• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sanalda yapılan küçük flörtler aldatma sayılır mı?

Valera_
Valera_ Takip Et
Guru Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1211
Yapay Zekaya Sor
Bence aldatma sayılır. Ama buradaki bazı evli arkadaşlar için normal bir şey. 😄

Sizce Sanalda yapılan küçük flörtler aldatma sayılır mı?
Aldatma Soruları Flört Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Burası soru cevap platformu! 😅

Etkileşim önemli! 😅

Yapay zeka gibi hani gelen görüşlere hiçbir şey yapmamak hoş değil en azından şahsım adına! 😅

Emeğe saygı, mesela biri görüşüme yorum yapınca mutlu oluyorum. Bende yorum yapıyorum ki belki onlar da mutlu olur! 😅

Örneğin şu an senin görüşüne yorum yapmıcam, çünkü sen yapmıyorsun! 😅

Güzel söz söylemek sünnettir..

Gülmeyi ama daha da çok güldürmeyi seviyorum! 😅

Çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir!

Güzel şeyler söylemeyi, insanlardaki güzelliği görmeyi, söylemeyi seviyorum! 😅

Çünkü insanları mutlu etmek çok basit kolay! 😅

Soruda konuşmak flört değildir! 😅

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• zeynepxir
    zeynepxir Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

3 gün önce aldatıldığımı öğrendim 3 yıllık ilişkim vardı 1 sene önce nişanladık sanalda beni aldatmadığı kız kalmamış ruhum duymadı bu pubgden kızıların instagramını isteyip instagramdan konuşmuş 1 tane kız değil yaklaşık en az 40 50 defa tanıştığımızdan beri aldatıyormuş o kadar hasta ruhluymuş ki o kadar güveniyordum ihtimal vermedim bana birde ben seni cinsel aldatmadım sanal aldattım diyerek vicdanını rahalatmaya çalışıyordu şu an elim ayağım titriyor hepsini yakaladım sslerni kızlardan nude almakmı dersin şu an şurdaki anlatmak istediklerim %5 değil yazmaya bike dayanamıyorum dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim 3 gündür ağlıyorum yemek yemiyorum napıcan bilmiyorum kalbim acıyor dünya son insan o kalsa asla böyle bir şey yapmaz dediğim insan bunu yaptı köpek gibi zırıl zırıl ağladı seni asla bırakmam sen beni bıraksanda bırakmam dedi sensiz hayatta yaşamamın anlamı yok benim diyor anlatamıyorum sindiremiyorum şu an söylemek istediklerimi bile yazamıyorum elim ayağım titriyor sadece ağlıyorum kimseye güvenmeyin insanlar o kadar şeytan ki ruhunuz duymaz yazamıyorum ifade edemiyorum kendimi şu an nolucak napıcam bilmiyorum yok olmak istiyorum..

2
    5 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Allah kurtarmış diye yorumladim. Merak etme şu an canın acıyor ama zamanla aklına bile gelmiyor benim öyle oldu

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

Kuzum bende yaşadım aynısını yalniz ben affedip evlendim oyle buyuk bir hata yapmisim ki yine aldatti evlendikten sonra ayrildik tabii oysa ki Kurana el basmalar falan keske carpilsaydi hala nefes alip kariyerinde ilerleyip yaşıyor bu tipler birde aradan yillar gecmis gelmiş sadece seni sevdim edebiyatlari yapiyor narsist seytan inanma bu şeytan erkeklere hep yalan dolan hikaye hayatlari narsist kötü bunlar bir empat bulup evlilikle colukla cocukla hayatlarini karartiyorlar zavalli kizkardeslerimin sana önerim son kez soyleyeyim hemen ayril gozunun yasina bakmadan sende aglayip uzulme degmez sonrasinda baska biri ile tanisirsin sanki dunya da bir bunlar var

