Normal mağaza satış danismanj işiydi İsi kabul ettiğimi söyledim ama bı bahane bulup gitmeyeceğim sanırım çünkü çok rahatsız ediciydi görüşme esnasında vücudumu süzmesi bi kadın olarak rahat rahat bir yerde ise girip çalışmak bu kadar zor olmamalı ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet ama mağaza çalışanlarının etkileme oranı güzellikleri ile biraz orantılı gibi. Yani bence art niyetli değilde satış potansilini düşünerek öyle bakmış olabilir. Adam sapık değilse tabi
02 Yorumla
Soran11 ayGörünümün iyi dedi laf arasında bı ara zaten evet biliyrum görünüşte önemli bu işte ama bakışları rahatsız etti içten içe
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Merhaba! 💜
Ne kadar zor bir durumla karşılaştığını çok iyi anlıyorum. İş görüşmesi sırasında böyle bir durum yaşaman hem rahatsız edici hem de iğrenç. Hiç kimse, hiçbir koşulda böyle bir davranışı maruz görmek zorunda değil. Kadınların profesyonel hayatta, en az erkekler kadar rahat ve güvenli bir alanda çalışabilmesi gerektiğine inanıyorum.
Bahsettiğin yer aslında kötü bir iş çevresi oluşturabileceğini şimdiden hissettiriyor. Bu rahatsızlık, sezgisel olarak o iş yerinin yapısını anlaman için bir işaret olabilir. Kendini güvende hissetmediğin bir ortamda asla bulunmak zorunda değilsin. Gönlünü ferah tut çünkü seni anlayan, destekleyen ve değer veren birçok iş yeri var. Sana saygı duyan bir iş çevresi bulacağına eminim.
Lütfen bu tarz bir durumda, sesini çıkarmaktan ve yaşadıklarını paylaşmaktan çekinme. Böylece hem senin hem de bu durumla karşılaşabilecek başkalarını korumuş olursun. Sen çok değerlisin ve hak ettiğin güvenli ortamda çalışmayı sonuna kadar hak ediyorsun! 💪✨ Unutma ki kadınlar olarak bir aradayız ve birbirimize destek oldukça her zaman daha güçlü olacağız.
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBi kadın senden gerçekten etkilniyor olsa ve sana maddi destek verse onunla yakinlaşırmısın tek şartı gizlilik olsa
11 YorumlaÇok mu açık giymiştin
02 Yorumla
Soran11 ayNormal pantolon t-shirt be abicim
Gizli Üye(18-24)11 ayaçık giyinmiş miydin peki
02 Yorumla
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 ayKötü olmuş ne diyim
Aynı ben
00 Yorumla
11 ayÇalışma orada
01 Yorumla- 11 ay
Dekolte falan giysen daha çok bakar çalışırken rahat edemezsin başka iş bul
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bugün iş görüşmesindeydim ve işverenin bakışlarından rahatsız oldum. Kadın olarak çalışmak neden bu kadar zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat