ERKEK ARKADAŞIM ÇOK TUTARSIZ, NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar, erkek arkadaşımla 2 aydır birlikteliğimiz var, güzel çekici çalışan bir kadınım, erkek arkadaşım da sportif olgun çekici birisi, hatta aşırı özgüvenli biri. Ben normalde bir erkeğin peşinden öyle zorla koşacak bir kadın değilim ama erkek arkadaşımın tutarsız hareketleri beni şaşırtıyor ve sinirimi bozuyor. Benimle sevgili olduği ilk zamanlarda ki gibi günaydın aşkım lı sms ler atıyor hatır soruyor ama gün içinde tlefon ile konuşma olayımız yok çok nadir yani ararsam açıyor oda aramıyorum yani. Kendisine bir konuda aşırı kırıldım yazmadım 3 gün, oda beni takip etti ama yazmadı niye yazmadın diye, sonra pişt naber diye gece sms attım, hiçbirşey olmamış gibi aşkım 2 gündür yatıyorum hastayım yazmış, sabahda ilgili günaydın hayatımlı sms atmış, çok tutarsız anlamadım napmaya çalıştığını, burnundan kıl aldırmıyor vazdageçmedim havasında. Sabah yazmıştı bana yazıştı, saat 12 buçukta sms attım sırtın nasıl oldu diye, adam bu saate kadar bakmamış bile, insan telefona iş yerinde bakmaz mı bu kadar saat, sizce ne yapmalıyım, çok pişman oldum sorduğuma yazdığıma, amacı derdi ne çözemedim.
ERKEK ARKADAŞIM ÇOK TUTARSIZ, NE YAPMALIYIM?