Başta her şey Güzelken Kızın Mesajlara Geç Cevap Vermeye Başlaması Ve Soğuduğunu Hissettirmesi?

Bu Kızla Yüzyüze 3 Defa Görüştük Tanıdık Vasıtasıyla Bir Araya Geldik 2. Seferinde Numarasını Bir Şekilde Aldım Hatta Kendisi Uzattı Telefonu Yaz Diye Birlikteyken O Enerjiyi Hissediyodum Her İki Taraf İçinde Sonra Kız Merkezden Uzak Bir Beldede Yaşadığı İçin Yaşadığı Yere Döndü orada 2 Hafta Boyunca Mesajlaştık Uzun Süreli Her Şey Güzeldi 1 Kere De Telefonda Görüştük Sonra Kız Üniversiteye Başladı Farklı Bir İlde İlk Hafta Yine Güzel Devam Ediyoruz Sonra Ailesiyle Sorun Yaşadığını Öğrendikten Sonra Çiçek Gönderdim Yurduna Hoşuna Gitti Güzel Tepki Aldım Sonra İyi Geceler Ve Günaydın Mesajı Atıyoruz Sürekli Birbirimize Arada O Genelde Ben Çiçek Gönderdikten 2 Gün Sonra Sabah Günaydın Mesajı Gönderdim Herzamanki Gibi Okulda Olmasına Rağmen Wp Giriyodu Ve Mesaja Bakmadı Okul Çıkış Saatine Kadar Bekledim Yazmayınca orada Bir Tartışma Yaşadık İlk Tartışmamızdı Mesaja Geç Cevap Vermeye Başladı Sonra Bende Fazla Yazmamaya Başladm Örneğin  Emojisi Kullanıyodu Günaydın Yazdığında Onuda Yazmayı Kesti 1 Hafta Felan Böyle Devam Etti Ben Yazmadan Kesinlikle Yazmıyodu Telefonla Konuşcağımız Zaman Müsaitsen Konuşalım Felan diyodu ilgiliydi yani sonra aynı sorun devam edince geç yazma mesaja bakmama saatlerce bende görüşmesek daha iyi galiba vs gibi yazıp bıraktım oda kabul etti sonra sabahına özür diledim sorun değil dedi kabul etti sonraki gün mesaj attım yine bakmadı aradım uyicam yarın dersin var vs birşeyler söyledi sonraki gün yine aradım yine açmadı geri de dönmedi normalde aramışsın diye geri dönerdi sonra 2 gün felan konuşmadık ben yazdm sorun ne niye konuşmuyoruz diye yine derslerini bahane etti sorunları konuşarak çözeriz dedim benim çözeriz ama konuşmaya zamanım yok dedi konuşmak istemiyosan söyle diyorum onuda söylemiyor sonra iki gün sonra iyi geceler yazdm gece 1-2 dk girdi bakmadı sonraki gün hikayelerimi vs takip ediyo akşam mesaja görüldü attı bıraktı 1 haftadır konuşmuyoruz sizce sorun ne olabilir yeni birini bulmuş veya soğumuş olabilirmi tartışmalardan vs beni reddedemeyeceğini düşündüğüm bir kız dı özgüven olarak algılayamayın sebebi ne olabilir anlam veremiyorum

Başta her şey Güzelken Kızın Mesajlara Geç Cevap Vermeye Başlaması Ve Soğuduğunu Hissettirmesi?