Erkeklerin çoğu karaktersiz şrfsiz bugün kimi yatağa atsam derdine düşmüş arkadaş sizin aranızda başka konuşacak konunuz yok mu hep karı kız birisi de demiyo ki hemen aileleri tanıştırıp evlenelim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. emin olun çok sayıda var.. hemen hepsi sokaklarda elleri cebinde yapayalnız geziyor.. sebebi ne peki ? serseri badboy değiller.. beyefendiler.. kibarlar.. popüler playboy hallerinde değil, işinde gücündeler, utangaçlar.. bu adamların pek çoğu da, çevrelerindeki kızların kendilerini aldatan , döven söven , umursamayan sevgililerinin arkalarından nasıl dövündüklerini veya o adamlar için çektikleri acıyı anlattıkları baş yaslamalık omuz rolündeler.. Kızlar bu tip adamları pek çekici bulmuyorlar.. sıkıcı ve sıradan geliyor bu tip adamlar pek çok kıza ne yazık ki.. ki bu adamlar öyle tipsiz bakımsız çirkin adamlar da değil kesinlikle.. ama gerçek anlamda "iyi adamlar". asla unutulmamalıdır ki , pek çok iyi erkek , kızların omuzlarında kötü erkeklere olan aşkları sebebiyle ağladığı adamlardır.. ama işte, heyecan verici gelmezler.. ve bazı , çok azınlıktaki gerçekten çok akıllı kızlar vardır ,, böyle adamları anında fark ederler, ve bir tanesini seçip , kısa süre içinde o adamla evlenirler , ve uzun yıllar mutlu mesut yaşarlar.. bu tip erkekler , şöyle yatağa attım böyle atacağım muhabbetlerinin döndüğü ortamlarda rahatsız olup ortamlardan uzaklaşan , ve bunu yaptıkları için de arkadaşları arasında alay konusu bile olan , edepli ve gerçekten iyi kalpli insanlardır.. ve siz kızların pek çoğunun hemen yanıbaşında da bu tip adamlar vardır.. sadece pek çok kız bu erkeklere , heyecan verici cool ve serseri tarzları olmadığı için alıcı gözle bakmaz , ve burun kıvırır hatta..
41 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlattın helal olsun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Bu soru başlığını Evlenilecek/yuva kurulacak erkek ve bayan kaldı mı? olarak sorsan daha mantıklı kaçardı. Senin gözünde kadınlar melek erkekler serefsiz gözünde kızlar hiç erkek ya... k kürek konular konuşmuyormu konuşuyor bizim yanımızda bile nasıl seviştiklerini anlatıyorlar.
Acaba yuva kurulacak kadın kaldı mı?00 Yorumla
Ben gayette diyorum ve bu yüzden de bugüne kadar hiçbir kıza dokunmadım çokça fırsatım da vardı ama temkinliyim niye hemen Bi kız bulup evleneyim ki kız ya ters biri ise ben kendimi biliyorum kendimi niye ziyan edeyim ki bulunmaz hint kumaşı değilim ama hurdacıdaki hurda da değilim
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Senin şerefli olduğun ne malum. Önce lafını bil ona göre konuş. İnsanlara iftira atamazsın. Görüyoruz TV de şerefsiz dediğin erkeklerin yanındaki kadınlarida. Anasının kocasına üvey babası ile evlenen kadınları birde pişman değilim diyor. Sen kendini sorgula nerede hata yaptım diye
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
93Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kıyıda bucakta kalmıştır belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılPeki erkekleri bu duruma getiren bazı bayanların sucu yok mu? Kendi basımdan gecen bir olayı anlatacağım. Ben evde yemek , bulasik, kahvaltı, utu ne aklınıza gelirse hepsini yapan biriyim. Hic bir zamanda bir bayana uzmek için sadece seks için yanasmadim. Hoslandim sevdim ve düşüncelerimi paylastim aldığım cevap sen çok iyi birisin tam evlenecek birisin ama olmaz. Bir değil iki değil baktım bu kızlar nerde zibidi, yakışıklı, parası olan, popüler kisilerle takilip sonra aglayarak aygiliyorlar, demek ki deveyi diken insani s... Yaraniyor dedim ve diğer erkekler gibi davrandim. Sonuç ne oldu bir suru kız arkadaşım gündüz başka bayan gece başka bayan... Bunu ben istemedim. Beni bunu yapamaya zorladılar. Yani bayanlarda da ne istediklerini bilmeyenler az değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu söylenti benim gençlik zamanımda da söyleniyordu. Bir kıza teklif ettiğimde evlenmeyi. Bile hesaba katardım. Ama red yedim hepsinden O kızların hepsi de saçlarını iyi tarayanların etrafında dolaştılar. Bende anneme anne bende iş yok dedim. Bende 24 yaşımda Görücü tanımadığım bir kız ile evlendim. Zaten ailesinde gördü bendeki cevheri babası zaten beni konuşurmuş önceden. Ve onu namerte muhtaç etmemek için deli gibi çalıştım. Evliliğimin üstünden 10 yıl geçti. Çalıştım 6 daire kazandım. Çok şükür her istediğini alabiliyorum. Saçını iyi tarayanlar asgari ücrete talib.
Demem oki KIZLAR zengin berk’leri beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. ya da saçını iyi tarayanların niyeti bellidir.01 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi hikaye anlattın abi ama günümüz kızları saf masum temiz erkek istemiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi anlamışsın erkekleri peki onlara bu fırsatı veren kızlara ne demeli bugün bi erkekle S. kişiyor diğer günü değişik bi S. k peşinde bi erkekte kalmıyor bakire olarak kaç kız sayabilirsin acaba onlarda bakire kalacam diye G. tten veriyorlar bugünkü ortam bu e erkekte niye evlenip bu yaşta bi kadına takılayım nasıl olsa ortalık S. keceğim kızlarla dolu deyip keyfini çıkarıyor acı olsada gerçekler bu.
00 YorumlaKendinden pay biçebilirsin, cinsiyet karakter belirlemiyor. Sen evlenilecek biri olarak görüyorsan kendini öyle bir erkekte vardır. Cinsellik için kimseye yaklaşmam ama evlilikte aceleye gelecek konu değil bence.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir hayat yaşıyoruz ki. Ne gönül eğlendirme peşindeyim, ne de evlenme. 😃😃 İkisinin de gerektirdiği şey para. Para ile neredeyse her şey oluyor. Hadi diyelim para var, bu sefer de doğru düzgün insan yok. Tamamiyle bug'da kalmışız yani. 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim o işlerle işim olmaz da yalnız kozlarında kalır yanı yok bundan yani. Sırt orasını burasınu göstermek için tatile gidenler var eğlencel keyif olsun da gerisini takmayanlar sayısı çoğldı keşke sizin kriterleriniz arasında dürüstlük temizl düzgün insanlar da olsa. Nerde bi züppe görünümlü tip varsa ona yapışırsınız kiralık arasıyla taksitli telefon kıyafetleriyle havasını atar siz aklı kıt tiplerde kanıyor bunlara
00 YorumlaBiz onu düşünmüyoruz acaba bu kızın diğer eski sevgililerinde nudesi var mı ya da bu konularda yalan söylüyo mu ilerde adımız çıkar mı ya da evi tek biz mi geçindircez illerde çocuk olcak ne halt olcak o zaman diye düşünüyoruz
00 YorumlaEvlilik ciddi bir mesele. Evlenmek istiyorum diyerek evlenmek bana pek mantıklı gelmiyor. Gereklilik gösteren birçok etken var. Şahsen bu yeterliliklere henüz sahip olduğumu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılDinimize söven müsluman olsa sanki siz beton döktünüz şeyinize beni alan kirıci ile gelsin kirsin derdindesiniz 🙂 ulan eskiden memlekete elenme yaşı 20 idi simdi 14 15 e düşmuş eletmeyin beletmeyin
00 Yorumla
+1 yılSiz kendinize bakın lan karakterden bahsediyosun da evli adamlarla gezen orspular var ama evli kadınla gezen adam bulamazsın kim ne kadar karakterli olduğu ortada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılHayirdir hemen aileleri tanistirmaya ne gerek var acelen mi var dbbd erkeklerin veya kadınların cinsellige fazla düşkün olmasını da desteklemiyorum tabi
00 Yorumla
+1 yılKaldı, 2 kez adam gibi Red edildim bundan sonra da aşık olmak istemiyorum, olan bana oluyor ya ne zamana birinle ciddi düşünsem, ilaki briwşy çıkıyor..
01 Yorumla- +1 yıl
Sen misin o evlenilecek adam ahajjajajjah
Ya birde çok vasıflı erkek çok yok olanda inek tipli üzücü yani bence türkiyede kaliteli kadın sayısı çok daha fazla erkeklere nazaran
127 Yorumla- +1 yıl
Yavrucuğum ne kalitesi, etrafına bak...
- +1 yıl
Kaliteli kadın dediği evde zengin kiz beklerken tiktok ceken sanırım
- +1 yıl
Ben jaliteli jadından bahsediyorum
- +1 yıl
Tiktokçu kadınlar, niye evkenemiyoruz diyen kız kuruları, kişiliğinden önce parana bakan kızlar, sugardaddy gençler...
- +1 yıl
@TolgaCanakkale tik tok çeken erkekler de var yalnız… ahahaha ve türk erkekleri de çok çirkin oluyor
- +1 yıl
Melis üniversite okumak cahilliği almaz, bu konuda çok tecrübeliyim
- +1 yıl
Git gevur erkeklerine ver ne diyim şimdi dbbd
- +1 yıl
Yok olamazda parayla bu işler kızım herkes üniversite okumak ister Millet enayi mi ama okumak bile parayla bu devirde al benlm kuzenden örnek babası kaynakçı bu gitti Ispartayı kazandı babası buna ev tuttu gitti çocuk ama sor bakalım adam onub masrafı nasıl ödedi he bi de diğer kuzen var onun da babası yok o da kazandı ama gidemedi şimdi neden gidemedi de asgari ücretle çalışıyo bunu bi düşün
- +1 yıl
@Melisahan Yabancıları beğenebilirsin buna saygı duyarız gayet normal türk insanında hep bir yabancı hayranlığı olmuştur zaten ama sen genelleme yapıp erkekleri kötülersen yanlış bir de mesleğiniz nedir
- +1 yıl
@TolgaCanakkale konuşma tarzı gayet güzel açıkladı anlatmama gerek kalmadı teşekkürler
- +1 yıl
Bence son iktşdarın gelmesiyle insan kalitesi düştü, bununda eğitimke ilgşsi olduğunu düşünüyorum, eğitim kalitesi inanılmaz kötü, bunu eski bir eğitimci olarak söylüyorum
- +1 yıl
Tabi nasıl istersen
- +1 yıl
@GeorgeKluniy aynen öyle özellikle Z kuşağı bu durumu tezat olarak özgürlüğü içki ve seks olarak algılayıp savunuyorlar 35 yaşlara doğru keşke cebimize dolan şeyi savunmak yerine bi taraflarına giren şeyi daha az savunsaydık diyecekler kafalar bi milyon geziyorlar elde telefon tinderden seç beğen al olayı veya tiktoktan oynayıp para kazanma ilginç bi kuşak
Evlenmek isteyen çok. Bende dahil , Lakin bizde evlenecek kız bulamıyoruz.
Ne tuhaf bir durum.00 YorumlaKanka kaldı da hayat onları karşılaştırmıyor işte. Bu yüzden insanlar düşüncelerini değiştirmek zorunda kalıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Kadınların da çok farkı yok şu anda,
yakışıklı erkek az bulunduğu için gördüğünüz yerde veriyosunuz hanımlar,
kusura bakmayın bunlar gerçekler...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinim, boyum TC kadınlarının istediği gibi en az 1.85 değil ve p*nisim yamuk, kısa ve ince. Benim de dışarıda gözüm yok ama özelliklerim kötü. Ben ne yapayım o zaman? Bana denk gelen şans da bu işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenilcek kadın varsa erkekte vardır herkes kötü ya da iyi diye birşey yok HERKES GÖREBİLDİĞİ KADARINI BİLİR
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılElbet vardır. Lakin çoğu kişinin yuva kuracak durama gelmesi günümüz şartlarında 10-20 yıl sürdüğü için muhtemelen yuva onları kuracak.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için daha yolun başındayım ilerleyen zamanlarda düşünürüm belki.. ama bu gidişle hiç evlenemem, çünkü kimseye güvenmiyorum artık.
00 YorumlaAz da olsa kalan olsa da bizde şans yok çıkmaz karşımıza.
11 Yorumla- +1 yıl
Emin ol hayla var sace iyi bakmak lazım🙂
+1 yılHe biz erkekler toplanıyoruz sabahtan akşama kadar kadın konuşuyoruz sjsjsj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Bayanda yok ,,, artik eglencek bayan ariyoruz kum deniz günes tatil arkadasi 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSenin s*laklığın bence, çevrem de çok fazla evli mutlu çocuklu kadın var. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyine genelleme yapmisiz be pembiş?
Tüm insanlar kardeşim olamaz hepsini tek tek denemeden emin olamayiz
ancak karsimizdaki insani secerken ustalaşmamız gerektigi KESİN
Kapiş anladın 😎👍00 Yorumla
+1 yılEvlenilecek kız yok ki 😔😔😔 annem gelini için setler almış ama ortada aday yok 😭😭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVarda kızlar öyle adamları sevmiyor şerefsiz seviyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenme gibi bir hayalim yok o yüzden tek gecelik ilişki yaşıyorum ne var bunda? Hiç mi yapmıyım?
00 Yorumla
+1 yılVarr doluuu
Ama siz pic seviyorsunuz
Hatalı erkek secimi maalesef00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılVar da senin kaderinde yoktur galiba hep oylelerine denk geliyorsan... kaderine kus..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKizlarin hayatinda ki en buyuk hedefleri gercekten evlilik mi? Selam verilmiyor artik kizlara.
00 Yorumla
+1 yılKaldı tabi ama şerefli kız kalmadı bakire kız bile yok.
00 Yorumla
+1 yılYerde sevgi bitti
Kadınlarda parayı sevmese keske00 YorumlaNe yapacaksın evlenenler hep ayrılıyor zaten boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Genellemeler yanlistir, evlilik bana gore degil zaten, hem prensip meselesi..!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biri de demiyor ki erkekler bu kadar karı kızı yatağa nasıl atıyor demek ki kadınlar da masum değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bana göre değil :D Aşık olmadan o topa girmem
00 Yorumla
+1 yılBiz genelde iş güç ya da PC oyunlarından bahsediyoruz her ortamda karı kız konuşulacak diye birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir iki seneye benim bu. Tabi kuracağım iş devam ederse. Nasipse iyi bir Suriyeli kadında çıkarsa karşıma tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bahsettiğiniz kesim ile karşılaşınca irtibatı kesin, yapmanız gereken bu ve hayırlısı için dua etmek.
00 Yorumla
+1 yılO ne saçma iş niye hemen aileleri tanıştırıp evlenimuşuz ya evleneceğim kızın kendisini iyice tanımak isterim ailesinden bana ne. zaten ailesine bağlı bir kız de istemezdim aykırı sorgulayan çevresine bağımlı olmayan biri lazım.
