Aynı isyerinde kamuda çalışıyoruz. Bi şekilde bir araya geldik sana bağlı hersey dedi. Hoslaniyorum dedi. Ama en bastan karımı bosayamam dedi. Bende kabul ettim bende çok hoşlanıyordum. Sonra seni seviyorum dedi bende dedim. Iliski de yaşadık. Ben 1 kez olur bırakır demiştim. Ama bu daha çok üstüme düşmeye başladı. Biriyle telde konuşsam kiminle konuşuyorsun diye soruyor. Kizmi erkek mi diyor beni çok bunaltıyor. Kiskanc ve çok baskıcı. Hani iliski arkadasi böyle yapmaz. Her gün her dk ariyor. Dunde yanima geldi. Karisi ile tartışmasına rağmen. Sonra bana dediki o çocukların annesi maalesef. Onla anlaşamıyor olsaydım bana dürüst olmasaydı sana senle ileriye dönük gidelim derdim dedi ben şok oldum. Bende boşansin istemiyorum. Napacagiz bilmiyorum. Bana kavga anında 1 kez istemiyorum dedi sonra teli kapadı.1 dk içerisinde dondu yine beni üzme dedi. Ben bana baglandigini alıştığını düşünüyorum. Cunku beni bırakıp gidemiyor. Sizce durum ne?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evde karısını s... sin sonra gelsin seninle de birlikte olsun sonra senden de sıkılır yeni heyecanlar aramaya başlar :Dd
Geçen gün dedi zaten sıkılırsam engellersem naparsin dedi ama o beni bırakamaz ben onunidare ediyorum
Evli biri boşanmaz sadece duygusal boşluğunu seninle doldurur.
Cinsellikte yaşıyoruz sence ne hissedi
karısı onu yakalamazsa evli biri boşanmaz, sadece duygusal boşluğunu doldurur.
Baştan ikinci kadın olmayı kabul etmişsin. Ya iradenin kullanıp hayatına devam edeceksin ya da ikinci kadın olarak yaşamaya devam edeceksin.
Ayrıca da bekar ve müsait erkeklerin koku mu kurudu, dünyada milyarlarca insan var.
Bana grlmiyor
Sen görmüyorsundur onları, kafanda blokajlar vardır. Kolaya kaçıyorsundur bir sürü ihtimal var. Ailende belki annen ya da çevrendeki insanlar ikinci kadındır ya da hep ikinci kadın psikolojisiyle büyüdün bilemiyorum her şey olabilir. Ama şunu biliyorum ikinci kadın olmak demek kendine değer vermeyen kadın demek. Biriyle güzel ilişki yaşayan bir kadın başka birinide sevebilir başka biriyle gayet güzel bir ilişki yaşayabilir. Kadın kalbi dünyadaki en sevgi dolu şeydir. Kendine değer vermiyorsun demekki. Kendine değer vermeyene hickimse değer vermez. Oh ne ala hayat karın evde çocuklarını dogurduya hani kutsal kadın evde otursun, sen dışarda gez dolaş gönül eglendir. Kenieni sevmek kendine değer vermek, her insan dünyada tek, değerli ve eşsiz bir varlık. Siz bilirsiniz keninizi kullanidirinikinci kadın olun ya da gidip hakeden biriyle birinci kadın olmanın guzeligini yaşayın.
Çok güzel ve sabırla yazmissin cokntsk ederim bende ayrılmak istyrm
Yani sanki seni seviyor gibi. Ama bu nereye kadar sürecek
Kamu da sözleşmeli misin yoksa taşeron memur mu
Nerden anladin sevdigni
Kıskanıyor seni. Kimle konuştuğunu öğrenmek istiyor. Yani seni kullanmasını mı istiyorsun?
İlişki yaşadık zaten ama birakmiyor aşık değilim diyor
Ben olsam bende bırakmam seni. 😊 4Bizim kurumda yok 😞 güzel kadınlar var da pas vermiyorlar
Birakmayacakmi yani
Sanmam. Böyle devam eder. Fiziğin nasıl özel bir soru oldu ama
Kiloluyum ama guzelim
O da mı kilolu biri?
Degil
O zaman seninle ihtiyaç gideriyor büyük ihtimalle
Bana bi resmini atabilir misin?
Hayir kilolu seviyor
Atamam resim
Seni eninde sonunda bırakacak metreslik yapmayın olum
Ya evli adamla fu*k buddylik yaşamış ahlaksız bir kadınsın. Hiç muhattap olma yüz verme bir daha gelmesin o halde alla alla
Haftada kackex yatiyorsunuz ki? Nasıl bağlandi bu kadar?
hadi ordan sence
Demekki onun eşinden guzelsin ve yatakta çok iyisin bundan dolayı seni bifakmiyor bnce
Yanlış yazdım pardon
Yatakta iyiyim evet birde dar
Daha önce evlimiydin sen? Kaç yıl evli kaldin ki? Bide oral ya da ağza boşaltma yapıyor musun? Çünkü onun karısı bunu yapmaz ona o yüzden aklını almışsın adamın bence
Yaşin kaç?
Dün gece ona oral seks yaptim boşalttım daha öncede elimle onu bosalttim
aklını aldın dimi ama onun dün? Kaç dk yaladinki? Onun eşi oral yapmaz bile ona emin ol
15 dk
İyi bosaltmissin cidden.. peki en son yuttun mu? Bide kaç saat kaldi senle gece boyumu?
Gece kalmadı karısıyla kavga etti eve grti
Her erkek bosalamaz demi saksoyla
Peki vajinadan yaptimi yoksa sadece elle ve oralla bosalttin mi?
Aynen kadın anca çok güzel yakarsa erkek boşalır zatrn
Yalarsa kadın güzelce erkek anca öyle boşalır.. peki seni boşalttımi?
Evet bosaldi o benimkine de diyir
Hm peki alt bölgeyi yalıyor musun yani tasaklariiii
Cidden senin gibi kadın zor bulur çünkü dediğin gibi dogurmamissin ve vajinan dardır baya. Kaç aydır bosandin eşinden?
Adam seni metres tutmuş işte seviyorum bilmem ne palavra
Cinsellik güzel oluyor değilmi yasak olan evli olan biriyle
Evet
İyi bilirim benimde tecrübem oldu
Yaşlar kaç kaç
Sen dul musun peki?
Dül değilim bosandim
Oov çok fena ateşli doyumsuz bir şeysindir sen var ya. Vücudun nasıl senin
Sana ne
Belki ben de talip olacağım içindeki ateşe? Vücudun hoşuma giderse😆
Yanarlar birini bulup veremedin mi biz gibi
Nasil
Bekar birini olacaktı, o kadar mı yandın da ona verdin
Evli rahatsız etmez mi dedin, canım yap geç madem neyimi kıskanıyorsun demi
Iste kiskanc
Hangi şehirdesin
Önemi yok
Öyle olsun sen vermeye debçcam et o zaman karısı yakalarsa illaki yakalayacak o zaman iş yerinize bile gelir, rezil eder seni oralarda sonra burada sorarsın böyle böyle oldu diye
Senin gibi biri olsun bana ist ediği zaman çağırsın ne kıskanırım ne ederim yapar geçerim ama nefse sorunlu insanlar bar buluyorsunuz hayır yami birde aynı iş yerinden, sen istedikten sonra yapacak binlerce erkek var
Hakikaten neden kiskanc
Hem seni hem onu yapmak istiyor, senin ki biraz daha dar dır ve karısından farklı şeyler yapıyorsan o yüzden olabilir, onla uğraşma ya sen gel 😜
İstediği zaman verme bak nasıl gidiyor 😃
Yoo kendi diyor olmak zorunda değil die
Demesi başka, sen verme bak o zaman
Zaten çok sık beraber olmuyoruz vermezsem dsha çok peşimde kosar hirsli
😃😃
İkinizi beraber idare etsin sizde keyfinize bakın
Beni birakmiyor zaten
Cinsel anlamda güzel olsa gerek
Evet ama blmyrm
Size tavsiyem sadece keyfinize bakıp anı yaşayın takılmayın başka konulara
Aşık
Değilim diyor
Yaşlar kaç
O iş de çok iyisin galiba
Seviyor iliskimizi
Eşiyle de yaşıyordur o ilişkiyi ama herkes farklıdır
Benimki dar çocuk dogurmadim
İlk ona mı verdin
Ama o işde nasıl olduğun da önemli aktifsen
Aslında onla iyym
Gizliden çıksam Dm ye gelir misin
Bence sen bırakmıyorsun onu
Neden öyle dedin
Yani senin istekli olman onu sana bağlıyor gibi
Aynen oda öyle dedi
Dm ye gelir misin
Çok çaktı mı sana
Fırsat buldukca
Sen evlenmeyi düşünmüyor musun? Nereye kadar böyle? Anlık zevkler için gerek var mı? En son ailesine dönecek. Sen öyle kalacaksın. Biraz mantıklı düşünsen?
Krske karşıma biri ciksa
Bu kafayla zor delisin sen
Saçma sapan bir şey
Evet ama nedir durum
Durum saçmalık sen metres misin