Eski sevgilimin anlam veremediğim davranışları?

7aylık bir ilişkimiz vardı , öncesinde de 6 ay arkadaştık yani 1 senedirli neredeyse her gün her görüp konuşuyordum. Sevgilimin adı ali olsun. Aliyle yüz yüzeyken her şey çok güzel fakat sosyal medyaya binince aşırı ilgisiz kalıyordu. Başka bir kız olduğundan değil, sosyal medyayı pek sevmediğinden. (başka bir kız yok gibi düşünün). Bu genelde erkek arkadaşlarıyla, sporda vs. oluyordu. Telefonda sevgisini hissedemiyordum. O da bunun için uzunca bir süre çabalamadı. Günde 30 dk konuşamadığımız oluyordu. Oysa ne sınavı ne de çalıştığı bir işi yoktu. O üzülmesin diye hayatımda yolunda gitmeyen şeylerden bahsedemiyordum , bahsettiğimde de anlamayıp yine gidiyordu. Ben daha fazla dayanamadım bu duruma ve ilişkiyi bitimek istediğimi söyledim. Böyle bir şeyi benden beklemediği için şok olduğuna eminim. Bari yüz yüze konuşsaydık dediği için son defa görmeye gittiğimde de ben şok oldum. Ağlamaktan gözleri şişmiş , uykuya aşırı düşkün birisi fakat sabaha kadar hiç uyumamış , sesi de berbattı , karşımda yalvardı. Aptallığı için özür diledi onlarca kez. Benim karşımda da ağladı , daha önce hiç ağlarken ya da o şekilde görmedim. Günde 13 saat uyuyan birisiydi kendisi , sabaha kadar hiç uyumamış olmasına da çok şaşırmıştım. Tüm gün yemek de yememiş vs. Bende herkes 2. şansı hak eder diye düşünüp kırgın da kızgın da olsam şans verdim. Sonuçta aldatılmadım , sosyal medya da yapamıyor , çabalarsa hallederdik. Ama insanlar maalesef değişmiyor :')2. şansı verdiğime çok mutluydum çünkü gerçekten seviyordum ve o da bana karşılığını vermeye başladı. Hiç sorun yoktu , ilişkimiz için çabalıyordu ta ki başka bir ile okumak için gidene kadar. Hazırlık süreci, yerleşemedi diyerek kendimi avutuyordum ama yerleştikten sonra eskisi gibi olmaya başladı. Bu konuyu konuşup düzeltmek için o yazdı bu sefer. Ama ben tekrar şans verirsem yine aynısı olacağını bildiğim için ayrılmak istediğimi söyledim. Bu ayrılmak istemediğini, beni sevdiğini en azından ara vermeyi deneyelim dedi. Ama insanlar değişmiyor. Zaten mükemmel bir hayatım yok. Uzun zamandırlı hep çok sorumluluk aldım , yolunda giden olaylar yaşamıyorum. Bana destek olası gerekirken b. k gibi olduğum zamanlarda ben ona destek oldum. Ali benim ilk sevgilimdi beklentilerim hep çok yüksekti ama hiçbirini karşılamak istemedi. Her neyse, biz ayrıldıktan sonra bunun beğendiği saçma sapan şeyler gördüm. İçinde sarışın jartiyerli kızların fotoğrafı da dahil.(esmer bir kadınla kıyaslama içerikli ve sarışın kadının beğenildiği bir post)(bende esmerim) Biz sevgili olmasaydık bile bunları beğenmezdi. Karakteri öyle değildi. Ayrıldıktan sonra saçmalamaya başladı. Anlam veremiyorum artık bu davranışlarına. Bir insan neden ayrıldıktan sonra böyle şeyler beğenir? Ayrılalı 3 gün bile olmamışken. Eski beğendiği postlara da baktım 2,3 sene öncesine kadar. İçlerinde bir tane bile böyle bir şey beğendiğini görmedim. Yanımda cinselliğe hiç girmedi, küfür sevmesine rağmen hiç yanımda söylemedi. Ayrldktan sonra aşırı küfürlü ve +18 şeyler beğendi

Güncellemeler
+1 yıl
...
Eski sevgilimin anlam veremediğim davranışları?