Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Günlük sosyal medya ya da kişinin geçmişi ile ilgili bazı şeyleri merak ederek okumanın doğru olduğunu düşünmüyorum ama eşim oku derse ancak o zaman okurum ancak şimdi geçmişte yaşadığı bir aşk bir sevgi olayı olur benim de kıskanç bir insan olduğum için sinirim bozukluğu olacağı için çok da istemezdim.
Birde ailesinin içinde kimsenin bilmediği bilmesi gerekmediği şeyler olabilir yani eşim oldu diye benden önceki beni ve evlilik durumumu ilgisi olmayan şeyleri okumak istemezdim.
Sonuç olarak şüpheden uzak olmak için bence okumamak daha yerinde olur.
Eğer bir sevgilim olsaydı günlüğünü açık görsem de okumazdım. Telefonunu açık unutsa, whatsapp’ını açıp önümdeki sehpaya/koltuğa koysa bile hemen yanındaki tuşa basar kapatırdım.
İleride paylaşmak isterse ve o anıları öğreneceğim zaman alacağım hazzı, mutluluğu belki de bu şekilde Çar-çur etmemişim iyi ki diye düşünürüm diye aklıma gelir. Herşeyi rıza ile ve vaktinde gerçekleştirmek en iyisi bence 😊
Eig için teşekkür ederim 😊👑👑☀️☀️
Rica ederim 😇
Hayır okumam şahsen. O onun günlüğü ve özeli sevgilim veya eşim olması bana bu okuma hakkı hiç bir şekilde vermez. O yüzden okumadan ona günlüğünü geri veririm. Bu durumda okurum diyenlere şu sormak isterim; Sevgiliniz sizin yazdığınız günlüğü bulup okusa ne hissedersiniz? Sanırım hepsi benimle aynı görüşte olacak bu durumda. :)
Okumam çünkü o onun özeli dokunmam bile..
Cevap
40Cevap
Özel eşyaları kutsal eşyalar olarak görürüm. Bir insanın kutsalına gizlice girip bakmak istemem. İnsanların kendi özel dünyasına giriş izniniz verilmediyse bunun için yanlışlıkla veya tesadüfen açık kapı bulduğunuz zaman kapıdan içeri girip kutsalı kurcalamak hoş bir karakteristik davranış değil benim için ☺️
Evet okurum zaten gizlimiz olmaz
Ben kesinlikle okurum, hatta yakalanırım korkusuyla gider önce bir fotokobisini çektiririm ve geniş zamanda uzun uzun okurum, benden nasıl bahsetti merak ederim yani. Kırgın olduğumuz dönemlerde duygu durumu nasıldı bana karşı, okur, bunları öğrenirim. Önceki sevgililerine karşı hissettiklerini de öğrenme fırsatı kazanmış olurum, mutlaka okurum
Ama sonrasında fotokobileri de yakalarım
YakaRIM
ezberlerim hatta skdjfsdf
ama meraktan okurum gidip de hesap sormam
hangi olayları önemli bulduğunu kafasının içinden neler geçtiğini merak ederdim o yüzden okurdum
tabi yanlış bir şey benim günlüğümün okunmasını istemezdim mesela
Belki 20 li yaşlarımda kesinlikle okurdum olurdu cevabım. Ama şimdi her ne kadar merak etsemde okumazdım. Ve benim görmeyeceğim yerlerde tutmasını isterdim. O kadar da tahrik edilmeye gelemeyebilirim : ))
Okurum yani sonuçta o benim eşim olacak birbirimizden gizlimiz saklimiz olamaz ayrıca hakkımda ne düşündüğünü veya nerde yanlış yapıp da onu üzdüğünü de görürüm eğer ki yazdıysa
Bu benim kişiliğime ters bir durum bundan dolayı asla okumam, okuyana söylenecek çok şey var, şimdi ben bunları yazdım diye üzerime şimşeklerle kimse gelmesin bu benim görüşümdür.
Okurum çantasını telefonunu da karıştırırım. O da benimkilere bakabilir. Uzun ilişkilerin temeli şeffaflık ve güvendir. Onun gizlisi saklısı varsa benim de olur.
ben dayımın eşinin günlüğünü bulup okumuştum okuduguma pişman olmuştum dayım onu aldatıyormuş oda hepsini yazmış kendimi kötü hissettmiştim..
Günluğunu okumamam gerek yok ben adamı gözlerınden bilirim duruşundan ses tonundan konuşmasından bilirim her şeyi
okuyacagımı sanmıyorum özel seyler oldugu ıcın moralımı bozacak bırseyler olabilir ve ilişkiyi tehlıkeye atabilirim
Oylamadan sonra kadınların ne kadar tзrbiyesiz olduğunu görmüş olduk.👍 Başkasının günlüğünü okuyacak kadar maallar var😒
Asla okumam, okurum ve bunu gerçekten yapacak olan kişi insan deildir hele müslüman hiristiyan hiç deildir
Hayır okumam bu kesinlikle büyük bir ayıp ve hakka girer ayrıca. Kişinin özel bilgileri izni olmadan okumak çok çok büyük saygısızlık.
İç dünyasını anlamak isterdim. Her ne kadar özel alanina girmek istemesem de bu konuda kendimi engelleyebilecegimi dusunmuyorum..
Hayır o onun özeli , ben yazı yazarım okutmam kimseye , kendime yapılanı sevmediğim şeyi sevgilime yapmam
Eşimin benden gizli hiç birşeyi olmamalı gerçek hislerini öğrenmek isterim
Okumam net. Özeli çünkü.
Anlatmak isterse , anlatır.
Terbiyesizliğin lüzumu yok
👏👏👏 aynen
Hayır o istiyorsa zaten okur paylaşır benle
5 dk mı almaz okuyup ezberleyip her bir harfini zihnime kazımam öyle bi hızla okurum
telefonu önümde durur elime bile almam, günlüünü de aynı şekilde bırakırım.
Merak ederim ama bu onun özeli. Gerçekten özel ama okurum ya merak edip
Eğer beni ilgilendirmeyen şeyler varsa bırakırım
Ben bulduysam sorarım beraber okuyalım mı diye evet derse okuruz :)
Hayır okumam. Eşlerin de tek özel alanı olmalı diyoruz bu da özel alandır benim için
Durust cevap veriyorum: okurum.
Yanlis bisey ama merak ederim
İzinsiz okumam hayır. Özeline böyle bir saygısızlık etmem 🖤
Okuyupta hiç sinirlerimi bozamam bazen aptal olmak insanı mutlu eder
Birbirine özel alan bırakmazsan mutlu olamazsın dolayısıyla okumazdım
Banene onun duygularını gômdüğü şeyden okumam kendi hayatı.
Okumam çünkü onun kişisel ve özel hayatı. İzin verirse okurum.
Okurum ama korka korka
Hayır okumam ben günlük falan tutmam ki sevmem öyle şeyleri.
Adamın biri okumuş karısının aldattığını öğrenmiş boşanmışlar
Özel eşyalar her ne olursa olsun dokunma huyum yok.
ya ben babmın askerlik günlüğünü buldum adam annemi ne kadar seviyormuş var ya onu anladım işte gercek sevgi budur yani fdlksjj
kimsenin özeline izin almadangirmek hırsızlıktan farklı değilki gelişmiş toplumlaın sosyal ahlak anlayışında
yakalanırım korkusuyla orada okumam ama resmini çeker evimde çevire çevire okurum
Okumamak için kendimi tutmaya çalışırım ama dayanamayıp okurum diye düşünüyorum
Bakmama izin verirse bakarım ama izin vermesse bakmam
Valla ben meraklıyım okurum. Beni kabul eden böyle kabul etsin bir zahmet
Okurum ben ya meraktan
evet ne yalan söyleyeyim
Evet, merak ettiğim için okurum
Okumam diyen cindir
Okurummm :D
Kesinlikle okurum meraktan çatlarım yoksa
Okurum, okuduklarım bende kalır.
Emin degilim ama okuyacagimi sanmiyorum
Okumam diyen yalan söyler
Bilmiyorum kararsız kaldım
Göz atardım heralde
Kimsenin özelini karıştırmam açıkçası
Çayımı demler okur notlar çıkarırım.
Okumam onun özeli sonuçta
Günlük yazan insanla işim olmaz.
Okuyamam onun õzelidir çünkü..
Ondan izin alıp okurdum
İnstasına bile bakmam
Sen kendininkinin okunmasini nasıl isterdin?
Okurum aramızda gizli sakli olmamalı
Okumam, ilgi alanıma girmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?