıl sevgilisine ayırması gereken zamanı başkasına ayırmış demektir.
Tabii ki sayılır, sonuçta senin bir ilişkin var ve ona ihanet ediyorsun. Eğer küçük flörtler yapacaksan niye başkasının canını yakıp zamanını harcayacaksın ki?
Son konuştuğum kişi bu tarz eylemlerde bulunduğu için ne kadar sevsemde değer versemde soğumaya başladım. Bu kadar ucuz, itici olmayın derim bu işin kızı erkeği yok..
İnternet üzerinden de olsa biriyle konuşuyor mu ben ona bakarım illa yanında birini görmem gerekmiyor aldattığını anlamam için bana arkadaşım diye de tutturamaz
Buna nasıl. karar verdin mesela. Yazılı bir kural mı var? Benim dedem omuru boyunca tek bir kadını sevmiş onla da evlenmiş zaten bana anlatmıştı. Tek birine ait olabilir insan sen böyle değilsin diye genelleme yapma. Her insan flortoz değildir bunu ispatlayamazsın.
@Venüs_Tekilası ispatlamaya uğraşmam zaten merak etme ayrıca ömrü boyu tek bir kadını sevdiğini söylediyse bile doğru olduğunu nereden bileceksin lmao her insan doğruyu sölemez
Kesinlikle doğru. Aslında çelişki de sayılmaz onların yaptığı çünkü öyle yapanların tamamı ikiyüzlü. Söyledikleriyle davranışları hiçbir zaman tutmaz onların. Onlardan da maalesef çok fazla var 😅 İlişki içinde olan birisinin başka birisiyle flörtleşmesinin küçüğü büyüğü olmaz, her türlü aldatmadır bunun adı yani.