ESKİ ERKEK ARKADAŞIM AKLIMLA OYNUYOR NE YAPMALIYIM?

Kendisi ile uzun bir ilişkimiz olmuştu, aşık olmuştum. Oda birşeyler hissediyordu ama onun yine hatası yüzünden ayrıldık 1 buçuk ay önce. Geldi pişman oldum yaptığım yanlıştı dedi özür diledi arkadaşça çay kahve teklif etti müsayit zamanda haberleşiriz dedi, hakkını helal et dedi. İçimizdekileri dökeriz konuşuruz dedi. Tamam dedim.1 hafta oldu hala haber vermemişti buluşamı diye,2 gün önce bir adam ekledi beni içime kurt düştü adam hep onun gittiği mekanlara yakın yerde foto çekilmiş, arkadaşlarına bir baktım adamın,1 tane önceden erkek arkadaşımın sayfasında ekli olan bir arkadaşı ekliydi ortak arkadaş gibi. Dedim bu kadar tesadüf olur hadi neyse dedim çocuk storylerime baktı çıktı, eski erkek arkadaşım ekli değil bu arada sayfamda, çıkarmıştım. Ben asla ona ne zaman buluşuyoruz yazmadım çünkü suçlu olan o iken bunu yazmam meraklı gibi görünmeme sebep olur yapamazdım. Dün gece hakan isminde sahte bir hesap açılmış, onun ismi de buna yakın,0 takipçi ve yalandan birkaç kişi eklenmiş, içinde en normali benim. Beni takip almış ama sildim attım. Ekranı cc leyip sms attım sabah eski erkek arkadaşıma, bunun seninle bir ilgisi var mı dedim selam verip, hayır benimle alakası yok dedi tebessüm ederek, tamam dedim beğenmiş geçmiş yazdığım şeyi. Ne yapmaya çalışıyor sanki 1 hafta önce kahve içelim diyen özür dileyen kendisi değilmiş gibi beğenip geçti. Bu durumda ne yapmalıyım, çok pişman oldum ona sorduğuma. Tutarsız dengesiz.

ESKİ ERKEK ARKADAŞIM AKLIMLA OYNUYOR NE YAPMALIYIM?