Yorumla
    • zeynepxir
      zeynepxir
      1 yıl

Ben o kadar iyi niyetli ve safım ki ya da o o kadar uzman bir manipüleciki herşeyine kanıyorum kahretmesinki o kadar aşığım ve seviyorum ki ama içim yanıyor hazmedemiyorum 3 günden sonra bugün daha duygusuzum ona demediğim laf hakaret kalmamıştır ama dediği şey utanıyorum söyleme bana aynı şekilde sözler yeminler hata yaptım dedi bağımlılık oldu hep arkadaşlarını öne sürdü gibi herşeyini sildi o iğrenç arkadaşlarını sadece sen varsın falan dedi evlenicez dedi sen benim herşeyimsin diyor off kızlar napıcam bilmiyorum gitsem dert kalsam dert yazmakla anlatamıyorum

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

Tam bir narsist davranisi... Kisilik bozuklugu diger adi seytan erkek oluyor inanma.. Bunun icin narsistlerle ilgili bilgilere sahip olman gerekiyor... Tabii cok uzun sen bu bilgilere ulas lutfen... Narsistlerde vicdan yoktur aldatir ve sonrasinda aglar yalvarir ama hepsi yalandir sen kan diye seni de sevmiyor zaten kimseyi de sevemezler evlenirsen senin sinavin olur anladigim kadariyla sen bir empatsin yani iyi bir avsin ailesine bak muhtemel anasina cok duskundur babasi da hep bunu asagilamistir bu hep bir ispat halindedir ousaki zamn zman onlari sevmedigini bile soyler baz3n de olesiye onlar icin kapisir... Ve sen inanicak misin diue icten ice guluyordur... Sana onerim bu tuzaga dusme maskesini evlenince cikarir zaten naptim ben dersin hatirla beni kuzum

Yorumla
    • ruhsuz0635
      ruhsuz0635
      1 yıl

seni çok iyi anlıyorum

Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.

Aldatma değildir de nedir peki? Tabii ki de sayılır. Reel, sanal fark etmez. Eğer biriyle sevgiliyse bir insan, iş arkadaşı da olsa, okul arkadaşı da olsa, mahalle arkadaşı da olsa edebine göre muamele etmeli. Samimi olduğu karşı cinslere, sevgilisi olduktan sonra daha bir mesafeli davranmalı o kişi. Bu kadar rahatlık nereden geliyor ben bilmiyorum yani. Aldatmanın kadını, erkeği olmaz. Kim yapıyorsa suçludur. Kimse de buna bir kılıf uydurmaya çalışmasın. Kendini küçük duruma düşürmüş olur ve kendisine duyulan saygıyı kaybeder.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

103

Cevap

134

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Flört etmekten öteye gidiyorlar da, aldatma saymıyor buradakiler. Bir de hepsi ‘oldotmodor’ yazacak şimdi soruya hddjaj ama lütfen ayrımı yapın; seksting aldatma değildir flörtleşmek aldatmadır, ok mu? Tamam mı?

5
    2 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Aaa ama çok ayıp öyle söyleme onlar kötü bir evlilik yapıyor biraz empati yapmamız gerekiyor djdjd

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yapıyorum empatik şeyler fakat yine de o seviyeye inemiyorum 😅

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Hayatında biri varsa tabi ki sayılır hatta aldatmanın kendisi olur

6
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Flörtleşen erkekse sayılmaz, kadınsa sayılır. 'bir erkek zihni' fkskk

1
    1 Yorumla
    • Ankaralı0626
      Ankaralı0626
      1 yıl

fkskk ne demek

Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evet, sanalda yapılan küçük flörtler de aldatma sayılır. Çünkü flört, ister yüz yüze ister sanal ortamda olsun, başka biriyle duygusal ya da romantik bir bağ kurma girişimidir. Bir ilişki içindeyken böyle bir şey yapmak, o ilişkiye sadık kalmamak anlamına gelir. Flörtü küçük ya da masum görmek yerine, bir ihanet olarak değerlendirmek gerekir.

5
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Ortada bir eylem yok, fakat teşebbüs var. Niyetlenmek diyebiliriz.

Dokunmuşsa aldatmış olabilir ama dokunmamış.
    Bence en tehlikeli ve zehirli aldatma; duygusal anlamda aldatmadır. Bu da kişinin öz-saygısını kaybettiği varoluşsal düşünüyorum.
    Günü birlik ilişkiler genelde heyecan arayan durağanlıkta sıkışmış kişilerin maceralarıdır. Belki masumane belki bir anlık dürtüseldir, gerçekte kimse kimseyi aldatamaz.
    Aldanan insan vardır, öz saygısının yitirmiş insan vardır.

3
    0 Yorumla
  • ercan343737
    ercan343737 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Şimdi hırsızlık yapiyosun ne biliyim iste kasadan para çaldın miktar önemli deyil ama pişman oldun 2 gün sonra geri koydun sonuçta sen bu parayı çaldın yani hirsisin bide evli biri şimdi ne amaç ya da ne için flörtlesme ihtiyacı duyar niyet önemli sonuçta sen eşini aldatmaya meyilenoyosun niyetleniyosun illaki karsidakine ilgi duyarsın ya da işte cinselik konusursun bence aldatma sayılır

2
    0 Yorumla
  • Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    1 yıl

İnsanın kendini en çok kandırdığı konulardan biri bu, şunu şöyle yapsam sayılmaz. bunu böyle yapsam sayılmaz. Aldatmak önce akılda başlar ve çoğu kişi aynı zamanda kendini aldattığının farkında değildir. Bu yüzden fiziksel olması gerekmiyor, aldatma aldatmadır. İnsan önce kendine dürüst olmalı, sonra kendinden başkalarına. Hayatınızda biri varsa evrenin kuralına uyun, size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın...

2
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Bunu sürekli dile getirdiğim için bazıları, bana düşman oldu, 3 kuruş etmez insanların yaptığı eylemler işte, eğer biri ile görüsuyorsan hayatına birini dahil etmişsen duygusal, diğer karşı cinse kalbini gözünü kapatacaksin, olması gereken budur.

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Aldatma tabiki. Küçük sanal flörtler diye minimize etmek masumlaştırmak oluyor. Böyle ufak ufak başlıyor zaten en beter aldatmalar.

Şayet hayatıma girecek insan böyle yapsa madem ben yetemiyormuşum sanal minik flörtlerinle mutluluklar der bir daha da asla iletişimde kalmam.

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Flört nedir flört benim kitabımda yazmıyor. Ya sevgili olmak için tanışma vardır veya evlilik öncesi sevgililik vardır. O da aynı evde yaşama şeklinde değil, evlenmeden olmazcıyım başta belirteyim. Bu kafa yapısı ile çoğu kişi flört eder, ben yine yalnız takılırım tüm asaletimle.. Benim tercihim bu zaten. Ben 80'lerden kalmışım, antika ruhum çok pardon..

1
    0 Yorumla
  • Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Burada görüş yapan üyelerin çoğunluğu evli olup ilişki yaşayan üyeleri destekleyip tebrik etti geçenlerde .. Başka bir soruya geçince namus bekçileri sayıyorlar kendilerini.. Ne yaptıkları, kimin eli kimin cebinde belli değil.. Namus kavramı burada tartışmalı ve çoğunluğu bilirkişi değil.. Reel hayatındaki insanlara üzülüyorum sadece.. Yazık buradaki asıl yüzlerini bilmiyorlar..

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Evliler arafta kalmış, sıkışmış insanlardır. Ve bekarlardan çok daha fazla ilişkiye ihtiyaç duyarlar. Biraz empati yapmak lazım.
    Ve soruna gelince, evet aldatma sayılır

1
    4 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Tabii onları anlamayız destek olmalıyız 😄

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

Anlamak ve destek olmak farklı şeyler. Birgün kötü bir evlilik yaparsan yıllar sonra ne dediğimi belki anlarsın.

Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Boşanmak nedir bilir misin

Yorumla
    • bisolukk
      bisolukk
      1 yıl

cesaretleri yok. kolay b şey değil ama çözümler seni çirkinleştirmeye başladıysa ya evlilik için çözüm aramak ya da boşanmak en iyisi gibi duruyor zor bi durum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkeklere göre kendi yaptıkları hayır. Kadınların yaptıkları evet. Şu sitede o kadar çok yalancı var ki... Ben 11 senedir sitedeyim bazen rol de yaptım geçen sene millet tam pislikmiş. Bende üç beş karınca öldürünce suçluluk duruyordum. Aman aman biran önce şu dünyadan kurtulsam iyi olur yalanlarla yaşıyor herkes evlilik sevgi vs hak getire erkekler kızsızlıktan kurusa yine de uslanmaz.

2
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Biz erkekler yapıyorsak aldatma sayılmaz, kadınlar yapıyorsa kesinlikle aldatma sayılır asddjdk

2
    1 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Tabiki sayılır, bakışlar bile sayılır mesaj nasıl sayılmasın, eşi sevgilisi yapsa çılgına döneceği şeyleri kendilerine reva görüyor bazıları, Allah böylelerini kimsenin karşısına çıkarmasın kimsenin başına dert bela olmasınlar, yapayalnız g. berip gitsinler

1
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.

Saçmalama tabii ki olmaz hatta buluşmak ve samanların arasında vakit geçirmek de aldatmaya girmez. Önemli olan aklındaki kişidir

https://www.youtube.com/embed/tEo-TO4LZds
    1
    0 Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Yok beeee, bir kere bu bir paylaşımdır yani

Paylaşımcı olmak iyidir ZKDJDJDDHDJNSJNS

1
    2 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Ay ne kadar da iyi niyetli insanlar var hdhss

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Dimi dimiiğ Kssbvsssvsh

Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Şey sorularını beğenmekte aldatmadan sayılıyor mu ona göre tavır alacağım dsjsjs

1
    2 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Bilemedim bunun üzerinde düşünmek gerekiyor djdj

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      1 yıl

Tamam düşün haber ver yanlış bir şey yapmayalım sjsns

Yorumla
  • Zekai_kirişçi
    Zekai_kirişçi Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Kadın ve erkeğin normal bir sohbet içinde uzun durması imkansıza yakındır. Muhtemel senaryolar, konuşmanın ilerleyişi içinde hayatın çekim gücü etkisiyle olgunlaşmaya başlar. Aşk mı? Kahvaltı masasında oturalım, içki masasında değil

1
    0 Yorumla
  • portakallıjöle
    portakallıjöle Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

sayılır sayılmıyor diyen anca kendisini kandırır

zaten bi kereden bisey olmazla baslamiyor mu hep bu isler tensel bisey yok nede olsa

elini veren kolunu kaptirir

2
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Flörtün küçüğü büyüğü olmaz ihanet ihanettir sen sanal diye her haltı ye sonra oni buni bahane et hikaye bunlar iliklerine kadar buram buram ihanet akıyor

2
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Nereden konuşulduğu fark etmez. Sevdiğin biri varken bir başkasıyla yakın olmak yanlış geliyor bana. İster gerçek hayat olsun konu, ister sosyal medya.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bana göre evli hiç bir şahsın sosyal medyayı kullanmaması lazım iyisi kötüsü yok

3
    5 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

O da biraz abarti olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Abartı değil sosyal medyanın verdiği zarar yararından çok hiç iyi kötü tartışmasına gerek yok kullanılmaması lazım bu kadar net

Yorumla
    • Pamuk2024
      Pamuk2024
      1 yıl

Evli olanların hiç hayat olmasın yani. 😅 Sen biliyon mu acaba aldatmak istiyorsan sosyal medya hiç gerek yok, aldatırsın dışarıda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Emin ol dışarda aldatan ile sosyal medya üzerinden aldatma yüzdesi çok daha fazla ve bişeyin çok kolay erişiliyor olması ve olmaması da var sosyal medya her şeye çok kolay ve rahat erişim sağlıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

#Pamuk2024

Yorumla
  • Neşemmmmmm
    Neşemmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.

Sonuçta sanal da olsa karşı da bı erkek var iki karşı cins cilvelesiyo gerçekten ne farkı birbirine yürümek yani tabikide sayılır

3
    0 Yorumla
  • İremYalcnn
    İremYalcnn Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.

Aldatmak sadece birisiyle bersber olmak olmuyo. Birisiyle bu tür konuları konusmak da aldatma sayılabilir.

