SIRRIMI PAYLASTIĞIM DOSTUM HERKESE ANLATMIS NE YAPMALIYIM?

7 aylık bir ilişkim vardı ve herkesten saklıyordum çok yakın bir dotuma iliskimin 4. Ayı ilişkimden bahsettim biraz özele doğru anlattım çünkü içimde tutamadiğım seyler vardı ki bunu dostuma anlatmayacaktımda kime anlatacaktım kuşkularim falan vardi ondan bahsettim iliski yasadigim kisi benden 8 yaş buyuk o yuzden gizleme gereği duyuyorduk sevgilimle ilk öpüşmemizden bahsetmistim ve o ailesine kadar ve tum arkadaslarima kadar herkese anlatmis simdi sevgilime de mahçupum kendime karsida mahçupum ona guvenip anlattigim icin kendime çok kiziyorum birde anlatip beni elestiriyormus ki kendiside sütten çıkma ak kaşık değil oyuzden cok sinirlendim sevgilimin iş arkadaslari falan duyarsa çok kızar bu arada 20 yaşındayım kendimi çok kotu hissediyorum acı bir şekilde tecrube ettim sırrımı paylaşmamam gerektiğini ve çok öfkeliyim keşke anlatmasaydim ama bu saatten sonra yapabileceğim birsey var mı sizce yoksa laflara boyun mu eğmeliyim ve sevgilim duyarsa özelimizi anlattım diye bana çok buyuk tepki verir o yuzden ne yapacağım bilmiyorum of
SIRRIMI PAYLASTIĞIM DOSTUM HERKESE ANLATMIS NE YAPMALIYIM?