Bu kisi is arkadasim, imkansiz oldugunun farkindayim zaten onun haberi yok bundan.
Bu adamla ayni yerde calisiyoruz her gun goruyorum ayni ofisteyiz.
Nasil unutabilirim, ya da igrenc seyler soyleyin ki ondan tiksineyim
Yardim edin bana 🙁
Bu kisi is arkadasim, imkansiz oldugunun farkindayim zaten onun haberi yok bundan.
Bu adamla ayni yerde calisiyoruz her gun goruyorum ayni ofisteyiz.
Nasil unutabilirim, ya da igrenc seyler soyleyin ki ondan tiksineyim
Yardim edin bana 🙁
Siz ne hikmetse hep olmazlar peşindesiniz zaten bi kendinize gelin olacaklar peşinde koşun canım canım hallere sokmaktan kendinizi zevk alıyorsunuz ne işin var evli adamla karısıyla tartışıp sana gelcek iyi olunca gidicek kalıcan canım gibi orta kullanılıp atılcan metres olmak istiyorsan hay hay istediğin gibi devam et.
Onun haberi yok zaten imkansiz oldugunu biliyorum dertlesmek icin soru sordum sadece.
Bir veya daha fazla çocuğun bu gibi bir tramvadan dolayı büyüdüğünde hiç tanımadığı insanlara kadınlara zarar verebilecek seviyede agresifleşmesine neden olmamak için unutabilirsin
Cocugu yok
Sorun evli olmasi
Elimde degil
Anlıyorum, bu gerçekten karmaşık bir durum ve duygularını kontrol etmek zor olabilir 😞. Tabi ki, ondan uzaklaşmak ve duygularını bastırmak istersin. Öncelikle şunu bil ki bu tür duygularla yalnız değilsin ve kendine karşı nazik olmalısın. Onunla ilgili negatif yönleri düşünerek biraz uzaklaşmaya çalışabilirsin. Mesela, bir ilişkisi olduğu ve başkasına olan sadakati seni etkilemesi gereken özellikler. Ayrıca, kendini yeni hobilerle meşgul etmek ya da yeni insanlarla tanışarak dikkatini başka yönlere çevirmen faydalı olabilir. Peki, senin başka hangi ilgi alanların var, biraz orada kafa dağıtmayı deneyebilirsin belki?💕
Cevap
26Cevap
Ondan uzaklaşman gerekiyor ancak mümkün değil gibi. Hayatına bir başkasını almak işine yarayabilir.
Evet ayni ofiste calisiyoruz. Hayatima alabilecegim kimse yok su an maalesef
yargılamıyoruz sitede ben zaten bekar adamdan hoşlanan kadın görmedim, hepsi evlilerden hoşlanıyor
Söyleyeyim mi? Sen kocana ne yapıyorsan aynısı senin de başına gelsin...
Sanırım bu sana yeter.
Ben su an bir sey yapmiyorum
Haberi bile yok
Anladım seni, bana iğrenç bir şey söyle dedin söyledim. Bunu da düşün arada.
Yaa bak insan ömründe sadece 1 kişiyi sevmez. Ayrıca onu sevmedin, hoşlanmış ve etkisi altında kalmış olabilirsin. Biz de yoldan geçen kızları beğeniyoruz ama gidip de aşık olmuyoruz. Anlatabildim mi?
Çıkar aklından bence. Hani olmayacak duaya amin deme.
Aklimdan nasil cikacak ayni ofiste calisiyoruz her gun goruyorum
Başka bir şeye odaklan bence. Hem az önce söyledim, tamam beğenmiş olabilirsin de niye bu kadar üzerine düşüyorsun ki?
Kendi kendine söylesene, yaa sen bekar değilsin, adam bekar değil. Neyi zorluyorsun diye?
Kaçamak yapsan günaha gireceksin, hem kendin günah işleyecen hem de adama işletecen.
Bir de karısının hayatıyla oynayacaksın, kendi adını da kötüye çıkaracaksın.
Yani bazı isteklerin vebali var. Demi yani?
Ben zaten aklimdan cikarmak istiyorum ama her gun gozumun onunde oldugu icin zor oluyor
Deneyecegim
Ben evli degilim bekarim
Hmmm, o zaman senin ki cinsel hormonların tetiklemesi. Kendini deşarj et o zaman, çünkü sağlıklı düşünemiyorsun.
O adam evli ve seninle sadece zaman geçirir, eşini boşayıp seni alacağını düşünme. Yaparsa da bir başkası için de seni boşar.
Mantıklı olun. Bence deşarj ol. Ben de geçmişte aynı haltı yemiştim.
Anladim sag ol
Aynen oyle
İçinde varda tikainemezsin ayrıca kalp kalbe karşıdır o da birşeyler düşünüyor demekki
Sanmiyorum
Ya kocandan biri böyle hoslansa kocan da o kadınin cilvesi kanıp onunla yatsa?
Haberi yok bile uzak duruyorum evli oldugu icin
Uzak dur vazgeç
Ayni ofisteyiz maalesef her gun goruyorum
İnsanın olduğu her yerde bu mümkün de adam da yakın davranmıştır ki böyle durup dururken olmaz gibi geldi bana..
ben evliyim ve evli bir kadınla görüşüyoruz, 2-3 ay oldu. korkacak bir şey yok.. eğer istiyorsan bunu sürdür. istersen bu konu hakkında konuşabiliriz.
Hayir evli biriyle asla
herr gece karısını catır cutut sey ettigini dusun... ekdjwlslw
Tovbe tovbe
Bu sitede evli erkekle yatmayan kız var mı acaba merak ettim
Zaten haberi olursa ya tersler seni ya da bol bol dikilirsiniz gülo
ondan neden hoşlanıyorsun? önce bunu bilmek lazım
Cunku iyi niyetli birisi, komik, guleryuzlu, yakisikli
Unutursun olur biter
Nasil unutabilirim adam gozumun onunde hep ayni ofiste calisiyoruz
Umarim
Biliyorum
Her an her şey olabilir
Su an bir sey olamaz
Olmaması için sebep yok
Yapış dudağına de ki seni istiyorum hayvan
Daha neler
Karısı onun yüzüne oturuyordur kesin
Sana söylemek lazım
Allah kurtarsın kanka
Amin
Sakın yanaşma kullanır seni
Yanasmam
Yalnız değilsin emin ol senin gibi çok var.
Keske olmasa
iğrenç olan yaptıgın şey zaten
Bir sey yapmadim haberi bile yok
tamam unut gitsin işte herşeye takıntı yapıyorsunuz
Ayni ofiste calisiyoruz her gun gordugum bir insan unutmak istesem bile her gun gozumun onunde
iyide sonuc ne olcak?
İyi yapıyorsun sonuç ne olacak
Sonuc yok
Ne olacak bayan gizli üye
Bilmiyorum
Gizli üye geçmiş olsun
Iğrenç şeyler burdan söylenmez
yargılayalım arkadaşlar
Peki
Her gece karısı s... k tiğini düşün aşko😅
Bu agir oldu kanka
Yaaa öptüğünü düşün o zaman daha masum olmaz mıı