3
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Sevgilin varsa evet... Büyük hayal kırıklığı olur Allah düşürmesin o durumuna.. Manitayıda şeytana uydurmasın... Dm her türlü iletişim aldatma zaten..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bence ince çizgi var duygusal veya cinsel bir amaç yoksa zaman gecirme ya da sırf can sıkıntısı olarak bakılabilir

1
    5 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Flört etmek can sıkıntısına iyi mi geliyor

Yorumla
    • Bilmiş_hanım_
      Bilmiş_hanım_
      1 yıl

Ve canı sıkılan hayatinda ki insanla konuşsun yani illa başkası mi gideriyor sıkıntıyı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Bilmiş_hanım_ tamam abla niye cellaleniyorsun sinirini benden cikarma 🥲

Yorumla
    • Bilmiş_hanım_
      Bilmiş_hanım_
      1 yıl

Sinirli olmak ve sizden çıkarmak? Sadece saçma bulduğum bir konuda doğruları söylüyorum, komiklesmeyelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Bilmiş_hanım_ tamam efendim

Yorumla
  • Sena3636
    Sena3636 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

önemli olan bence özellikle evlendikten sonra perdeyi çekmektir tüm hayata karşı. Sana ait olana sahip çıkmaktır. elmanın yarısı gibi , diğer yarın varsa başka bir yarıya ihtiyaç duymamalısın, istesende olmaz. En büyük mesele bence karakter. Eğitim şart derken matematik , edebiyat felan değil. İnsan olabilmek için gerekli dersler var. onları geçmektir mühim olan. Aldatmak gözle de olur, düşünceylede olur sevişmek, ten tene olmak gerekmez diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Şayet iki taraflı anlaştınız iş ciddiye bindi ozaman yapılırsa aldatma olur ama tanıdınız birbirinizi birisi açılıyor ötekisi hiç oralı değil ozaman açılan başka yelkenlere gidiyorsa buna aldatmak denmez

1
    0 Yorumla
  • Hasmakıneĺı
    Hasmakıneĺı Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.

Evli baynlarin hatası sanal diyor sohbet ediyor sonra merak edip çaya içmeye diyor sonra boomm alışınca bırakmıyor çok duydum bu hatayı bayanlrdan

1
    0 Yorumla
  • Ustabilir
    Ustabilir Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Flört zaten aldatmadır sonuçta niyet belli
    Ama tabiki herkesin kendi görüşü var
    Eger eşini ilgiden sevgiden mahrum ediyorsan ev ile ilgilenmiyorsan bu aldatmadır diyen de var

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Buraya bakarsak, arkadaşın seni eve bırakması aldatma, doğum gününü hatırlaması aldatma, mesaj yazması aldatma, sosyal medyadan birini eklemesi aldatma, her şey aldatma. Evliliği ne sanıyorlarsa...

2
    0 Yorumla
  • düşşperisi
    düşşperisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Farketmez gizli saklı yapılan her görüşme aldatma sayılır

3
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Hayatımda biri varsa sanalla işim olmaz.
    Ama bu kişi sürekli beraber vakit geçireceğim biri olması gerekir.

1
    0 Yorumla
  • wertz7
    wertz7 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 42%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.

Konuşunca aldatmak olmamalı;) ben yüzlerce kadınla konuştum ama çoğunun ismini bile sormadım ve real hayata da görüşelim demedim bu aldatma olmaz..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Herşeyi bozdunuz iyice karşındaki insanla belirli duygulara sahipsen eğer tabikide aldatmaya girer sonuç olarak sen o duyguları bile bile gidiyorsun başka bir erkekle kendini beslemeye çalışıyorsun

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Fifa öyle demiş, ben de çok aksini diyemşyorum. Yaptığımın aynını eşm yapsa kızardım, demek ki..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Evli kadınların eşlerinden görmedikleri ilgi ve sevgini bir başka erkekten görmeleri ile ilgi görmek için küçük flörtlerde bulunabiliyorlar. 😊😊 bence, reele taşınmadıktan sonra sorun olmaz 😊😊

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu dediğimi çok yoğun ilgi ve sevgi açlığı çekmemiş bayan anlamaz 😊😊😊😊

Yorumla
  • Dariusiiu
    Dariusiiu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Eğer sevgilin veya eşin olduğu halde bu tarz arayışlar yapılıyorsa evet kesinlikle bu aldatmadır

