Sanalda yapılan "küçük flörtler" aldatma sayılır mı?

- Elbette aldatma sayılır bence, her şey önce sanalda cilveleşip sonra buluşmak ile başlamıyor mu zaten..
#beyazorkidem 😘
#orkide
Sanalda yapılan "küçük flörtler" aldatma sayılır mı?

- Elbette aldatma sayılır bence, her şey önce sanalda cilveleşip sonra buluşmak ile başlamıyor mu zaten..
#beyazorkidem 😘
#orkide
Şimdikiler aldatmadan saymıyor bunu, birinde karar kılana kadar her şey mübah kafasindalar. Ee işlerine böyle geliyor. O kararda bir türlü verilemiyor sonu yok çünkü, seçenek çok. İyi eğlenceler herkese. Sanal flörtleris çiğdem çitleyerek izliyorum her bölümü ayrı bir eğlence içeriyor. Ahmedin 10 Mehmet'in 12 lörtü var bakalım Ahmet Mehmet'i geçebilecek mi dım dım dımdımdım〽️😄
Sanal ya da reel bi insan hayatinda biri varken bi bazkasina bakabiliyorsa hayatindaki insani gozden cikarmis demektir yaptigi hareket kesinlikle aldatmadir. Aldatmanin bahanesi yoktur. Olmasa iyi lakin yaşıyoruz bu durumları
Aynen öyle kuzucum
Tabi ki sayılır böyle saçma şey mi olur? Birini seviyorsan zaten başkasına sanal olsun gerçek olsun konuşmak değil bakışmak olsun ilgi duymazsın, duymamalısın.
🤷♂️ Zaten o yüzden sanalı olanı sallıyorum. Bu gün bana yürüyen yarın ona da, buna da şuna da yürür gider. 😃
Cevap
35Cevap
Evet tabi ki de sayılır
Sevgilisi olanın kendisini kapatması lazım. Kiminin kalbi, kiminin aklı otoban gibi isteyen geçiyor...
Hayır sayılmaz aldatma ancak et ete yapılınca olur.. Fiili olmadıkça hiç bir şey gerçek sayılmaz
Sayilir, net bir şekilde aldatmadir. Bu kadar da geniş olmasın artik gençlik lütfen 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Bence sayılır sonuçta karşı cinse cinsel hisler besliyorsun
Asla aldatma sayılmaz. Bu aldatmaysa iş yerinde okulda hatta otobüste yapılan sempatik bakışmalar, konuşmalar da aldatma sayılmalı. Duygusal bağ veya cinsel ilişki harici aldatma değildir
Evet, sayılır: Bunun "aldatma" sayılıp sayılmayacağı, "niyet"te gizli; aslında.
Sayılır. Allah Mayası bozulmamış Kişiler ile karşılaştırsin, amin.
Nöo hayatım bence sayılmaz. Burada olan burada kalır. 🤭🥰🌹
Açık ilişki benzeri ilişkilerden hoşlanan bi çift değilseniz evet aldatmadır
Sanalda da birileriyle konuşmamak çok zor. Öyle kızlar var ki hepsi birbirinden hoş 🙄
Sevgilisi olup başkasıyla küçük ya da büyük flörtleşen biri aldatıyordur
Konuşmanın içeriğine bağlı ama duygusal bir etkileşim varsa aldatma sayılabilir.
Bu yaşanıyorsa zaten ilişki bitmiştir. Sadece birbirlerine söylememişler.
Aldatma, aldatmaktır ben bunu biliyorum.
Sayılır elbette 🥹
Sayılır tabi.
Evet sayılır
Bence evet hem kendine saygın açısındada doğru değil
Iletişim varsa aldatma da vardır kanka ksksiemeyshsusjjsus
ben sayarım 😀😀
Yok canım ne alakası var 😁
Eee tabi ki sayılır günaydın
Küçük olduğunu kim söylüyor
biz yandık..
Sayılmaz direkt aldatmadır.
Sayılmaz olur mu ya