Eski sevgilimin davranışına anlam veremedim?

Eski sevgilim ile bir sene ayrı kalmıştık sonra bana yazdı helallik istedi sonr abiz konuşmaya başladık iyi kötğ buluştuk ettik güzeldi derken birden soğuk yapmaya başladı ve yazmamaya başladı hayatunda birisi varsa söyle diyorum yok diyor benden rahatsız oluyor musun diyorum hayır diyor neden böylesin diyorum psikolojim bozuk hiç bişey yolunda gitmiyor diyor ona en sın küfür ettim böyle davrandığı için gelgitli o da ister numaramı sil ister engelle dedi mesajına da dönmeyeceğim dedi ve Bidaha da dönmedim zaten kırılmıştım derdi ne bu insanın sizce

Güncellemeler
1 yıl
Sizde anlamadınız değil mi bende anlamadım iyi davrandığımda önceden iyi davranıyordu son zamanlarda sık sık mesajlara dönmüyordu en sın bıktım bu toksik hareketlerinden dedim numaramı değiştireceğim ulaşamazsın bana dedim adam ol karşıma çık deidm o da sinirle dedi mi bilerek mi dedi bilmiyorum beni böyle tehdit edemezsin çocuksu haretlerinden yoruldum dedi ister engelle ister numaramı değiştir dedi mesaja da bişet deme çünkü zahmet edip yazmayacağım dedi Bidaha da yazmadım erkekler neden öyke
Eski sevgilimin davranışına anlam veremedim?