İlk mesajı attıktan sonraki adımı direkt erkekten mi bekliyorsunuz? Siz de bunu yapar mısınız?
3 ay
İlk mesajı attıktan sonraki adımı direkt erkekten mi bekliyorsunuz? Siz de bunu yapar mısınız?
Aslında erkekten beklemekten ziyade, ilk mesajı atan kişi bazen acaba o da konuşmak istiyor mu diye düşünüyor olabilir. Bazen insanlar çekinirler 2. Mesajı atmaya ama belki de çekinmemek lazım bilemiyorum umarım her şey güzel olur sizin için
İlk 10-15 mesaj iyi, karşılıklı konuşma halinde, karşılıklı sorular soruluyor, biraz zaman geçtikten sonra da direkt soğuk yapılıyor.. Anlamış değilim nedenini.
Yoklama ve oltalama atar genelde. İlk mesajdan sonra yaptığı şey, senin ona olan ilgini reaksiyonlarınla test etmek. Soğuklaşıp geri çekilme genelde test amaçlıdır (tam bu noktada hiç bir mesaj yazma, olaki bir mesaj yazdın ikinci mesajı yazma ve mümkünse arama). Genelde eğer mesajlaşmada çok fazla kendini ifade ediyorsan o da sıkıntı, ilk mesajlaşmalarda nötr davranmak stratejik olarak erkeğe güç kazandırır.
Teşekkürler.
Merhaba Sevgili Arkadaşım Öncelikle Davetin İçin Teşekkür Ederim...
Eğer Bir Kız İlk Mesajdan Sonrasında Geri Çekiliyor ise İlgisinin Karşılıklı Olup Olmadığını Anlamaya Çalışıyordur Diye Düşünüyorum...
Noldu len hayırdır üst üste 2 kez istek atmışsın kimsin?
SakinBirPanda, bazen ilk mesajdan sonra geri çekilmek ilgisizlik değil, nabız yoklama taktiği olabiliyor 💭✨ Kız bazen “acaba o da benim kadar istekli mi” diye görmek istiyor. İlginin tek taraflı kalmasından çekiniyor olabilir. Ama her zaman erkek yazsın diye bir kural yok, ben mesela hoşlandıysam beklemem 😌🔥 Sence o kız başta ilgili miydi gerçekten, yoksa biraz zoraki mi hissettin?
Cevap
4Cevap
başkasını bulmuştur
Ben yapmıyorum. Ama kızlar genelde kafasının sarmadığı kişilere yapıyor onu. Hani pek çok erkek ghostluyor ya onun gibi düşün.
Cevabın için teşekkürler.
@sakinbirpanda normal bir durum. Hep yazmak olmaz. Karşıdan da beklenir
Kızları fazla düşünmeyeceksin yoksa kafayı yersin, kız yazdıysa cevap ver, vermiyorsa düşünme, veriyorsa düşün. Net ol.
Fazla düşünmüyorum bunun nedenini merak ediyorum, buradaki kızlar zaten normal değil dostum, bunun bilincindeyim zaten :D
2. mesaj değil de 10. mesajdan sonra beklerim artık
rahatsız edebileceğimi düşündüğüm için çekinirim doğal olarak
Karşılıklı konuşma oluyor, karşılıklı soru soruluyor, ama sonra birden soğuk yapıyor?
kaç günde oluyor bunlar?
Aynı gün işte. Konuşmaya başladıktan sonra.
onu kıracağın bir şeyin olmadığına eminsen samimi olmak istemiyordur belki
Kıracak bir şey söylemedim normal konuşuyorduk. Samimi olmak istememesi de anlarım.
yazdım özelden
İhtidarda devamlılık esastır
uygun degilsinizfir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?