cildiye doktoru bana aknetrent diye bir ilaç verdi ve kullandım 7. gün göğüs ağrısı yaptı bende cildiye doktoruna tekrar gittim olanı anlattım normal değil dedi kullanmayı bırak seni kardiyolojiye göndericem 2 ay sonra
dahasın da da benim daha önceden tetradox diye kullandığım bir ilaç vardı onu tekrar verdi ağrın geçince içersin ama ben emin olmadan içmek istemedim göğüs hastalıklarına gittim göğüsüm de bir şey çıkmadı ve ilacı kullanmaya devam ettim (tetradox) ama sonra kalbim de ağrı gibi bir şey oldu kardiyolojiye gittim EKG falan çekildi doktor ultrason ile baktı çarpıntı dedi bana holter verdi ama 24 nisanda çok uzun bir süre
cildiye doktorunu şikayet etsem haklı çıkar mıyım eğer gittiğim de kardiyoloji ile kontrollerimi yapsaydı belki de böyle olmayacaktı onun takibi altında idim ben çünkü sindiremiyorum bu olayı ve hakkımı aramak istiyorum
dahasın da da benim daha önceden tetradox diye kullandığım bir ilaç vardı onu tekrar verdi ağrın geçince içersin ama ben emin olmadan içmek istemedim göğüs hastalıklarına gittim göğüsüm de bir şey çıkmadı ve ilacı kullanmaya devam ettim (tetradox) ama sonra kalbim de ağrı gibi bir şey oldu kardiyolojiye gittim EKG falan çekildi doktor ultrason ile baktı çarpıntı dedi bana holter verdi ama 24 nisanda çok uzun bir süre
cildiye doktorunu şikayet etsem haklı çıkar mıyım eğer gittiğim de kardiyoloji ile kontrollerimi yapsaydı belki de böyle olmayacaktı onun takibi altında idim ben çünkü sindiremiyorum bu olayı ve hakkımı aramak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
DOKTORU NEREYE ŞİKAYET EDERSEM DAHA ETKİLİ OLUR?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sorun ne? Çarpıntı mj şimdi? Onun icin mi şikayet?
evet
Doktor olarak duyduğum en saçma şikayet etme sebebi sjsj
Ya Cidden canınız mi sıkkın
Çarpıntı olsa ne olur? Bu arada her ilaç yan etkileri olabilir doktor bunu öngöremez yani ilaç içip ölsen bile
Doktor eğer senin hastalığın icin doğru ilacı doğru dozda reçete etmiş ise asla sorumlu degil
Kaldı ki prospektüsta zaten yan etkileri yazar ilacı kullanmaya başlamadan önce istersen oku işine gelmez ise kullanma
Yani deMem o ki çarpıntı yaptı diye ( ki onu da ispat edemezsin neye bağlı olduğu için ) şikayet hiç bir sonuç vermez yine de uğraşmak istesen uğraş hatta avukat falan tut para kazSnmis olur avukat
bana dediği tek şey göz kuruluğu burnun kanarsa gel demesiydi bunlar dışında hiç bir şey demedi
verdiği kağıdı da okudum bu ilacı kullanmadan önce de benim böyle bir problemim yoktu yaptığı tek şey boy kilo sorup 30 mg ilaç yazmasıydı
Tüm yan etkileri söylemek zorunda degil
Hepsi prospektüsta yazar okuman yazman var oku
Bir sonuç çıkmaz doktorları da böyle saçma sapan seyler icin rahatsız etmeyin sonra niye doktorlar ülkeden gidiyo ne yapsın senle mi uğraşısın
araştırdım kullanmadan önce bütün yan etkileri normal klasik şeylerdi ve benim de hiç bir problemim yoktu bu ilacı kullanmadan önce ve okuduğum şeylerde de kalple alakalı hiç bir şey yoktu tüm yan etkileri söylemek zorunda değil ne ya onca sene ben mi okudum kardeşim söylemek zorunda ister gidin ülkeden ister gitmeyin hiç umrumda değil tripleriniz hiç çekilmiyor
doktorsan at bak yazıyor diye kanıtla bunu gerçek doktor böyle davranmaz insan gibi anlatır çocuk azarlar gibi bu ne