Bu nedir ya neyi amaçlıyor bu? Tek istediğim bir gün zaman geçirmekti Ailesine zarar vermek istemedim biliyor bunu ama bunu yazdı ne bu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu nedir ya neyi amaçlıyor bu? Tek istediğim bir gün zaman geçirmekti Ailesine zarar vermek istemedim biliyor bunu ama bunu yazdı ne bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çevirisi şu: seni cepte görüyorum şu an diğer adaylara bakacağım evlenme yaşım gelirse ve senin gibi başka bir enayi bulamazsan sana yine yazarım. SANA TAVSİYEM BU ÇOCUĞU YOLDA GÖRÜRSEN YOLUNU DEĞİŞTİR
Adam zaten evli
@Mertizm2834 ayyyy görmemişim evli erkekte konuşanda onur yoktur kimse kusura bakmasın. ayrıca o erkek şu an karısını aldatıyorsa ilerde senide aldatır basit bir konu. bekar erkeklerin neyi vardı da gönlün evlilere kaçtı cidden ya
Bu adama yanliyor adam bugun git yarin gel diyor pas vermiyor. Dar zamanlara sakliyor muhtemelen. Bu da adam beni neden kullanmiyor diye uzuluyor
@Mertizm2834 Hastane lafı geçince bile kalbim atıyor seviyorum bir kere zaman geçirmek istiyorum
sadece heves bence. bu adamı bırak mutlaka başkasını ve daha iyisini bulursun (evli olmayanını)
Bence de zaten bitsin dedim engelledim cepte görüyor dalga geçiyor resmen
Adam uckuruna yenilip isine de bakmiuor o derece uzak sana
@Mertizm2834 analamdim ama doğru Ama ciddn herkesin güzel dediği iyi fiziği olan biriyim herkes çok beğenir beni o tipsiz tek artısı Doktor olması neden istemiyor nedne kullandı
canım bence psikiyatriye gitmelisin büyük ihtimal eskilerden kalma bir travman var ya da aileden birinin sana karşı ihmali oldu ilgi göstermedi vs senin gibi fiziği ve kendi güzel birinin böyle bir adamla olmayı istemesi sağlıklı değil
ya da fizik ve guzelligin her sey oldugunu dusunmen de zekayla ters orantili duruyor
HAKLISIN canım teşekkür ederim 🙏 Cidden normal değil bende anlamıyorum adam da tip bile yok görsem nesini sevdin dersin begenmezsin adım gibi eminim ben. Normal değilim
Evli erkekle konuşurken hiç yüreğin sızlamıyo mu karısının yerinde bende olabilirdim düşüncesi olmadı mı hiç
Karısı şeytan olduğu için sizlamadi zaten yuva yıkma amacım yok inan bana o Boşanicam dese olmaz derim
Karısı ne olursa olsun gelip de sana karısını iyi anlatmayacak zaten yazık günah
Kadından kötü elektrik alıyorum Meymenetsiz nursuz nasıl desem iyi insanı gözünden tanırim sam şeytani gibi kadın
Hiç bir şey seni haklı durumuna sokmaz adam evli mi evli daha ne
Sende de ne gurur var kız adam evliyim ama yedek de kal diyo belki bir sorun olur da sana geri dönerim hesabı yapıyor biraz kendinize sayginiz olsun
Anladım ne demek istedi merak ettim linç etsende açıkladin sağol
Linç olarak algılama aklım almıyor böyle durumlari bir yıl sonra yazicakmis saçmalığa bak
Bence de mesela evli olması da değil korkak bu adam gibi değil bıraktım zaten bitti dedim engelledim zaten buluşma olmadı bile
Sen de daha diyosun kendi hesabından mi burdan mi adam kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış ego tavan
Sorma g*tü kalktı kendini Nick Bateman sanıyor indiricem o yerlerini bir havalara da
Engelle ve yoluna bak böyle insanlarla sonun olmaz
Bence de tek artisi Doktor olması yoksa çok tipsiz görsen nasıl baktın buna dersin Gönül bu
Bunu da şimdi anliyor olman ne büyük zeka
yapma olm yapma buda yuva yıkmaya benzer iş yuva yıkanın işi gücü rast gitmez kaç milyon erkek var başka kimse mi yok kurban olduğum
Evli erkek egolu değil, sen fazla safsın.
Neden
Bence boşa zaman kaybetme bu insan için.
Neden
Ya adam evli diyorsun. O bekleme demiş. Ne istiyosun ki?
Ama yazicam da diyor
Ya neyse harbi siz çok safsınız ya. Devam et sen.
Neden ya net olsan
Ya sana net şekilde söylüyorum işte. Adam evliymiş boşayıp seni mi alacak ya.
Of oku ne dediğimi bosansin istemiyorum başından beri böyle beklentim yok sadece bir kere görüşmek istiyorum
Kocan boyle yapmaz umarim kacirmaz firsati
Nasıl bir zaman geçireceksin
Ondan sana yar olmaz
Neden
O kendine cinselik için birini arıyor
Ee buluşmuyor
Nasıl yani
Buluşmak istiyorum böyle oyaliyor
Sen le özel den konuşalım mı biraz
Tabi sakıncası yoksa