ARTIK DAYANAMIYORUM NE YAPMALIYIM?

Eşimle 1 buçuk yıldır tanışıyoruz 3 aylık evliyiz aynı hastanede çalışıyorduk eşim şimdi işten çıkarıldı haksız yere bakanlığa dava açıp geri dönecek ve onun sonuna kadar arkasındayım. Eşimin annesi anjiyo için geldi 2 haftadır biz de ama o geldiğinden beri huzurumuz yok güleryüzü hizmeti eksik etmedim. Ama kadın bizi ayırmak için elinden geleni yapıyor altınları avukat parası için bozacaz dedi ben de annecim onlar kalsın benim maaşımla hallederiz herşeyi avukatı da o işe dönene kadar geçimi de dedim ama olmaz öyle dedi tavır yaptı kocasını arayıp bunlar ortada kaldı paraları yok dedi benim maaşım var bunu bildiği halde ortalığı karıştırmak için böyle konuştu. Eşim ve ben zor zamandan geçiyoruz şu an ama ben onun yanındayım iyi günde kötü günde. Ve ona destek oluyorum. Sabah annesi ben işe giderken oğlum sen tek başınasın kimsesizsin paran kalmadı ölsen kalsan kimsenin umrunda olmaz dedi. geldiğinden beri ben evde misafir gibiyim yatak odama girip eşyalarımı karıştırıyor herşeyin yerini değiştiriyor yatak odamıza biz içerideyken dan diye giriyor. Resmen eşimi fişfikliyor bana karşı. Yanında olmadığım mesajı vermeye çalışıyor halbuki ben eşimi çok seviyorum ve yanındayım o da bunu biliyor işten çıkarıldı diye yüzümü dönecek değilim ona. Eşimle bir sorunum yok şu an sorunlar oldu ama dün konuşup çözdük. geçen günde annesi bana sen üvey evlat mısın diye sordu ağırıma gitti bende annesiyle bir süre konuşmama kararı aldım eşime de söyledim. Babam da annesinden uzak durmamı söyledi annesini hayatınıza fazla sokmayın sende eşin memleketine gitme bundan sonra benim onayım var bi baba olarak dedi. ben ona iyi niyetle yaklaşırken onun bana böyle yapması haketmediğim şekilde zoruma gidiyor.

ARTIK DAYANAMIYORUM NE YAPMALIYIM?