Bu Kızla Yüzyüze 3 Defa Görüştük Tanıdık Vasıtasıyla Bir Araya Geldik 2. Seferinde Numarasını Bir Şekilde Aldım Hatta Kendisi Uzattı Telefonu Yaz Diye Birlikteyken O Enerjiyi Hissediyodum Her İki Taraf İçinde Sonra Kız Merkezden Uzak Bir Beldede Yaşadığı İçin Yaşadığı Yere Döndü orada 2 Hafta Boyunca Mesajlaştık Uzun Süreli Her Şey Güzeldi 1 Kere De Telefonda Görüştük Sonra Kız Üniversiteye Başladı Farklı Bir İlde İlk Hafta Yine Güzel Devam Ediyoruz Sonra Ailesiyle Sorun Yaşadığını Öğrendikten Sonra Çiçek Gönderdim Yurduna Hoşuna Gitti Güzel Tepki Aldım Sonra İyi Geceler Ve Günaydın Mesajı Atıyoruz Sürekli Birbirimize Arada O Genelde Ben Çiçek Gönderdikten 2 Gün Sonra Sabah Günaydın Mesajı Gönderdim Herzamanki Gibi Okulda Olmasına Rağmen Wp Giriyodu Ve Mesaja Bakmadı Okul Çıkış Saatine Kadar Bekledim Yazmayınca orada Bir Tartışma Yaşadık İlk Tartışmamızdı Mesaja Geç Cevap Vermeye Başladı Sonra Bende Fazla Yazmamaya Başladm Örneğin Emojisi Kullanıyodu Günaydın Yazdığında Onuda Yazmayı Kesti 1 Hafta Felan Böyle Devam Etti Ben Yazmadan Kesinlikle Yazmıyodu Telefonla Konuşcağımız Zaman Müsaitsen Konuşalım Felan diyodu ilgiliydi yani sonra aynı sorun devam edince geç yazma mesaja bakmama saatlerce bende görüşmesek daha iyi galiba vs gibi yazıp bıraktım oda kabul etti sonra sabahına özür diledim sorun değil dedi kabul etti sonraki gün mesaj attım yine bakmadı aradım uyicam yarın dersin var vs birşeyler söyledi sonraki gün yine aradım yine açmadı geri de dönmedi normalde aramışsın diye geri dönerdi sonra 2 gün felan konuşmadık ben yazdm sorun ne niye konuşmuyoruz diye yine derslerini bahane etti sorunları konuşarak çözeriz dedim benim çözeriz ama konuşmaya zamanım yok dedi konuşmak istemiyosan söyle diyorum onuda söylemiyor sonra iki gün sonra iyi geceler yazdm gece 1-2 dk girdi bakmadı sonraki gün hikayelerimi vs takip ediyo akşam mesaja görüldü attı bıraktı 1 haftadır konuşmuyoruz sizce sorun ne olabilir yeni birini bulmuş veya soğumuş olabilirmi tartışmalardan vs beni reddedemeyeceğini düşündüğüm bir kız dı özgüven olarak algılayamayın sebebi ne olabilir anlam veremiyorum
Kardeş kız seni çoktan bitirmiş onun umrunda bile değilsin ki sende bunun farkındasın ve bunu bile bile kıza yazan, arayan sensin kendine gel kendini bu kadar düşürme bazı şeyler olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
129 Yorumla- +1 yıl
Fazla İlgi Gösterdim Kalbi Kırılmasın Diye Özür Dilemişliğim Bile Oldu Haklı Olduğum Konularda Üstüne Gittiğim İçin. Ciddi Düşündüğüm Bir Kızdı Bilmiyorum Belkide Beni Cepte Gördü Belkide Üninin Hızlı Hayatına Kapıldı Bu Saatten Sonra Da Kendisi Bilir Artık Sosyal Hayatımı Da Kısıtlamıştım Onun İçin Gittiğim Yerlerde Anlık Vs Atıyodum Güven Kazanmak İçin. Belkide Fazla Beklentiye Girdim Fazla Anlam Yükledim Ama İçim Rahat Yapılabilecek Herşeyi Yaptım Duygusal Olarak Herşeyi Yaşattı Olumsuz Anlamda Geri Dönersede Yaptıklarının Karşılığını Bulur Ancak
- +1 yıl
Yazdı Soğuk Davrandım Geç Cevap Verdim Hoşlandığım Biri Olmasa Cevap Bile Vermezdim Kimseyi Gözüm Görmüyo Sürekli Aklıma Geliyo Farklı Bir Duygu Hissettiriyo Bana. 2 Gün Oldu hiçbir şey Yazmadım Ne Kadar Hoşlansamda Ben Üzerine Düştükçe Kendi Egosunu Yükseltiyo Bana Kalırsa Aramızdaki En Büyük Problem Onun Farklı Bir Şehirde Üni Okuması O Yüzden Mesaj Yoluyla İlerletmek Yerine Buluşmayı Tercih Edicem Şimdi O Bana Bir Kere Yazdı Benim Yazmamı Bekler Şimdi Bende 2-3 Günde Bir Yazmayı Düşünüyorum Nasılsın Günün Nasıl Geçti Vs Tarzında Tavsiyen var mı Bu Konuda
- +1 yıl
İnşallah Sonumuz Aynı Olmaz Bazen Bazı Şeyler Elinde Olmaz Unutucam diyosun 1-2 gün geçiyo bir müzik herhangi bir şey yine onu hatırlatıyo sana bilmiyorum sonu yok belkide belkide sonu çıkmaz olan yola doğru gidiyorum ama içimden yine de gitmek geliyo hislerim daha ağır basıyo istesemde engel olamıyorum
- +1 yıl
Belki arkadaşıdır belkide hoşlandığı kişi bilemezsin kalkıp sorsan suçlu sen olursun çünkü onu kısıtladığını ve buna katlamadığını söyleyip yine seni bırakır. Ona karşı bir güvensizliğin varken neden hala ona bir şans verdiğini de anlamadım. Kız seni cepte biliyor senden 10 defada gitse 11. Gelse yine kabul edeceğini biliyor şimdiden kokmaya başlayan bu ilişkinin ömrüde kısa haberin olsun çünkü böyle bir ilişki yürümez. Hayatın boyunca biri yüzünden yıpranmaya değmez.
- +1 yıl
Haklısın Konuşmayı Kesicem Gözü Dışarlarda Belliki Dediğin Gibi de Cepte Görüyo Muhtemelen Aynı Ortama Giremediğimiz İçin Sürekli Bir Düşünce İcerisindeyim Bu Da Beni Çok Yıprattı Konuşmayı Düşünmüyorum Artık Birisiyle Konuşurken Resmini Beğeniyosa Farklı Arayışylar İçinde Demekki orada Ne Yapsa Haberim Olamaz Zaten Sorsam da Dediğin Gibi Olucak Böyle Durumlarda Güvenilir Olmak Çok Önemli Yapıcak bir şey Yok Kaybedeceğim bir şey De Yok
- +1 yıl
Ben Yazmayı Düşünmüyodum Zaten Kendisi Her Attığım Story Vs Bakıyodu Bir Şekilde Kendisini Hatırlatıyodu 13 Gün Sonrada Yazdı Cevap Verdim Sonra Da Storylerime Bakmamaya Başladı Zaten Bir Kere Yazdı Sonra Ben Yazdım Maalesef Ama Beğeni Olayını Görünce Daha Yazmayı Düşünmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni i s t e m i y o r!.. bu kadar açık ve net daha ne zorluyosun ki 🤦🏻♀️
04 Yorumla- +1 yıl
Zaten İletişimi Kestim Kendisi Takibe Devam Ediyo 1 Hafta İçinde Oluşan Bir Süreç Zorladığımı Düşünmüyorum Ki Beni İstemeyen Birisiyle Uğraşmam Zaten her şey Yolunda Giderken Bir Anda Bozulan bir şey İster İstemez Kafana Takılabilir Yaşadınmı Bu Durumu Bilmiyorum Ki Kaybeden Kendisi Oldu Ben Hiçbişey Olmamış Gibi Yoluma Devam Ederim Pişman Olucağına Da Eminim Neyse Ortada Zorlama Yok Yanlış Düşünüyosun
- +1 yıl
Ben karakter olarak baskılara, gereksiz kıskançlıklara, triplere, emir vermelere gelemiyorum. Kişi bana nasıl yaklaşırsa öyle muamele görür. Hanfendi de olabilirim, cadolozda... tuttuğumu koparıyorum genelde. İşimde gücümde bir bireyim... birşekilde ayakta durmaya çalışıyoruz çok şükür. Kimseye ne kendimi nede yakın çevremdekileri ezdiririm böylede bir yapım var işte. Sinirlendiğim zaman içimden canavar çıkar aman dikkat🤯👍🏻😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş ver kız mı yok çevrende:)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha bu ilk. Daha geçiren kız çok olacaktır kendini alıştır:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü his
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar