Eski sevgilimin ne yaptığını anlamıyorum?

Sevgilimle 9 aydır birlikteydik ama yaklaşık bir ay önce ayrıldık. Annem ve babam kötü bir şekilde öğrendi. Annem öğrendiğinde gitmedi ama ben ona sonrasında babamın öğrendiğini söyleyince ve olaylar büyüdü deyince beni unut dedi aileler karisicak dedi gitti. Sonra ondan bir saat sonra beni unutma yazdı ve geri yaz dedi. Bense heryerden engellerim ve yazmadım. Olay olduktan yaklaşık iki hafta sonra olayların bittiğini benimle ilgili ne varsa silmesini ve onu unuttuğumu söyledim. O da birlikte olan fotoğraflarımızi silmeyecegini söyledi. Yanlış anlaşılmasın. Fotoğraflar ikimizin olduğu normal fotoğraflar. Sonra ben yine engelledim ve o bana ulaşmaya çalıştığını söylemis bir arkadaşıma ve sonra bana yazdı. Beni hala sevdiğini söyledi bildiğiniz yalvardı ama ben güvenmedigim için onu sevmediğimi söyledim oysaki deli gibi seviyorum onu. O bana o önemli iki şey söyledi. Birincisi normal bizimle alakali. İkincisi kanser hastalıgi olabilirmiş öyle dedi. Ve bu doğru. Eskiden de bu konuda konuşmuştu bende. Bende merak ettim ve yazdım ertesi gün. Oysa ona inanmadığım için sınırlı davrandi. Onu sevmediğimi söyledim diye sinirliydi. O kadar sordum sana sevmiyorum dedin dedi. Şimdi acidigin için yazma dedi. Sana bu hastalıkla ilgili herhangi bişey soylemicem dedi. Sonra ben yine engelledim çünkü ben o kadar zorluk yaşadım sadece sevmiyorum dedim diye beni tersledi. Bu olaylar bitti ve bir arkadaşımla konuşuyorduk beni sevmediğini normal bir arkadaşı gibi değer verdiğini söylemis o arkadaşıma. Ben duramadim ve yazdım. Beni sevdiğini söyledi ama arkadaşlarına ne diye ayrıldığımızi soyleyemezmis öyle dedi ben çok araftayim ne olur yardım edin.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hala duygularım geçerli dedi ben sadece soruyorum fikir istiyorum çünkü şu an beynim donuk gibi bu kadar nefret kusmayın
Eski sevgilimin ne yaptığını anlamıyorum?