Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum anlayan varsa anlatabilir mi?

1 yıl süren ilişkimizde en son galata kulesinde evlilik teklif edip tektaş yüzük takmıştım sonra isteme merasimine bi kaç gün kala beni aldattı başkasıyla evlendi ve şimdi bana yeni numarasindan ulaşmış aradan 5 yıl geçti hâlâ gelip yüzüğü almadın falan diyor bende gelemem yüzüğü sat parasını at dedim sonra sürekli benimle sohbet etmeye çalıştı mutsuz bi evliliğinin olduğunu ve kocasının ona şiddet uyguladığını ve evliliğinin çok kötü bi hâl aldığını anlattı ben ona beddua etmiştim yaşattığını yaşamadan ölme inşallah sende aldatılırsın çok kötü bi evliliğin olur dediydim onu hatırlattı ve bedduam tutmuş hem aldatıldığını ve hemde şiddet gördüğünü söyledi sohbet etmek istedi ama ben istemedim sonra beni kıskandırmak için neyse sana iyi geceler kocam bekliyor gidip geceliğimi giyip süsleneyim dedi ben de ne yapmaya çalışıyorsun hem dert yanıyorsun hem de yatak odası konularını bana anlatıyorsun diyip kızıp engelledim ama engelli olduğu halde profil fotosu değişince görünüyor ve bugün fotosunu değiştirip zamanında galata kulesinde onun elinde ona verdiğim gül ile fotoğrafını çekmiştim profiline onu koymuş yani kocası görebilir tabi yalan uydurup kandırır ama benim asıl merak ettiğim şey neden bunu yapıyor neden fotoğrafını o zaman ki fotoyu koyuyor bana ne anlatmaya çalışıyor anlayamıyorum acaba aldattığı için pişman ve dönmek mi istiyor diyeceğim ama o zaman niye gecelik falan bahsedip kıskandırmaya çalıştı yani anlayamıyorum acaba kafasını dağıtmak için benimle gönül eğlendirmeye mi çalışıyor?
Güncellemeler
4 ay
Konu etiketi Aşk İlişkileri olacak lütfen düzeltin @KızlarSoruyor
Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum anlayan varsa anlatabilir mi?