Konustugum biri var uzun suredir de tanisiyoruz arkadastik bundan once. Onun bana karsi duygulari varmis bayadir bende onun bana olan ilgisi hosuma gitti. Cocukla zaman gecirmeyi seviyorum ama sohbeti pek guzel degil bazen sıkıldığım oluyor pek konusmasini bilmiyor. Evlenmeyi dusunuyor benle, bende onu cok arzuluyorum ona sarilmak bir seyler yapmak felan geliyor icimden sirf bu yuzden evlenmek istiyorum sizce bu yuzden evlenilirmi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evlilik cinsellikten daha fazlasıdır. Kimi zaman iki muhabbet edebileceğin bir kişi olmalıdır yanında yoksa çok sıkıcı olur.
Aslinda cok haklisiniz, bilmiyorum aklim cok karisik boynunu felan gördugum zaman cok istiyorum icten ice daha once kimseye boyle olmamistim
Takıl o zaman bu çocukla sadece ama direkt evlenmeyi düşünme. Evlilik öyle sadece cinsellik var diye olacak bir şey değil
Peki tessekur ederim, zamanla insAllah pisman olmam takildikca daha cok arzuluyorum sohbetimiz cok olmasada
Rica ederim ne demek. Sadece evliliği aceleye getirme sonra pişman olma.
Peki tessekur ederim :)
Rica ederim😊
Cinsel dürtülerin yanlış yaptırabilir sana. Sakın evlenme. Sevişme 1 saat muhabbetine daha çok ihtiyacın olacak. Sakın evlenme
Icimde kalir diye uzuluyorum evlenince belki duzelir acilir diyorum kendime
İnsan değişmez. Şimdikinden daha beter olacak. Çünki aranızdaki tutku ve saygı da bitesek.
Abi oyle deme ya Şu an hepten moralim bozuldu, birde arkadaslariyla sabahlara kadar gezer tozar ilerdede mi boyle olur dedim ben duramam surekli evde diyor
:) sakın arkadaş grubu olan , gece eve dönmeyen, futbol araba merakı olan, anakuzusu gibi ailesine mahkum erkeklerden uzak dur
Abi naptin ya hepsi var yeminle hepsi var
uzak dur :)
Peki digerlerini anladimda neden araba meraki? Arabasini benden cok seviyor resmen
Bencillik ve hayata dair idealleri olmayan biri demekki. Çocuk yaparsınız sen onlarla ömrünü bitirirsin , o kankalarıyla gezmelerde olur
Anladim tessekur ederim erkek dusuncesi almak farkli oluyor tabi sagolun
Rica ederim. Mutluluklar diliyorum.
Tessekur ederim size de :)
İyi düşün karar ver hayatın her noktasında seks var ama illa iki çift muhabbet etmek de isteyeceksiniz
Yani yine azicik muhabbet ediyoruz ama o cok oturakli biri ben ise hayat doluyum civil civilim farkli gibiyiz
Farklar ilerde sorun yaratabilir bebiş ona göre hareket et
konuşması zayıfsa zor olur. sıkılıyor olabilir kızlardan belkide
Kizlarla konusmayi bilmiyorum diyor daha benle cok iyiymis eskiden arkadas oldugumuz icin
sadece bu arzun mu var
Yani ben konusmakta istiyorum ama o pek sevmez konusmayi, beraber cok takilip geziyoruz o kadar
evlilikte elbette arzu vardır ama asıl arzu 2 bacak arasına değil kalbe olmalıdır
Evet ama sanki Şu an ikisini karistiriyor gibi hissediyorum
o zaman zaman ver kendine ve düşün bunu canım.
Oyle yapicam tessekur ederim :)
rica ederim (:
adı yok sanırım şu an ilişkinin
Yok zamana ihtiyacim var dedim hem daha okulumuz felan var
şaka mı yapıyosun tc kızı ya fjfkfk hem arzuluyosun hem uzak duruyosun tuhafsınız
Yo ciddiyim biz boyleyiz bilmiyormusunuz bi alisamadiniz gitti 😂 ustelik cocuga dedim bana dokunan erkeklerden igrenirim bu yuzden bana hic dokunmaz ama benim icin gidiyor 😂
klinik destek şart fkfkfk
Bence de 🥲
yarın öbürgün pişman olmamak için anın tadını çıkart
Oda bende cok dinimize bagliyiz elimiz bile bir birimize degmiyor napiyim
el değmiyosa dil değsin fmfmmf
Hee ayenn hsjsjs bi sen akillisin 😂
Evlenilmez libidon çok yüksek
Tamam Şu an gencligin verdigiyle yuksek diyelim ama niye diger insanlara karsi degil sadece ona karsi
O bam teline basmayı öğrenmiş işi bilen seni uçurur
Anlamadim
Nasıl seni azdiracagini biliyor
Bir sey yapmiyor ki bir kac dugmesi acikti ben ondan etkilendim
Senin etkilenme isteğin varmis bence
Yani ondan kaynaklanan bir sey degil diyorsunuz? Ama bazen cok istiyorum yanimda olsun dokunayim felan
Libidonuz çok yüksek olduğu için istiyorsunuz o şekilde bnde sizi memnun ederim marifetli olan sensin o değil
Hmmm simdi daha iyi anladim bu libodu bizi yanlis yola sokabilir gercekten ya
Evet daha detay istersen gizliden cikabilirim
Olur
Çıktım Bekliyorum
Orda misiniz
Yaziyorum
Vuruşma oldumu hiç
Olsa sadece bunun icin evlenmek istermiyim hala
Ne hissediyosun onlayken mesela
Temas kurmak istiyorum surekli
Bu belki de geçici bir heves de olabilir yani yaşadıktan sonra büyü bozulabilir.. Yaşadım bunu.. Ama şu an ki hali çok heycan verici ve de güzel gelir insana 😊
Aynen oyle seviyormus gibi hissediyorum sirr bu yuzden peki siz pismanmi oldunuz sonra
Rica etsem yazar mısın özele veya takip atar mısın. Paylaşmak istiyorum ben de seninle
Burdan gizliye gecip anlatsaniz olmazmi?
Hayır evlenilmez
Neden
Trolleme be
bence sohbet önemli
Takılın
Bence olmaz
Neden oyle diyorsunuz
Senin sadece arzu etmen var yani seks istiyor bedenin onu değil
Ama baskasina karsi istemiyor sadece ona karsi istiyorum
Tek onla konuştuğun için olabilir
Ha yani bu sadece ona karsi bir his degildir diyorsun inssallah oyledir
Bence öyle. Nerde yaşıyorsun