3 gün önce aldatıldığımı öğrendim 3 yıllık ilişkim vardı 1 sene önce nişanladık sanalda beni aldatmadığı kız kalmamış ruhum duymadı bu pubgden kızıların instagramını isteyip instagramdan konuşmuş 1 tane kız değil yaklaşık en az 40 50 defa tanıştığımızdan beri aldatıyormuş o kadar hasta ruhluymuş ki o kadar güveniyordum ihtimal vermedim bana birde ben seni cinsel aldatmadım sanal aldattım diyerek vicdanını rahalatmaya çalışıyordu şu an elim ayağım titriyor hepsini yakaladım sslerni kızlardan nude almakmı dersin şu an şurdaki anlatmak istediklerim %5 değil yazmaya bike dayanamıyorum dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim 3 gündür ağlıyorum yemek yemiyorum napıcan bilmiyorum kalbim acıyor dünya son insan o kalsa asla böyle bir şey yapmaz dediğim insan bunu yaptı köpek gibi zırıl zırıl ağladı seni asla bırakmam sen beni bıraksanda bırakmam dedi sensiz hayatta yaşamamın anlamı yok benim diyor anlatamıyorum sindiremiyorum şu an söylemek istediklerimi bile yazamıyorum elim ayağım titriyor sadece ağlıyorum kimseye güvenmeyin insanlar o kadar şeytan ki ruhunuz duymaz yazamıyorum ifade edemiyorum kendimi şu an nolucak napıcam bilmiyorum yok olmak istiyorum..
Kuzum bende yaşadım aynısını yalniz ben affedip evlendim oyle buyuk bir hata yapmisim ki yine aldatti evlendikten sonra ayrildik tabii oysa ki Kurana el basmalar falan keske carpilsaydi hala nefes alip kariyerinde ilerleyip yaşıyor bu tipler birde aradan yillar gecmis gelmiş sadece seni sevdim edebiyatlari yapiyor narsist seytan inanma bu şeytan erkeklere hep yalan dolan hikaye hayatlari narsist kötü bunlar bir empat bulup evlilikle colukla cocukla hayatlarini karartiyorlar zavalli kizkardeslerimin sana önerim son kez soyleyeyim hemen ayril gozunun yasina bakmadan sende aglayip uzulme degmez sonrasinda baska biri ile tanisirsin sanki dunya da bir bunlar var
Ben o kadar iyi niyetli ve safım ki ya da o o kadar uzman bir manipüleciki herşeyine kanıyorum kahretmesinki o kadar aşığım ve seviyorum ki ama içim yanıyor hazmedemiyorum 3 günden sonra bugün daha duygusuzum ona demediğim laf hakaret kalmamıştır ama dediği şey utanıyorum söyleme bana aynı şekilde sözler yeminler hata yaptım dedi bağımlılık oldu hep arkadaşlarını öne sürdü gibi herşeyini sildi o iğrenç arkadaşlarını sadece sen varsın falan dedi evlenicez dedi sen benim herşeyimsin diyor off kızlar napıcam bilmiyorum gitsem dert kalsam dert yazmakla anlatamıyorum
Tam bir narsist davranisi... Kisilik bozuklugu diger adi seytan erkek oluyor inanma.. Bunun icin narsistlerle ilgili bilgilere sahip olman gerekiyor... Tabii cok uzun sen bu bilgilere ulas lutfen... Narsistlerde vicdan yoktur aldatir ve sonrasinda aglar yalvarir ama hepsi yalandir sen kan diye seni de sevmiyor zaten kimseyi de sevemezler evlenirsen senin sinavin olur anladigim kadariyla sen bir empatsin yani iyi bir avsin ailesine bak muhtemel anasina cok duskundur babasi da hep bunu asagilamistir bu hep bir ispat halindedir ousaki zamn zman onlari sevmedigini bile soyler baz3n de olesiye onlar icin kapisir... Ve sen inanicak misin diue icten ice guluyordur... Sana onerim bu tuzaga dusme maskesini evlenince cikarir zaten naptim ben dersin hatirla beni kuzum
Aldatma değildir de nedir peki? Tabii ki de sayılır. Reel, sanal fark etmez. Eğer biriyle sevgiliyse bir insan, iş arkadaşı da olsa, okul arkadaşı da olsa, mahalle arkadaşı da olsa edebine göre muamele etmeli. Samimi olduğu karşı cinslere, sevgilisi olduktan sonra daha bir mesafeli davranmalı o kişi. Bu kadar rahatlık nereden geliyor ben bilmiyorum yani. Aldatmanın kadını, erkeği olmaz. Kim yapıyorsa suçludur. Kimse de buna bir kılıf uydurmaya çalışmasın. Kendini küçük duruma düşürmüş olur ve kendisine duyulan saygıyı kaybeder.
Flört etmekten öteye gidiyorlar da, aldatma saymıyor buradakiler. Bir de hepsi ‘oldotmodor’ yazacak şimdi soruya hddjaj ama lütfen ayrımı yapın; seksting aldatma değildir flörtleşmek aldatmadır, ok mu? Tamam mı?
Evet, sanalda yapılan küçük flörtler de aldatma sayılır. Çünkü flört, ister yüz yüze ister sanal ortamda olsun, başka biriyle duygusal ya da romantik bir bağ kurma girişimidir. Bir ilişki içindeyken böyle bir şey yapmak, o ilişkiye sadık kalmamak anlamına gelir. Flörtü küçük ya da masum görmek yerine, bir ihanet olarak değerlendirmek gerekir.
Ortada bir eylem yok, fakat teşebbüs var. Niyetlenmek diyebiliriz.
Dokunmuşsa aldatmış olabilir ama dokunmamış. Bence en tehlikeli ve zehirli aldatma; duygusal anlamda aldatmadır. Bu da kişinin öz-saygısını kaybettiği varoluşsal düşünüyorum. Günü birlik ilişkiler genelde heyecan arayan durağanlıkta sıkışmış kişilerin maceralarıdır. Belki masumane belki bir anlık dürtüseldir, gerçekte kimse kimseyi aldatamaz. Aldanan insan vardır, öz saygısının yitirmiş insan vardır.
Şimdi hırsızlık yapiyosun ne biliyim iste kasadan para çaldın miktar önemli deyil ama pişman oldun 2 gün sonra geri koydun sonuçta sen bu parayı çaldın yani hirsisin bide evli biri şimdi ne amaç ya da ne için flörtlesme ihtiyacı duyar niyet önemli sonuçta sen eşini aldatmaya meyilenoyosun niyetleniyosun illaki karsidakine ilgi duyarsın ya da işte cinselik konusursun bence aldatma sayılır
İnsanın kendini en çok kandırdığı konulardan biri bu, şunu şöyle yapsam sayılmaz. bunu böyle yapsam sayılmaz. Aldatmak önce akılda başlar ve çoğu kişi aynı zamanda kendini aldattığının farkında değildir. Bu yüzden fiziksel olması gerekmiyor, aldatma aldatmadır. İnsan önce kendine dürüst olmalı, sonra kendinden başkalarına. Hayatınızda biri varsa evrenin kuralına uyun, size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın...
Bunu sürekli dile getirdiğim için bazıları, bana düşman oldu, 3 kuruş etmez insanların yaptığı eylemler işte, eğer biri ile görüsuyorsan hayatına birini dahil etmişsen duygusal, diğer karşı cinse kalbini gözünü kapatacaksin, olması gereken budur.
Flört nedir flört benim kitabımda yazmıyor. Ya sevgili olmak için tanışma vardır veya evlilik öncesi sevgililik vardır. O da aynı evde yaşama şeklinde değil, evlenmeden olmazcıyım başta belirteyim. Bu kafa yapısı ile çoğu kişi flört eder, ben yine yalnız takılırım tüm asaletimle.. Benim tercihim bu zaten. Ben 80'lerden kalmışım, antika ruhum çok pardon..
Burada görüş yapan üyelerin çoğunluğu evli olup ilişki yaşayan üyeleri destekleyip tebrik etti geçenlerde .. Başka bir soruya geçince namus bekçileri sayıyorlar kendilerini.. Ne yaptıkları, kimin eli kimin cebinde belli değil.. Namus kavramı burada tartışmalı ve çoğunluğu bilirkişi değil.. Reel hayatındaki insanlara üzülüyorum sadece.. Yazık buradaki asıl yüzlerini bilmiyorlar..
Evliler arafta kalmış, sıkışmış insanlardır. Ve bekarlardan çok daha fazla ilişkiye ihtiyaç duyarlar. Biraz empati yapmak lazım. Ve soruna gelince, evet aldatma sayılır
cesaretleri yok. kolay b şey değil ama çözümler seni çirkinleştirmeye başladıysa ya evlilik için çözüm aramak ya da boşanmak en iyisi gibi duruyor zor bi durum
Erkeklere göre kendi yaptıkları hayır. Kadınların yaptıkları evet. Şu sitede o kadar çok yalancı var ki... Ben 11 senedir sitedeyim bazen rol de yaptım geçen sene millet tam pislikmiş. Bende üç beş karınca öldürünce suçluluk duruyordum. Aman aman biran önce şu dünyadan kurtulsam iyi olur yalanlarla yaşıyor herkes evlilik sevgi vs hak getire erkekler kızsızlıktan kurusa yine de uslanmaz.
