Eski sevgilimin davranışları?

2 yıllık ilişkimi bazı kötü huylar yüzünden bitirdim bu süreçte iletişime geçmedik sadece gizli numara aradı çok yüksek ihtimal oydu çünkü ilk sevgilimdi. 5 aydır ayrıyız geçenlerde merak edip sosyal medya hesaplarına bakayım dedim bir sürü kız takip etmiş bu kızlardan birkaçı fotoğraflarına yorum atmış tinder kullandığına dair tweetler atmış ve nude fotoğraflar begenmiş, partilere gitmiş. İlişki içinde instagramdan tek takip ettiği kız kuzeni ve yakın arkadaşıydı siz düşünün. Anlayacağınız ava çıkmış ve bir sürü kızla konuşuyor. Benden sonra hayatına birilerini alması çok normal ama sırf hayatında kadın olsun diye uğraşmasına, abaza gibi davranmasına çok şaşırdım. Yani resmen ben bir abazayım diye geziyo ortalarda saklanmaktanda cekinmiyor. Açıkça bana laf sokan bir tweet atmış bir de ertesi gün baktığımda silmişti. Bu tweet de benim hayatıma devam etmemle ilgili bir tweetti yani acı çekmemem kudurtmuş onu. Derdi ne sizce bu insanın neyin kafasını yaşıyor? Bu arada asla barışmak gibi bir düşüncem yok sadece böyle bir insana yıllarımı verdiğim için kendime kızgınım.

Eski sevgilimin davranışları?