İlk olarak merhabalar yeni üyeyim. Konu şu ki sınıfımdaki ve çevremdeki insanlar sürekli benimle dalga geçiyorlarmış gibi geliyor. Nasıl desem aslında demiyorlar ama öyle geliyor. Örneğin sınıfımızda bir kız var sürekli benimle uğraşıyor. Sürekli bana hakaret ediyor ve bana laf sokuyor kişiliğim ve karakterim ile dalga geçiyor.
Şimdiye kadar doğru düzgün hiç arkadaşım olmadı ne yapacagımı bilmiyorum ve sevilmiyorum. Dış görünüş olarak aslında pek kötü sayılmam uzun boylu, kalıplı, oturmasını , kalkmasını bilen ciddi ve soğukkanlı biriyim fazla konuşmam laf atarlarsa atarım. Bu durum beni çok sinirlendiriyor ne yapacagımı bilmiyorum. Gerçekten başarılı biriyim gerek ders gerek kültürel yönünden bilgiliyim.
Sorun şu ki ne yapmalıyım gercekten bir gün birinin canını yakacagım icin üzülüyorum aslında kavgaya karşıyım. Yukarıda belirttigim gibi kişisel özelliklerim bunlar bunun yanında hiç kız arkadaşım hatta bir tane sevgilim dahi olmadı. Sebebini hala çözmüş deyilm.
Yardımlarınızı Bekliyorum...
Yeni üyeyim kuralları tam olarak bilmiyorum.
Saygılarımla...
Lütfen Cevap Yazın...
Şimdiye kadar doğru düzgün hiç arkadaşım olmadı ne yapacagımı bilmiyorum ve sevilmiyorum. Dış görünüş olarak aslında pek kötü sayılmam uzun boylu, kalıplı, oturmasını , kalkmasını bilen ciddi ve soğukkanlı biriyim fazla konuşmam laf atarlarsa atarım. Bu durum beni çok sinirlendiriyor ne yapacagımı bilmiyorum. Gerçekten başarılı biriyim gerek ders gerek kültürel yönünden bilgiliyim.
Sorun şu ki ne yapmalıyım gercekten bir gün birinin canını yakacagım icin üzülüyorum aslında kavgaya karşıyım. Yukarıda belirttigim gibi kişisel özelliklerim bunlar bunun yanında hiç kız arkadaşım hatta bir tane sevgilim dahi olmadı. Sebebini hala çözmüş deyilm.
Yardımlarınızı Bekliyorum...
Yeni üyeyim kuralları tam olarak bilmiyorum.
Saygılarımla...
Lütfen Cevap Yazın...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar