şu an 21 yaşındayım. Küçüklükten beri olan travmalarım var. Derli toplu bir ailem yok hepsi sorunlu ve baskıcı.
Dolayısıyla bende bundan bu yaşıma kadar fazla etkilendim.
Yaşıtlarım gibi enerjik komik özgüvenli değilim. Ve korkarım ki evlenince benimle evlenecek adam bir süre sonra bana tahammül edemez ve ya aldatır ya döver ya da boşar beni.
Sürekli bunu düşünüyorum.
Bu benim tabiki olumsuz yanlarım lakin mânen ileri görüşlü merhametli düşünceli sağ duyulu ve duygusal bir yapım var.
Ben karıncaları ezmemek için peçeteyle yuvalarına taşıyan, otobüste düğmeye yanlışlıkla bastığım için ayıp olmasın diye 2 durak ötede inen bir kızım.
İyi taraflarım da var lakin sıkıcı bir insan olduğumu ve kimseyi mutlu edemeyeceğimi düşünüyorum. En ufak şeyde fazla endişelenip heyecanlanan biriyim.
Bazen benden ne köy olur ne kasaba diyorum.
İyi bir anne iyi bir eş iyi bir ebeveyn olamam.
Bu yüzden evlenmekten korkuyorum.
Dolayısıyla bende bundan bu yaşıma kadar fazla etkilendim.
Yaşıtlarım gibi enerjik komik özgüvenli değilim. Ve korkarım ki evlenince benimle evlenecek adam bir süre sonra bana tahammül edemez ve ya aldatır ya döver ya da boşar beni.
Sürekli bunu düşünüyorum.
Bu benim tabiki olumsuz yanlarım lakin mânen ileri görüşlü merhametli düşünceli sağ duyulu ve duygusal bir yapım var.
Ben karıncaları ezmemek için peçeteyle yuvalarına taşıyan, otobüste düğmeye yanlışlıkla bastığım için ayıp olmasın diye 2 durak ötede inen bir kızım.
İyi taraflarım da var lakin sıkıcı bir insan olduğumu ve kimseyi mutlu edemeyeceğimi düşünüyorum. En ufak şeyde fazla endişelenip heyecanlanan biriyim.
Bazen benden ne köy olur ne kasaba diyorum.
İyi bir anne iyi bir eş iyi bir ebeveyn olamam.
Bu yüzden evlenmekten korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Gorusleriniz benim icin cok önemli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat