Herkese Merhaba bundan 2 ay önce düğünüm oldu farklı bir şehirden İstanbul’a gelin geldim. Düğün zamanına kadar her şeyimi kendim çalışarak yaptım ve annemlerden düğünde takılan takıların bana kalmasını rica ettim, fakat annem takıların bana kalmaması için akrabalara “takıları M**** alacak yakasına takmayın bana elden verin”demiş kına günü benim yakama sadece 2 çeyrek 1 gram takıldı kardeşim de uyanıklık yapıp elden verilen altınlardan alıp abla kusura bakma gücüm buna yetti diyip yakama takıyor hepsi bir oyun yani ve eşimin yakası doluydu kendimi çok kötü ve yalnız hissettim daha sonrasında bir kaç kişi anneme elden verildiğini görmüş bana da canını sıkma annene de veren oldu zaten diye söyledi bende anneme sordum ve kimse bir şey vermedi dedi seni vicdanınla baş başa bırakıyorum tamam dedim daha sonra ablamlar bana bağırdı sen anneme nasıl böyle bir şey diyorsun falan ben kına gecesi annemlere konuşmak için gittim ve tartışma oldu annem bana hâlâ yalan söylüyor ve babam bana Allah uzun ömür versin topla eşyalarını git dedi ertesi gün de İstanbul’a yola çıkıcaz en güzel günümde bana yapılan haksızlığı kabul edemiyorum yediremiyorum kendime İstanbul’a geldikten sonra ablam arıyor eşimi ailesine saygısı olmayan insandan sana hayır gelmez diye beni kötülüyor ve düğünümde hiç birisi gelmedi sadece annem ve ablam vardır kimsesiz yetim gibiydim yani insanlar kaçarak evleniyor da annesi babası yanında oluyor benim hayatımın hiç bir anında yanımda olmadılar ama bari düğünümde olsalardı durum bundan ibaret ayın 16’sında oraya gidicez ama ben karşılaşmak dahi istemiyorum sırf annem yalandan geldi diye altında kalmamak için gittiğimde annemin ve babamın elini öpmeli miyim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: Babam bana Allah uzun ömür versin topla eşyalarını git dedi eşimin yanında
Güncellemeler
+1 yıl
Allah uzun ömür versin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar