2-3 ay sonra nişanlanacagiz. Belki yaptığım yanlis ama nişanlıma fake hesaplardan yazip tepkisine baktim. Cunku eski sevgililerimde aldatildigim nokta bu konulardi. Hem tepkisini merak ettim hemde boyle seyler yapiyorsa nişan gibi ciddi bir noktaya gelmeden bitsin diye düşündüm.
Instası gizli. Iki farkli hesaptan istek attım. Birini geri cevirdi. Digerini kabul etti. Kabul ettiginde profili mi begendi bilmiyorum artik. Sonra dm den mesaj attım. Cevap verdi. Tanışıyor muyuz falan dedi. Yok ama tanışalım diye istek attim zaten falan dedim. 2-3 dk konuştuk. Meslekleri falan sorduk birbirimize.(konusmasi, cevap vermesi bile beni sinirlendirdi ama neyse)
Biraz yürüdüm, olayi cinsellige getirmeye çalıştım. Bu noktada ben konuşmak istemiyorum daha, tanışıyoruz sandim, bazen uzaktan akrabalar vs sitem ediyor bana, benimle konusmadin, tanimiyor musun diye seni oyle sandım ama belli ki tanışmıyoruz. Daha da sohbeti ilerletmeyelim dedi, beni takipten çıkardı. Bir sure sonra tekrar istek attim, kabul etmedi. Bu konu orada kapandı.
Sonra baska numaradan wp den yazdim. Tanışıyor muyuz dedi yine. Numarani şu kisiden aldim dedim.(belki tanıdık araciligi olursa konusmakta, ileri gitmekte sakinca gormez diye. Arkadasla da anlastim zaten biliyordu)
Yine biraz sordu sorusturdu. Kimsin, kimlerdensin, nerelisin vs diye. Bu girişten sonra yine yurudum biraz, seni gordum cok begendim, yakisiklisin vs diye. Bir sey demedi bu tarz mesajima, sadece görüldü yaptı. Seninle keyifli vakitler gecirilirdi eminim yazdim. Buna da bir sey yazmadi.
orada misin dedim. Burdayim dedi. Cevap yazmıyorsun da dedim. Amacini anlamaya çalışıyorum dedi. Neymis amacim dedim. Sen ne oldugunu biliyorsun, agzimi bozmayayım simdi dedi.
Nasil biri oldugumu gormek ister misin, foto atabilirim boydan, sende bana at dedim. Yok istemem dedi. Yuz yuze bulusabiliriz dedim, buluşmayalım beni daha da fazla rahatsiz etmezsen sevinirim dedi. Nude bir foto attim. Engelledi.
Telefonuna bakmama bir sey demez. Bu iki ayri durumdan sonra telefonuna baktim. Ikisinde de mesajlari silmişti.
Benim oldugumu anladigini sanmıyorum ama net olarakta bilmiyorum tabi. Ben sosyal medya falan kullanmiyorum. Instadakini hic anlamamistir o yüzden. Ilk baslarda konusuyor, tanimaya çalışıyor yani artik arkadas oluruz, ilerde bir sey olur diye mi konusuyor yoksa acaba tanidik biri diye çıkarmaya mi çalışıyor bilmiyorum. Ama yürüdüğümde ya da cinsellige getirdigimde geri cekildi ikisinde de. Sizce olur mu bundan?
Yaptığım yanlis biliyorum, linclemeyin ya da yargilamayin ama diger hayatimdaki erkekler yüzünden guvensizlik olustu bende. Üzdüler beni, artik yogurdu ufleyerek yiyorum o yuzden. Bu hisler cok kotu çünkü insan yaşamadan anlayamaz. Tekrar yaşamak istemedim hele ki ciddi bir iliskiyken o yuzden yaptım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer