Evli ve peşimi bırakmıyor?

Arkadaşlar bundan 6 ay önce bir yerde çalışıyordum ve çalıştığım yerin sahibi çalışmaya başladıktan bir süre sonra bana yürümeye başladı bu çok net belliydi kendisi de benden 7 yaş büyük 30 yasında her neyse ben o zamanlar evli olduğunu bilmiyordum ister istemez etkilendim bende beğendim hoşlandım sonrasında bu adamla görüşmeye başladık beni o kadar mutlu ediyordu ki kaptırdım kendimi çok huzurluydum ta ki evli olduğunu öğrenene kadar bir gün yine iş çıkışı kendisiyle bir yere gittik oturduk sonra lavaboya gitti bende bi an telefonunu karıştırmak istedim baktım ve galeride bir bebeğin fotoğraflarını gördüm hala ne olduğunu anlayamamıştım ardından kendisi geldi sormak istemedim ve aynı gün yanımdayken telefonuna kayıtlı olmayan bir numaradan arama geldi açmadı bende şüphelendim ve ısrarla açmasını söyledim açtı ve sesi hoparlördeydi direkt bir kadın sesi nerdesin kaç oldu saat seni bekliyoruz gibi gibi şeyler söyledi işte orada dünyam başıma yıkıldı o hemen telefonu kapatti kendince açıklamalar yapmaya başladı ama ne fayda ben o günden sonra işten ayrıldım kendisini her yerden engelledim uzak durmak zorundaydım ama o ısrarla peşimi bırakmadı hala bırakmıyor sürekli bir yerlerde karşıma çıkıyor farklı numaralardan arıyor evimin önüne geliyor bana hep boşanmak istediğini çocuğu küçük olduğu için beklediğini karısıyla mutlu olmadığını söyleyip duruyor istemiyorum dememe rağmen uğraşıyor her ne kadar sevsemde uzak durmak zorundayım ama başaramıyorum ben uzak dursam o beni buluyor ne yapmalıyım lütfen bi akıl…

Evli ve peşimi bırakmıyor?