1
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    1 yıl

Küçüğü büyüğü hepsi sayılır.
    Gönlü sende değil en kolayı oturduğu yerden başlamış. Fırsatını bulunca gerçeğe döker. Aldatanlar düzelmez

1
    0 Yorumla
  • TheBourty
    TheBourty Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bir ilişkin varken başka birileri ile gönül ilişkisi kurmaya çalışıyorsan ya da menfaat ilişkisi kurmaya çalışıyorsan bu aldatmadır

1
    0 Yorumla
  • blackswan92_
    blackswan92_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

tabiki sayılır sonuçta bir girişim bir çabası var ortada. alternatif belirlemiş kendisine yürümüş etmiş basbaya aldatma işte

1
    0 Yorumla
  • grkyfdn
    grkyfdn Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.

Eğer evli biriyle konuşuyorsa bekar birisi, tabi ki de aldatma sayılır. Ha, sayılmaz diyenler de kendilerini kandırıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Karşı cinsin resmini beğenmek bile aldatma sayılır.

1
    1 Yorumla
    • Valera_
      Valera_
      1 yıl

Evet

• Somebody123
    Somebody123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Evet tabi ki. Sadakatli olan başkası ile flörtleşmez.

2
    0 Yorumla
  • halemsuu
    halemsuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle aldatmadır. Evli ya da sevgilisi olan biri kimseyle flörtleşemez

2
    0 Yorumla
  • Sosyete38
    Sosyete38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmak aldatmaktir, bunun sanali gerçeği fark etmez

2
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Tabiki aldatmadır bu. Sormanıza gerek bile yok

1
    0 Yorumla
  • love212121
    love212121 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

Acik konusayim evlilik sevgilik ask bunlarin hepsi farkli birer kelime. Arada ufak tefek atismalar olabilir bence erkekleri cok kisitlayip sikmak dogru bir sey degil hele ki benim evlilige bakisim karsilikli anlasma gibi. Kim ne derse desin ask sonsuza kadar surmuyor onemli olan onu sevgiye donusturup belli bir saygi cercevesinde surdurebilmek.

1
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Evli ve sevgilisi olan biri için tabiki de aldatma sayılır.

1
    0 Yorumla
  • BoğaMan
    BoğaMan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Evli olanlar bir kenara, flört ettiğin insanı bile aldatmaya girer bence

1
    0 Yorumla
  • şüşübalımm
    şüşübalımm Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Sayılır başkasına ilgi duymak başkasını düşünmek bile benim için aldatmaktır

1
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bence sayılır. Hayatında birisi varken başkasını da tanımaya çalışmak hoş değil

1
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tabii ki sayılır eşin sevgilin varsa bi zahmet flört etmeyin yani ya hu 🤦🏻😒

1
    0 Yorumla
  • KlavyeAbazanı
    KlavyeAbazanı Takip Et
    Yoda Yaş: 73 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

Sayılır tabii yer bir tarafına tekmeyi öyle bir şey görürsem

1
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Küçük flörtler büyük aldatmaların habercisidir.

1
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    1 yıl

Aldatma meğilli flörtöz hareketler huyu kurusun🤣

1
    0 Yorumla
  • Chasm
    Chasm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Flörtün küçüğü büyüğü olmaz niyet değiştiyse aldatmadır zaten.

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bunu muhatabın sormak lazım aldatma sayarım derse aldatmadir

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Tabi ki sayılır. Gözünün dışarda olduğunu gösteriyor

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (177)
Devamını Gör(222)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanalda yapılan küçük flörtler aldatma sayılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sanalda yapılan ufak flörtler aldatma sayılır mı? 78 cevap verildi
Sanalda yapılan ufak flörtler aldatma sayılır mı? 43 cevap verildi
Sanaldaki ufak flörtleşmeler aldatma sayılır mı? 133 cevap verildi
Sanalda yapılan küçük flörtler aldatma sayılmaz mı? 115 cevap verildi
Sanalda yapılan "küçük flörtler" aldatma sayılır mı? 68 cevap verildi
Sanalda yapılan flörtler aldatma sayılır mı? 39 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