Flörtleştiğim kişiler mesleğimi duyunca benden uzaklaşıyorlar korkuyorlar bunu nasıl düzeltebilirim bi önerisi olan var mı?
(işim illegal bir şey değil)
(işim illegal bir şey değil)
Tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorum ama kadınların geneli bu düşünce içindeyse ve neredeyse her tanıştığın bayan çekiniyorsa yaptığın işte bir şey var demektir dostum yani bir kadın olsa belki derdim o öyle düşünüyor ama sanırım yaptığınız iş biraz garip ki bu tepkiyi veriyorlar.
Selamlar,
Yaptığın işi söylemeyerek gereksiz bir gizeme girmişsin ama kadınlar sana yanaşmıyorsa büyük ihtimalle işin çok da legal bir tarafı yok. Mantıklı düşündüğün zaman alnının teri ile doğru dürüst bir iş yapan insana kadınlar neden yanaşmasın? Bence kendine öncelikli olarak bu soruyu sorman gerekiyor. Eğer bu durumdan rahatsız oluyorsan işini değiştirmende ve düzgün bir işe tutulmanda fayda var. Kadınlar yanlarında güvendiği erkeklerle birlikte olmak isterler.
Cevap
4Cevap
Bence sen bu durumu biraz abartiyorsun sanki ne dersin?
Korkuyorlar belkide telefonuma erişir falan diye belki ondandir
böyle bir şey yapmam ama.. bunu çözmemin bi yolu yokmu
umarım düzelir
uzun süredir flörtten ileriye gidemedim. biriyle olabileceğimi sanmiyorum artık ya
anlamadım :D
işte bende o yok diyorum bende sevebileceğim biri çıkmıyorrrr
herşeyin hayırlısı be 😝
İnstagramdan silinmiş mesajları geri getirebilirmisin getirebilirsen kaç getirirsin
Ne alaka neyden çekiniyorlar
sosyal medya uzmanıyım genel olarak hesap kapatma açma çalınmış hesap kurtarma tarzı işlemler yapıyorum. konuştuğum kişilerde onların hesaplarına herhangi bir zarar veririm korkusuyla benden uzak duruyorlar
Mafya yanında badigard mısın 🤔🙄
Neye göre korkuyorlar ama?
Abartıyorlardır
biraz öyle ama bi yandan da hak veriyorum yaptığım normal bir şey değil 😂😂
Allah aşkına napıyorsun ki
Kibristakimisin
yok değilim
Düzelir
@ @ @
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?