Eski sevgilimin yaptıkları kafamı karıştırıyor?

Bir kaç ay önce benim onu çok darladığımı ilişkinin onu çok yorduğunu söylerek ayrıldı. Ben üzerine gidip bazı şeyleri düzeltmeye çalıştıkça daha çok kötüledi durum. Bu seferde bende yazmamaya vs başladım. Bir 10 gün kadar geride durdum. Bu sefer o bana bir bahaneyle yazdı kafası bozukmuş vs sohbet ettik. Sonra yine konuşmadık bir kaç gün sonra gel gezelim kafa dağıtalım diye beni çağırdı arabayla baya gezdik sabahtan akşama kadar. Benimde biraz ihtiyacım vardı açıkcası kötü bir dönemdeyim diye kabul ettim. Benden bir beklentin olmasın dedi durduk yere. Herhalde bir hareketimi falan yanlış anladı. Ben üzerinde durmadım. Yok zaten diyip geçiştirdim. Hemen hemen her buluşmamızda aramızda fiziksel bir çekim oluşuyo. Bunu kesmemiz gerektiğini de söyleyen oydu. Ben itiraz etsem ya da yapmak istemesem o zorlamıyor. Ama kafam karıştı ikidir bana adım atıyo. Beraberkende eğleniyoruz. Sonra benden bir beklentin olmasın diyo. Anlamadım açıkcası. Amacı ne? Bazı arkadaşlarım hani senin yanında kendini güvende hissediyordur kafası bozulunca senin ona iyi geleceğini düşünüyordur falan dedi ama ben ne düşüneceğimi bilmiyorum 😕😕😕😕
Eski sevgilimin yaptıkları kafamı karıştırıyor?