Mutsuz bir evliliğim var bosanmaktan korkuyorum?

5 yıllık evliyim ailem istemedi çok karşı çıktı ve sonunda ailem haklılardı 3 yasında bır kızım var önceleri ayrı oturuyorduk bırde çalışıyordum kayınvalidemde saglıgı sıhhati yerindeydi çocuğa da bakıyordu bende çalışıyordum merhaba merhabâ sonra çocuğumu alıp evime gecıyordum neyse eşimle ablası kendı aralarında karar verdiler hoppp biz onların yanına taşındık yine bısey demedim sonra bu sefer onlarla aynı evin içinde olunca mutsuzluklar basladı annesının sağlık sorunları evde bi herkesın kadınlığı gösterme çabası bi mutfak kavgası yemek sorunu odama gırsem sorun çocuğu mu dişari götürsem problem bugün hastaneye gittiler o arada bile bana laf sokmadan duramıyordu eşimi de artık eskısı gıbı sevemiyorum elimde değil mutlu değilim ayrı oturma konusunu konuştum kıralar bellı oda kalkıp ta verecek potansiyel de biri değil biraz sabır dedı de benim tahammülüm yok artık insan karısını ailesiyle oturacaksa neden evleniyo kimsenin günahına girmeyin o zaman. Siz olsanız naparsınız nasıl bi yol izlersiniz boşanmak istiyorum bunu ona demekten de çekiniyorum

Mutsuz bir evliliğim var bosanmaktan korkuyorum?