Tabiki sayılır, bakışlar bile sayılır mesaj nasıl sayılmasın, eşi sevgilisi yapsa çılgına döneceği şeyleri kendilerine reva görüyor bazıları, Allah böylelerini kimsenin karşısına çıkarmasın kimsenin başına dert bela olmasınlar, yapayalnız g. berip gitsinler
Kadın ve erkeğin normal bir sohbet içinde uzun durması imkansıza yakındır. Muhtemel senaryolar, konuşmanın ilerleyişi içinde hayatın çekim gücü etkisiyle olgunlaşmaya başlar. Aşk mı? Kahvaltı masasında oturalım, içki masasında değil
Flörtün küçüğü büyüğü olmaz ihanet ihanettir sen sanal diye her haltı ye sonra oni buni bahane et hikaye bunlar iliklerine kadar buram buram ihanet akıyor
Nereden konuşulduğu fark etmez. Sevdiğin biri varken bir başkasıyla yakın olmak yanlış geliyor bana. İster gerçek hayat olsun konu, ister sosyal medya.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bana göre evli hiç bir şahsın sosyal medyayı kullanmaması lazım iyisi kötüsü yok
Emin ol dışarda aldatan ile sosyal medya üzerinden aldatma yüzdesi çok daha fazla ve bişeyin çok kolay erişiliyor olması ve olmaması da var sosyal medya her şeye çok kolay ve rahat erişim sağlıyor
önemli olan bence özellikle evlendikten sonra perdeyi çekmektir tüm hayata karşı. Sana ait olana sahip çıkmaktır. elmanın yarısı gibi , diğer yarın varsa başka bir yarıya ihtiyaç duymamalısın, istesende olmaz. En büyük mesele bence karakter. Eğitim şart derken matematik , edebiyat felan değil. İnsan olabilmek için gerekli dersler var. onları geçmektir mühim olan. Aldatmak gözle de olur, düşünceylede olur sevişmek, ten tene olmak gerekmez diye düşünüyorum.
Şayet iki taraflı anlaştınız iş ciddiye bindi ozaman yapılırsa aldatma olur ama tanıdınız birbirinizi birisi açılıyor ötekisi hiç oralı değil ozaman açılan başka yelkenlere gidiyorsa buna aldatmak denmez
Flört zaten aldatmadır sonuçta niyet belli Ama tabiki herkesin kendi görüşü var Eger eşini ilgiden sevgiden mahrum ediyorsan ev ile ilgilenmiyorsan bu aldatmadır diyen de var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Buraya bakarsak, arkadaşın seni eve bırakması aldatma, doğum gününü hatırlaması aldatma, mesaj yazması aldatma, sosyal medyadan birini eklemesi aldatma, her şey aldatma. Evliliği ne sanıyorlarsa...
Konuşunca aldatmak olmamalı;) ben yüzlerce kadınla konuştum ama çoğunun ismini bile sormadım ve real hayata da görüşelim demedim bu aldatma olmaz..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Herşeyi bozdunuz iyice karşındaki insanla belirli duygulara sahipsen eğer tabikide aldatmaya girer sonuç olarak sen o duyguları bile bile gidiyorsun başka bir erkekle kendini beslemeye çalışıyorsun
Fifa öyle demiş, ben de çok aksini diyemşyorum. Yaptığımın aynını eşm yapsa kızardım, demek ki..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Evli kadınların eşlerinden görmedikleri ilgi ve sevgini bir başka erkekten görmeleri ile ilgi görmek için küçük flörtlerde bulunabiliyorlar. 😊😊 bence, reele taşınmadıktan sonra sorun olmaz 😊😊
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bu dediğimi çok yoğun ilgi ve sevgi açlığı çekmemiş bayan anlamaz 😊😊😊😊
Acik konusayim evlilik sevgilik ask bunlarin hepsi farkli birer kelime. Arada ufak tefek atismalar olabilir bence erkekleri cok kisitlayip sikmak dogru bir sey degil hele ki benim evlilige bakisim karsilikli anlasma gibi. Kim ne derse desin ask sonsuza kadar surmuyor onemli olan onu sevgiye donusturup belli bir saygi cercevesinde surdurebilmek.