11 yıldır devamlı bana umut veriyor…
Benimkisi platonikti en başında, biz çocukken. Sonra o benim onu sevdiğimi öğrendi.
O zamandır çooooook olay var..1 yıl kadar flört ettik ilk başta. Sonra beni bıraktı. Ama onu unuttuğum an geri döndü. Çok küçüktüm ve manipülasyona açıktım, o da maalesef çok inandırıcıydı. Kör kütük de aşıktım.
Birbirimizi 11 senedir süren kavga dolu bir şeyin içinde bulduk. Yıllarca tam bitti artık başkası var, her şey düzeldi dediğimde sanki içine etmek için tekrar döndü. Başta iyi davranıp melek gibi olup ardından kötülüğün dibini yaşatan biriydi.. Asla mutlu olmamı istemedi. Sadece benim mütemadiyen onu sevmemi istedi. Uzaklaştığımda da hatırlatmaya çalıştı kendini.
Çok kötü şeyler oldu. 4 yıldır onun yüzünden rahatsızım, psikolojik tedavi görüyorum.
Ve şimdi onun sevgilisi var. İlk sevgilisi bu.. İkimiz de 25 yaşındayız. 6 aydır birlikteler ve 3 ayda profil fotoğrafı yaptı kızla.
Bana bunları yaşatmış birinin haklı olarak mutlu olmasını istemiyorum. Ben onu mutlu görünce daha da acı çekiyorum. Yaptıklarının karması ondan çıkar mı? Katlanamıyorum, ağrı oluşuyor içimde onu mutlu görünce, kızla kendimi kıyasladığımda slk yerine konmuş hissediyorum…
Olayın can alıcı kısmı…hala sevgilisi varken…yani şu son bir iki haftadır bile ortak arkadaşlarımıza benden bahsediyor, beni stalklıyor olması…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer