Mesajlara soğuk cevap veren kız?

başlarda muhabbetimizi çok iyiydi. bir site üzerinden tanıştık. mesajlaşarak konuşuyorduk. yüzyüze hiç görüşmedik ama face ve whatsappda birbirimizi gördük. 2 haftalık bir ara girdi aramıza hiç konuşmadık. sonunda whatsappdan silip engelleyecekken sonra tekrardan yazmaya başladı kız. sonra tekrardan muhabbet etmeye başladık ama tekrardan bir 2 hafta kadar muhabbet kesildi. bu sefer ben yazayım dedim. nasılsın falan diye sordum geçiştirdi sonra iyiyim dedi. bildiğin soğuk davranıyor konuşmak istemiyor gibi. yakın zamanda belki yüzyüze görüşeceğiz. nasıl davranmalı?

belki muhabbetimden veya tipimden hoşlanmamış olabilir. yaşadığım şehire taşınacak ve birkaç günlüğüne gelmişti. her ne kadar kendisi geldiğinde görüşelim desede birşeyler söylemedi buluşma hakkında. kendisine yardımcı olmaya çalıştım bu süreç içersinde.

muhabbeti ilerletmek istemiyor gibi. ben sıkmadan nazikce yazmaya çalışıyorum ama kız birazcık kabalık yapıyor. Yaşlar 22 25 arası. ne yapayım "s. ktr et kızmı" yok yoksa "kız gelsin bir yüz yüze görüş" mü?
Mesajlara soğuk cevap veren kız?