Selam arkadaşlar eski sevgin benden tam olarak bir hafta önce ayrıldı. İkimizde çok sinirli insanlarız bazen o Altan alıyor bazen ben ve biz son haftalar çok kavga etmeye başlamıştık ve haklı sebeplerim var haklıydım hepsiyle ve benden soguduğunu söyleyip ayrıldı ama konumuz o değil. Bende sinirden ınstadan engelledim wpden de sadece profil resimi gizledim. Arkadaşlar bir baktım 5 gün sonra o da çıkarmış profilini göremiyorum ama engellememiş. Sonra bugün fark ettim ki fetk hesaptan baktım hesabı açık ve meyhaneye gitmiş aşk acısı şarkılar paylaşmış özledimler keşke yanımda olsan falan ve en önemlisi bizim onla bir vıdeo vardı ınstada reels da ve onu sil dedim ayrıldıktan sonra sildim dedi. Ve arkadaşlar o video halen orada duruyor hesabında silmemiş. Ne yapmaya çalışıyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni seviyor iste senin hibi benimde bir sevgilim var aynı sen
Seviyorsa neden bıraktı neden soğdum senden dedi.
Kizım üstjne çok gitmissindir benimde senin gibi bir sevgilim var devamli alttan alıyorum bıktım
Evet biraz değil baya üstüne gittim ama nedenini şimdi söylüyorum bizim kavga ettiğimiz gün arkadaşıyla plan yapmış villaya gidicek diye ve arkadaşı evli karısı arkadaşını da çağırmış. Kusura bakmasın ama öyle bir dünya yok gidemez. Ve çok tartıştık bu konu yüzünden sonra ayrıldı anlaşamıyoruz çok kavga ediyoruz falan filan zaten gitmediler 😂 istediği olmadı hem beni de kaybetti Allah işte
Al işte senin gibi bir delide bende var kadınlardan sogudum ayrılmayı düsünuyorum ama baska kadınlara karşı hiç bir konuda bir şey hissedemiyorum ona aşıgım çünkü
Kanka neden deli olalım kız arkadaşın senden habersiz bir plan yapsa villaya gidicek kalıcak bir gece ve erkek olucak ister mısın gitsin alkol de olacak buna izin veriyorsan helal olsun rahat bir insansın
Senden ayrilmak istiyorum dedi sen ne dedin canın ister gibi bir cümle kurdun alttan aldın mi hayırrrr deme inatcı keçi
Benden ayrılmasın diye neler dedim guru yapmadım ama soğdum demekten başka bir şey demiyordu. Bana da fazla denilecek bir şey bırakmadı bende Allah emanet dedim ne dicem. Gitmeye çalışana gitme mı dicektim çocuk soğdum demiş şimdi de vıdeo duruyor İnstada anlamadım gitti
Yaşlariniz kaç
Kendisi 23 bende 22
Bizimde 27 30
Sevgilim benden büyük
Ama çok iyi kalpli biri
Ne olduysa iyi kalpli olduğum için benim onu sevdiğim için o kadar onun üstüne yüklenmem sevmesem umursamam bile anlamıyor ama napıcam bilmiyorum
Sence bana yazar mı
Kesin yazacak
Sen ne iş yapıyorsun o ne iş yapıyor
Bende öyle hissediyorum
Ben okuyorum oda vale de çalışıyor
Kesin yazar kafana takma
zamana bıraktım zaten öyle yaptığım için de benden adım görmeyince tutuştu iyicene bence
Swarm nedir biliyormusun
Yok bilmiyorum
Bursada oturuyorum mimarım sevgilim yüzumden arkadaşım pek kalmadi canım sıkilıyor buradan sohbet ediyom milletle😂😂
Arkadışın herşeyin sevgilin olsun madem arkadaşın yok o ilgiyi vermesi lazım sana ya da knk git arkadaş yap
Aslında onu 2 kere gizli aldattim hala haberi yok ama sonra pişman oldum şu an tekrar aldatmak istiyorum ama pişman oluyorum
Yazık sana valla şu an gözümden düştün valla kıza üzüldüm neyse karakter sıfır
Haklısin kendimden utanıyorum
Bence de utan kendinden valla böyle bir insan inşallah karşıma çıkmaz dua ediyorum
Amin