00 Yorumla
+1 yılİleride evlilik mantığının kalacağını bile zannetmiyorum 🤷🏻♂️ aşk gerçek değildir cinsel ihritaçlardan dolayı ortaya çıkmış bir terimdir. Bunu hızlandırılmış versiyon olarak düşünürsek bence sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünürsek Kadınlarda ev araba kredi kartı pesindeler biz ne yapalım banka sahibi miyiz
00 Yorumla
+1 yılBirisi de demiyor gel ladyim sıcak yuvamizi kuralım bebekler yapalım ben odun kirayim sen yemeğimizi pisir
211 Yorumla- +1 yıl
Odun kırma mi kaldı, yoksa sadece kadının yemek yapması mi shgs
- +1 yıl
Hayallerime karismayin skfkggkg
- +1 yıl
Emekli olunca olur bak senin hayaller dbdb
- +1 yıl
Aynen takma dislerimizi çıkarıp guleriz karşılıklı skfkfkgkg
- +1 yıl
Oh süper dhdbdvvd benim emekli olunca hayalim de bu ama gençken ülkeyi karavanla turlamak varken neden odun kiram dbdbd
- +1 yıl
@TolgaCanakkale haklisin ya gezip tozacaksin gencken oh mis bi de sevdiğin varsa yanında doyum olmaz hayata
- +1 yıl
Aynen öyle hayaller ama okumak askerlik meslek edinmek falan filan zorluyor bir de sen 103 yaşında değil misin nene erken bence bunlari düşünmeye hdbbd
- +1 yıl
@TolgaCanakkale ya Allahim skfkg su yaş sakalariniza bayılıyorum... Ben ahiret için hayal kurmustum yiyeeenim🙂
- +1 yıl
Lady nene yorumunu mahvettim kusura bakma artık hadi ben kaçayım dbbinsta:mistirnaytdhd
- +1 yıl
@TolgaCanakkale iyi geceler evlat istikram yok istersen Facebook tan @alevalevyanankirrrrbitkutusu adresinden ulaşabilirsin dkfkgk espri yapıyorum formumdayim🙂
- +1 yıl
Hiçbir şey anlamadım nenee senin esprilerin son kullanma tarihi geçmiş sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsgari ücretle çalışan erkekler bile evlenmek istiyor. Komik 🤭
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka onlar yaşamasın mi kezbanus
Cevap sahibi+1 yıl@Krank hıh
- +1 yıl
Bu düşünceniz gerçekten ayıp. Asgari ücret alıyor diye insan yerine koymamak. Sizin ne vazfınız var? Amacınızın evlilik değil de para olduğu belli.
+1 yılKonus kanka konus hep burda kizlara laf atiliyo evlenilecek kiz kaldi mi yok ole bole... arada bole sorularda gorelim..
10 YorumlaAğa niye hemen tanışıp evlensin adam malmı?
Şu devirde evliliğe girsen düğün nişan kına ev falan desen 500 bin TL tutuyor ya aklı olan evlenirmi00 YorumlaPekala öyle diyorsan sanırım evlenilecek ve yuva kurulacak kadın adayı sen sin sanırım ama o enerjiyi hiç alamadım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle kizlarda kalmadı yeni nesil verici
71 Yorumla
+1 yılEvlenip yuva kuracak bayan kaldımı? Kime denk gelsem yolunda A. Ş
00 YorumlaEn az evlenilecek, yuva kurulabilecek ve güvenilir kadın kadar erkek de var
00 YorumlaBende aynı soruyu evlenip gerçek bir yuva kurulacak kadın kaldımı diye soruyorum
00 Yorumla
+1 yılKalmıştır yaşı geçmiştir evlenmek son çaredir öyle bulabilirsin bak :)
00 Yorumla
+1 yılKaldı da o kalanlar da evlenmeyi düşünüyor mu aceeppp
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ki kızlar da az değil tiktok tan hangi renk tanga giydiklerini görüyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki cinsten de kalmadı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan mi tanıştırıcaz seni ajzjxkvkkb
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine bir genelleme ve yine yeniden bir yanılsama
41 Yorumla- +1 yıl
Konuş kız duymak istiyorum seni.
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi