Aralikta evlenecegim diyip yazan yazarken de yuruyen erkek?

Kendisi 24 yasinda 17 yasinda universite okumamis bir kizla evlenecegini iddia ediyor capkin egitimi iyi olan gideri de olan bir cocuk, ailesi geleneksel biraz gorucu usulu mu dedim hayir dedi israrla. Yaklasik bir ayda evlenme karari vermis. Biz yaklasik bir yildir tanisiyoruz. Bu capkin diye ben tersledim yani hicbir zaman sevgili olmadik. Konusmalarimiz tartismalarla bitti. 2 ay once bana 6 ay sonra yazarken 1 ay once yazdim evlenecegim dedi bir ayda mi dedim evet dedi. Soyledigi kiz isminde sosyal medyasinda kimse yok. Kizla tek fotograf yok. Yalan soyledigini dusunuyorum ama havalanmasin diye yemis gibi yapiyorum, yenge benle konusmani sikinti yapmiyor mu falan diyorum hatta sinir olmasin diye. Konusmalarimiz arkadasca bu arada evlenmek uzere olan biriyle flort edemem diyince sayende hicbir sey olamadik falan dedi. Simdi bu taktik mi gercek mi? Ben yalan oldugunu dahi dusunsem gercekten bir kiz varmis gibi cizgimi ciziyorum ama bu yaptigi asiri tuhaf degil mi? Boyle taktik mi olur taktikse? Kiskandirmaya mi calisiyor bu? Daha 2 ay once serefsizim diyordu simdi kendimi birine adayacagim diyip ayni zamanda bana yaziyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmedi bana donmek istedi but it is too late iki erkek arkadasim var ucuncuye gerek yok yani
Aralikta evlenecegim diyip yazan yazarken de yuruyen erkek?