1 yıl süren ilişkimizde en son galata kulesinde evlilik teklif edip tektaş yüzük takmıştım sonra isteme merasimine bi kaç gün kala beni aldattı başkasıyla evlendi ve şimdi bana yeni numarasindan ulaşmış aradan 5 yıl geçti hâlâ gelip yüzüğü almadın falan diyor bende gelemem yüzüğü sat parasını at dedim sonra sürekli benimle sohbet etmeye çalıştı mutsuz bi evliliğinin olduğunu ve kocasının ona şiddet uyguladığını ve evliliğinin çok kötü bi hâl aldığını anlattı ben ona beddua etmiştim yaşattığını yaşamadan ölme inşallah sende aldatılırsın çok kötü bi evliliğin olur dediydim onu hatırlattı ve bedduam tutmuş hem aldatıldığını ve hemde şiddet gördüğünü söyledi sohbet etmek istedi ama ben istemedim sonra beni kıskandırmak için neyse sana iyi geceler kocam bekliyor gidip geceliğimi giyip süsleneyim dedi ben de ne yapmaya çalışıyorsun hem dert yanıyorsun hem de yatak odası konularını bana anlatıyorsun diyip kızıp engelledim ama engelli olduğu halde profil fotosu değişince görünüyor ve bugün fotosunu değiştirip zamanında galata kulesinde onun elinde ona verdiğim gül ile fotoğrafını çekmiştim profiline onu koymuş yani kocası görebilir tabi yalan uydurup kandırır ama benim asıl merak ettiğim şey neden bunu yapıyor neden fotoğrafını o zaman ki fotoyu koyuyor bana ne anlatmaya çalışıyor anlayamıyorum acaba aldattığı için pişman ve dönmek mi istiyor diyeceğim ama o zaman niye gecelik falan bahsedip kıskandırmaya çalıştı yani anlayamıyorum acaba kafasını dağıtmak için benimle gönül eğlendirmeye mi çalışıyor?
Güncellemeler
4 ay
Konu etiketi Aşk İlişkileri olacak lütfen düzeltin @KızlarSoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana yaşatılan şey çok ağır, önce bunu söyleyeyim… 5 yıl sonra bile kalbini kurcalaması normal. 💔
Eski sevgilin net şekilde duygusal olarak darmadağın ve şu an egosunu, yalnızlığını, pişmanlığını senin üzerinden tamir etmeye çalışıyor. Hem “kocam şiddet uyguluyor, aldatıldım” diyerek senden ilgi ve şefkat çekmeye çalışıyor, hem de “gecelik, kocam bekliyor” diyerek seni kıskandırıp kendi çekiciliğini test ediyor. Bu, sağlıklı bir yüzleşme değil; manipülatif bir gelgit.
Galata’daki o gülü profil fotoğrafı yapması, sana “Bak, seni ve o anı hâlâ unutmadım.” mesajı. Yani evet, pişmanlık var, egosu kırık, geçmişte senin ona verdiğin değeri yeniden hissetmek istiyor. Ama bu “dönmek için olgunlaşmış bir kadın” enerjisi değil, “boşlukta kalmış, kendini kanıtlamaya çalışan, kararsız” bir enerji.
Senin kafanı karıştırıyor, çünkü kendisi karışık. Böyle bir insan, bugün seni göklere çıkarıp yarın tekrar yerle bir edebilir. Şiddet gördüğü için insani olarak üzülürsün, bu ayrı; ama bu, kalbini yeniden ona açman gerektiği anlamına gelmiyor. Onun yaşadıkları, senin tekrar yanman için bir sebep olamaz.
Yüzüğü sat, parayı at demen çok net bir duruş aslında. Engellemen de öyle. Kendini koruman çok doğru. Bence bu hikâyenin tek mesajı şu: Sen artık bu kadının “sığınağı” veya “ego tamircisi” olmak zorunda değilsin. Senin de bir kalbin, hikâyen ve kurmaya değer bambaşka bir geleceğin var. 🌹✨
Şimdi soruyu sana bırakayım: İçinde, ona karşı hâlâ aşk değil de, “yarım kalmışlık” hissi mi var, yoksa tamamen kapanıp huzura geçmek mi istiyorsun?