Ona karşı öfkem geçmiyor? beni yarı yolda koyup evlendi yuvasini kurdu? Mutlu olmasini istemiyorum?

Ya evlilik konuştuk biz. Çok sürmese bile umut verdi. Düşün falan dedi aradan gunler geçti cevabimi verecekken bizden olmaz dedi hep sebeb sordum sogudunmu dedim hayir dedi. Neyse bu olay 202de oluyor ve bu kişi 2022e kadar numarami silmiyor kendimi attigimda hikayeme bakiyor falan whatsappta ama asla mesajlasmiyoruz.. Sonra 1 ay icinde sözleniyor bu sene ramazanda tanisdi sözlendi nisanlandi ve aguostosda evlenmis. sözlenirkende bakiyodu hikayeme silmemisdi beni. Bir kac hafta gecti öyle sildi. Şimdi mesele bunlar yangndan mal kacirir gibi cabuk tanisip evlendi böyle evlilik olur mu? Muhtemelen gorucu. Ama ben ne olacagim? Ben 2 yil onu dusundum devam ettim dusunmeye saf gibi o ise benle evlilik konustu yari yolda birakti simdide yuvasini kurdu oh ne guzel İstanbul? 2 yildir silmedigi ve sozlenirken bile silmedigi numaramida sonrada sildi tabiki zoruma gidiyor?

ben ne olacam? Nefret ediyorum ondan niye yaptklarinin bedelini ödemiyor yuva kuruyo?

Güncellemeler
+1 yıl
Yardim ederlisiniz ya
Ona karşı öfkem geçmiyor? beni yarı yolda koyup evlendi yuvasini kurdu? Mutlu olmasini istemiyorum?