Kocamın gözü başka kadınlara kayar diye evlenmek istemiyorum ben kimsenin arkasını falan toplayamam ne güzelliğim var ne fizigim ayriyeten bi ton da kusurum var kocam da sevmez beni zaten üzüleceğime hic evlenmemem daha iyidir çekici birisi olmamam evliliğe engel mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bedenimde beş dakika bile yaşayamazdınız; kendi hâlinize şükredin. Ne kadar çirkin olabilirsiniz ki? Benim en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk bir de çocuk sahibi olmak ama kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı biri değilim; ben evde kaldım. Hiçbir zaman hayalini kurduğum mutlu yuvaya sahip olamayacak olmak bana her gün sinir, stres ve üzüntü yaşatıyor. Siz güvenilir, birbirinizi gerçekten sevebileceğiniz adam akıllı biriyle karşılaşırsanız o zaman bu şekilde kendinizi üzmezsiniz. İnşallah birlikte mutlu olabileceğiniz iyi birisi en kısa sürede karşınıza çıkar hayırlısıyla.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan benim de durumumu düşünmekten strese girip üzülmekten saçımda beyaz çıktı daha bu yaşımda
Cevap sahibi+1 yılBen de 21 yaşındayım ve bir-iki tane beyaz saç telim var. 🥺
En İyi Cevaplar
Yüz güzelliğine 40 günde doyulurmuş, ama huy güzelliğine 40 yıl doyulmaz sözü tümüyle doğru bence. Neden fiziksel özellikleri evlilikle bağdaştırıyorsunuz ki? Evlilik yol arkadaşlığı , kader yoldaşlığı gibi kutsal bir kavram. Eğer sevdiğiniz kişi bu mantıkta değil ise ve bunu gerçekten gözlemliyorsanız izlemeye devam edin. Tavsiyem evlenilecek erkek terimini kafanızda oluşturup fiziksel sorunlarınızla bağdaştırmamanız olacak.
00 Yorumla
Her insanı birileri çekici bulur mutlaka. Güzellik yarışmalarını kazananları bile beğenmeyen bir ton insan oluyor, kişiye göre değişen bir şey o. Yeter ki beni başkası beğenmez zaten diye ilk bulduğunla evlenme. Öyle ileride ya daha çok isteyebileceğin birisi çıkar karşına, ya adam karaktersiz çıkar.
00 Yorumla
Neydi o laf her kör topal bir alıcısı var mıydı öyle bir laf vardı 😂 sacmalama herkesin beğeneneni var. Ayrıca seni beğenen bin kişi çıkar eminim sen kendini beğenmiyorsun diye evlenmemen saçmalık olur
07 Yorumla
Soran+1 yılAma beni beğeneni ben beğenmem
Soran+1 yılCirkin oldugum icin olabilir mi ya da yeteri kadar çekici olmadigim için
- +1 yıl
Tamam para biriktir estetiğe git beğenmediğin yerleri 1 yıl 2 yıl içinde değiştir mesela benim meme büyütmem lazım para biriktiricem spor yapmam lazım sende başla ben çirkin kadın olduğuna inanmam. Açıkçası spor yapan kadınlar düzenli olarak 35 yaşında bile çekici duruyorlar demem o ki biz Türk kadınları ve erkekleri olarak biraz tembeliz mesele orada bence tembel olmasak hersey çözülür
Soran+1 yılSpor falan yaparım da estetik günah
Soran+1 yılBenim de öyle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize bence en büyük haksızlığı siz ediyorsunuz şu an farkında değilsiniz.. Çekici olup olmamak kime göre neye göre değerlendirilir? Kendinizi sevmeniz en önemli olay zaten.. Bir başkasının sizi benimsemesinden önce siz kendinizi olduğunuz gibi sevebilmelisiniz.. Gerçek anlamda size değer veren ve seven bir insan zaten bu gibi durumları asla öne sürmez ve her şeyi ile size bağlanır.. Dünyanın 9. harikası da olsanız ihanet edecek olan insan eder ya da her türlü haksızlığa uğrayabilirsiniz.. Güzellik, seksapel vesaire bunlar insanı her anlamda mutlu edecek diye bir kural asla yok ve olamaz.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılSu dünyada kimler aldatildi kimler. Aldatması iin snn seksi veya güzel olmaman değil. O şerefsizin karakteriyle alakalıdır doğru insanı buldugunda öyle sorunların kalmıcak. Evlilik veya aşk güzellikle veya fizikle olmuyor ruhların uyumuyla olan bir şey canım o yuzden takma görünüşünü
10 Yorumlabence kendine bak her kisi ayni degil nekadar cirkin erkeklere birlikte oldum kalplerini guzel sanip ama cogu erkekler disa bakiyo zeki olgun bir erkek bulursan seni mutlu edicektir ama kendine oz guven kazanmak istiyorsan parani biriktir kendine bakim yap tum erkekler it gibi pesinde kosar ❤️😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılönce kendinizi severek başlayın daha sonra eğer kendinizle ilgili rahatsızlık duyguduğunuz durumlar varsa onları düzeltmeye veya geliştirmeye odaklanın bunu bir başkası için değil önce kendiniz için yapın.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayattan mutlu olabilecek şeylere yönel. Kendini geliştir. Görsel eksikliklerini giderecek yollara giriş. Spor yap. Bakım yap.
İnternette çok var öncesi/sonrası.00 Yorumla Engel degil güzellik herkeste vardir bu yanlis bir cümle bakimsiz olabilirsin bakimla herkes güzel olur bu bir ton makyaj yapmak demek degildir ama maske ile cok güzel cildin olabilir bende yapiyorum haftada 2 cesit Maske ve cok yararli mesela cildin kirismasin diye hergün yaz kis demeden günes kremi sürerim yasim 32 ve kirisik hic yok gören 24 yasinda saniyor 2 cocuk annesiyim ve yasimi göstermemem cok hos 😁
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik, güzellik, yakışıklılık, karizma vs. bu tarz şeyler görecelidir kişiden kişiye değişir. Eğer dediğin gibi olsaydı sallıyorum bugün türkiyede 20 milyon evli var ise bu 5 milyon falan olurdu.
00 Yorumla
+1 yılYa diyelim ki gerçekten çirkinsin ama öyle bir demişsin ki sanki tüm erkekler Dünya yakışıklısı. Gözün çok yükseklerde değilse ve karakterin duzgunse bunu düşünmen bile gereksiz
00 YorumlaEngel değil erkek dediğin hep aynı yemeği yemez bir şey yaparsa görmezden gel.
Evlenirsin her türlü bu ülkede kimse evde kalmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılNeden görmezden gelicem ya adam beni aldatacak görmezden gelicem öyle mi
+1 yılDavul bile dengi dengine, sen de yanına yakışan biriyle evlen, karakter önemli, tipi kötü olupta manken gibi karısını aldatan da var
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da beğenmem işte beni beğeneni de ne yapıcam benim beğendiğim beni beğenmez diye kriterlerimden ödün mü vericem
- +1 yıl
O zaman bekleyeceksin
Kızım saçmalama bu ne özgüvensizlik. Güzel olunca sanki iyimi oluyor. Kimler kimler evleniyor birde genellimle yaparsam evlenince erkeklerin 100de 98 i gözü kayıyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sen kendine acımaya devam et hayat akıyor arkadan el salla.
ya nasıl bir ruh haliniz var sizin böyle, biraz kendini sev yahu.10 YorumlaHayır evlilik sadece cinsellikten ibaret değil sevmek için çekici olması önemli değil yani bunları kafana takma
00 Yorumla
+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum ne güzellik var ne tatlı dil ne fizik ne başarı. Sevilmedik zaten de hiç
00 Yorumla
+1 yılUmursamiyorsan kimsenin arkasini topliyamazsan niye dert ediuorsun niye bu soruyu sordun , evlenme bitti gitti iste
00 YorumlaNe alaka beee? Ayrıca tüm çekicilik sadece pürüzsüz bir vücut demek mi oluyor?
10 Yorumla
+1 yılBebeğim çekici olmak auranla alakalı bir şey aslında olabilirsin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama lütfen herkesin bir alıcısı vardır bir güzel yönü vardır neren güzel geliyor mesela sana
00 Yorumla
+1 yılKardashian'ın aldatıldığı bir dünyada sen çekici olmuşsun, olmamışsın çokta önemli değil.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimse kusursuz degil ki seni sen oldugun icin deger vereni bulursan neden olmasin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten senle evlenecek kısı senı cekıcı buldugu ıcın evlenecek
00 YorumlaBence engel, en fazla 1,2 sene sonra gözü kaymaya başlar o yüzden boş ver
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten karar vermissin bize niye soruyosun evlen desek evlenecek misin
00 Yorumla Engel değil. Seni sevecek ve kollayacak birine ihtiyacın var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak, saygı, sevgi, insanlık ve davranışlar önemlidir.
04 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda çoğu kişi buna bakmıyor dış görünüşe bakıyor
- +1 yıl
Tanışma anında dış görünüş önemlidir fakat ilerleyen bir ilişkide, bu yukarıda saydıklarım çok önemlidir.
- +1 yıl
Çoğu kişi ilk buluşmada dış görünüş kötü diye konuşmayı kesiyorlar
- +1 yıl
Öyle değil ama ilişkiye başlangıçta dış görünüş önemlidir. Evliliğe engel olabileceğini düşünmüyorum ama.
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Engel değil önemli olan anlaşmak anlaştığın kişiyi bulduğunda kendini dünya güzeli görebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSende kendine göre birisini bulursun, brad pitt le evlenicek halin yok ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çekici değilim ama erkeklerin ilgisi evlendikten sonra arttı kendime hakim olamayıp kocamı defalarca kez aldattım maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin evlenme amacı zaten c. nsellik. onu doyur başkasına bakmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılFizik yok meme yok hiçbir şey yok
Soran+1 yılİşim zor yani kimseyle uğraşamam elimde olmayan sebeplerden beni zor durumda bırakacak bir insanla işim olmaz
Cevap sahibi+1 yılHangi kadının fiziği mükemmel? Zayıf olanda bile selülit var.
Şişman kadınlar da bile o özgüven var. Bazı adamlar fiziğe de bakmıyor. fantezi kıyafeti giysen dibi düşer.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekicilik kriter olsaydı Türkiyedeki kadınların %95 i evde kalırdı..
11 Yorumla- +1 yıl
Ney kriter
+1 yılKendine böyle haksızlık etme, kocan olacak kişi de eğer senin kalıbına bakıyorsa senden önce zaten boş bir evlilik yaşıyosundur. Seni olduğun gibi kabul edecek biri elbetteki çıkacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılen çekici de olsan daha iyisini ya da daha kötüsünü de bulur aldatır
00 Yorumla
+1 yılNe güzel kadınlar gördüm hepsi teker teker aldatıldılar aldatan kendini aldatır ya boş ver evlenceksende çocuk yapma baktın olmuyo dönüşü kolay olur çocuk varken zor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusurdan kastınız nedir? Görünüş olarak bir kusurunuz mu var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine denk birini bulsan o seni neden beğenmesin ki
00 YorumlaÇekicilik , her insanda vardır. Bence bu yönü bulmalısın. Bir yerlerde mutlaka vardır. Sadece dış görünüş olarak düşünmemelisin.
00 Yorumla
+1 yılAllah' ın yarattığı her şey güzel. Kendine haksızlık etme
00 Yorumlaboş ver, hqyata bir kere geliyorsun evlenip napcaksin, sıkıntı dertten başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılCocuk musun abicim sen ne safca bir mantik lan bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma doğru
- +1 yıl
Evlilerin hepsi cekici mi ya da senden cekici birini gorunce esin seni aldatlamali mi senin mantigina gore madem oyle o tarz bir tiple evlenmeyeceksin iyi taniyacaksin esegini saglam kaziga baglayacaksin
+1 yılEvet cirkin kadinlar aldatilir
013 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden uğraşamam kimseyle
- +1 yıl
Ugrasma bencede biz yalniziga mahkumuz
- +1 yıl
@799987knb rihanna guzel falan degil shakira guzel ayrica guzel kadinlar aldatilmaz mi dedim niye kudurdun mk
- +1 yıl
@799987knb sende galiba onlardansin bu kizdan yani sansli guzel kiz aldatlmaz digerlerinin hepsi aldatilir ki aldatilmali da
- +1 yıl
Yoo benim eşim beni hiç aldatmadı aldatmazda ben kendime göre güzelim ama çok güzel değilim
- +1 yıl
@Kahvelikadın iyi be ilki bir sey yazdik hemen tuydunuz
- +1 yıl
Eşimde ela gözlü uzun boylu bence sevmek önemli bende minyonum benden başkasına bakmıyor 😃
- +1 yıl
@Kahvelikadın benimde boyum 182 ve ela gozluyum kimse bakmiyor cirkin degilsin dedikleri halde parasi var ki sen ona gittin
- +1 yıl
Yaa ela gözlü uzun boylu erkek güzel olur kaçırmayın kızlar gözleri bazen yeşile dönüyor inşaallah bulursun hayırlı eşi 🤗bende eşim ile aramı düzeltirim insaAllah
- +1 yıl
@Kahvelikadın yok ya bana asla bakmazlar bide ben beyaz tenliyim kizlarin nefret ettigi tipten ben kiz bulursam kiyamete ramak kaldi
- +1 yıl
Ben kizlarin yerinde olsam benle sevgili olurdum ama nerdeee Şu an kotuyum fakat parayi bulsam baya baya iyi olurum jawline bile olur o zaman pesimden kosmazlarsa neyim ben rus kizi bulurum o zaman avuclarini yalarlar ghbb
Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. İllaki seni de çekici bulan olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılYav kim bulacak benim beğenmediğim ancak beni çekici bulur
+1 yılKaymaz adamı mutlu edersen
02 Yorumla
Soran+1 yılFizik yok fizik
- +1 yıl
Sorun değil önemli olan fizik değil 👍
- Güzellik & Bakım konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olsan da kocanın gözü başkalarına kayar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine güven özgüven kazan bence bu düşünceler seni bir yere götürmez kardeşim
10 Yorumla
+1 yılKadınsan çekicisindir
10 YorumlaBi yerde engel tabi ki
00 Yorumla
+1 yılinsanlar şerefsizler işte
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen erkekler çok mu çekici?
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her insanın bir alıcısı mutlaka vardir
00 Yorumla
+1 yılEngel değil tabiki ne insanlar evleniyor
00 YorumlaBelkide cekicisindir sana oyke geliyordur
00 Yorumla
+1 yılÇişin Gelir siye de su mu içmeyeceksin?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılona göre koca seç sende
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBende de özgüven sorunu var knk
00 Yorumla Sadık karakteri oturmuş birini bul
00 Yorumla
+1 yılkendine göre birini bulursun
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekici değilim işte
+1 yılBence yanılıyorsun. Önemli olan kişiliktir
10 Yorumlaasla asla değil hem kendine güven öyle şey yoktur
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri varken sen de yalnız kalmazsın
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı