Öncelikle linç etmenizi istemiyorum ama yani Bu adam çok değişik kafamı karıştırıyor bana "Belki bir gün belki bir ay Belki bir yıl sonra fırsatım olursa normal hesabına yazacağım # dedi yani ikimiz de fake'ten konuşuyoruz Benim fake'im de biliyor ama neden normal hesabıma yazmak istiyor yani ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen linç etmeden bir daha yorum yapın yani onu seviyordum ama şu an öyle bir çok fazla duygum kalmadı Sadece merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ah kızım ya! O adam karısını seninle aldatıyor. Hadi boşadı karısını, seninle evlendi. Karısına bunu yapan adam sana da yapar. Her şeyi geçtim, kim bilir seninle birlikte kaç kızı daha götürüyor bu adam!
05 Yorumla- Soran1 yıl
Yok böyle sandığı gibi birkaç kız götürecek bir adam değil zaten devlette çalışıyor kolpak yani öyle bir şey yapabileceğiniz zannetmiyorum siz Doktorlar dizisi seni karıştırdınız galiba yani bayağı bir korkusu var zaten
- Cevap sahibi1 yıl
Bir adam zevki için 10 kızı aynı anda yürütür. Öyle bir adam değil deme, öyle pısırıklardan korkacaksın.
- Soran1 yıl
Yani tip yok Bir de devlette Doktor yani o yüzden korkuları var karriyei üksek böyle herkesle konuşup edemez onu demek istiyorum yoksa öyle durum olmasa yapar
- Cevap sahibi1 yıl
Yerinde olsam o tip olmasa da güvenme derim.
- Soran1 yıl
Yok zaten güvenmiyorum Sadece neden 1 yıl sonra yazarım dedin burada ne demek istiyor bir de benim kendi hesabıma yazacakmış çok saçma değil mi bu yazdığı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
yani senle kafa buluyor kaç yasındasın
05 Yorumla- Soran1 yıl
26 nasıl kafa bulabilir iş ciddiye bindi konuştuk
- 1 yıl
buluşmak için bir yıl sonrasına tarih atmak sence normal mi tabiki dalga geciyor
ya daha erken bulusacak senin sabırsızlanmanı istiyor
ya da hiç buluşmaya niyeti yok öylesine bir yıl diye salladı
2 ihtimalden hangisinin dogru oldugunu bilmem için ne zamandır tanıstıgınızı neler konustugunuzu detaylıca bilmem lazım onun yası kaç - Soran1 yıl
38 yaşında devlette doktor Bilecik'te yaşıyoruz bana da çok saçma geldi ama bir türlü bitiremiyor yani bu olayı nasıl anlatırım bilmiyorum ancak ses ederek anlatabilirim Instagram'da
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Adam evli sana hayır gelmez
04 Yorumla- Soran1 yıl
Saçma sapan yorum yapmayın duruma yorum yapın biliyoruz her şey
- 1 yıl
Saçma mı? Duruma yaptığım yorumda bu zaten seni eşiyle aldatan senide aldatacaktır. Bu böyle zaten enselenmemek için diyo anlasana belki bir gun bi ay felan Yani şimdiden yapacağı kaçamaklara süreye alıştırmaya çalışıyor olan bu eee ne olcak Asıl seni seviyordur kesin dimi 😂 hayal kırıklığı yaşamak hatta başına bela almak istiyorsan arkanı dön git Huyu bu Akrep kurba iliskisi
- Soran1 yıl
Şöyle söyleyeyim Bu adam öküz bu adam da duygu yok hatta eşine bile yok Sadece kendi gibi kariyerli çok para kazanıyor Belki sempatiktir iyi anlaşıyordur o yüzden yani biliyorum aslında yazdığı bana saçma geldi işte anlayamadım bir yıl bir ay bir gün yine de teşekkür ederim açıklama yaptınız
Peki ilsikiye girdimi
00 Yorumla- 1 yıl
Sen de evli misin?
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ya neden sorumu düzgün cevap vermiyorsunuz evde olsam belirtirdim bu burada ne demek istiyor onu soruyorum ondan kafayı cam bu sitede
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Buluşmak için 1 yıl sonra yazarım diyen evli erkek dalga mı geçiyor sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi