Arkadaşlar eski evli sevgilime birkaç güzel söz yazdım fakeden ama sonra sizi savcılığa verecem bulacam gibi şeyler söyledi. Ben orada tehtit felan etmedim sadece güzel birkaç söz söyledim acaba savcılık uğraşır mı ya da bulur mu kesin. çok canım sıkıldı. kesin verirler savcılık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hem eski hem evli yani yazmaman için yeterince gerekçe yok muydu sence? Ergen misiniz hiç mi işiniz gücünüz uğraşacak bir şeyiniz yok deli mi dürttü sizi niye gidip yazdınız? Hakaret etmediyseniz savcılığa gitse de bir şey olmaz ama artık yazmamanız gerektiğini anlamışsınızdır umarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle anladım bir daha yazmam. Kendimi boşlukta buldum ve yazdım. hakaret yok. güzel kızsın felan dedim o kadar
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel söz yazdın için kimse seni savcılığa vermez. Eğer ki cinsellik üzerine bir isteğin olduysa o zaman başın dertte demektir. Hesabını kapatsan bile geçmiş ip adresinden seni rahatlıkla bulabilirler. Eğer ki cinsellik üzerine şeyler yazdıysan yani bunu niye eski sevgiliye yaparsın ki? sonuçta ilişkiniz bitmiş ve böyle konular karşılıklı istek olmadan konuşulur mu?
00 Yorumla
+1 yılElalemin evli karısına hangi akla hizmet mesaj atıyorsun? Biri benim karıma mesaj atsa savcıdan önce ben bulurdum onu.
Kendi hayatına bak arkadaşım. Madem korkuyorsun, korkacağın işlere bulaşma. Bir sürü bekar kız var, onlara iltifatını et. Kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok.
00 Yorumla
+1 yılGözünü korkutmuş ama istese bulunabilir. O hesabın fake de olsa hangi numaradan, hangi hesaptan hatta hangi bölgeden açıldığı savcılık tarafından kolaylıkla tespit edilebilir.
Kimsenin hayatına fitne sokma, eşi ile arasını açma derim. Ne yaşamış olsan da evlenmiş gitmiş bırak mutlu olsun. Kendi hayatına odaklan boş işler fake falan
01 Yorumla
Soran+1 yılartık töbe uğraşmam. ilk defa yazdım zaten. pişmanım. ama uğraşırsa sıkıntı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay bir şekilde bulabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılkolay bir şekilde bulabilir
00 Yorumla
+1 yılSiber o kadar yoğun bir birimki , senin iki güzel sözünün peşine düşerek zaman harcayacak vakti yok
10 Yorumla
+1 yıl😂 güzel sözleri savcılığa veren kız. Kesin yapar bunu. Ne diyecek suç duyurusunda bulunacak acaba?
- Bana gülüşün çok güzel dedi şikayetçiyim.
Polis: "La bi sg"07 Yorumla
Soran+1 yıloh be rahatladım biraz. savcılık inşallah suç teşkil etmediği için böyle söyler. kıza güzelsin seviyorum dedim. o da kimsin dedi söylemedim.
- +1 yıl
Kanka savcılık neyi buluyor? Savcılık Instagram'a mı sahip? Savcılık İsrail lobisinde mi? Savcılık Zuckerberg mü? Kim ki Türk yetkilileri? Muz cumhuriyeti boşversene 😂 işemeye gitse fermuarıni açık unutur kodumun gebeş ümmetcileri neyi buluyorlar awk
Soran+1 yılne bilim usta bazen çevreden duyuoruz sosyal medya baskını diye
- +1 yıl
Bir şekil belli ediyorlardir süper gizliysen bulabilme imkanı yok. Madem öyle Sedat Peker'i bulsunlar awk fellik fellik arıyorlardir şimdi hahaha
Soran+1 yılip adresim var işte o bir sıkıntı. yoksa eposta vb hep sahte
Soran+1 yıl@ASARAY cidden yazdıklarınız çok çok mantıklı. teşekkür ederim. eski evli sevgilime hata yaptım yazdım seni seviyorum diye. bu kadar. hakaret tehtit şantaj yok. avukat mısınız siz
Küfür edecem şimdi ama neyse sakinim
Evli barklı kadına hangi yüz hangi karakterle yazabiliyorsun?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilir. Tehdit etmene gerek yok. Rahatsız edildiğini beyan ederse senin için sıkıntı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yıltelefonumu bir ara kaybettim başkası yazdı derim şahit de var derim
- +1 yıl
Bulurlar baba bulurlar. Devlet mal değil.
- +1 yıl
Ama şikayet etmez krkutmuştur. Fazla da şansını zorlama. yazıyorsan dafake olmasın. Direk hesabından yaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Btk'dan ararsa bulur ama öyle bir şeye giriseceklerini sanmıyorum çok ta önemli gibi görünmüyor bu günlerde.
00 Yorumla
+1 yılBirkaç güzel söz? Aga valla ne dedin bilmiyorum ama bazı erkekler sapık gibi yazıyorlar öyle yazdıysan mahkemeye verebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni napsın savcılık Bana gizli numaradan hakaret küfür ve şantaj gelmişti bir dilekçeyle savcılığa vermiştim hemen çözülmüştü olay 1 ay içinde Kapısına da polis gitmişti Sen kötü bir şey yapmamışsın seni takmazlar
010 Yorumla- +1 yıl
1 ay içinde bulunması imkansız
Cevap sahibi+1 yılİşlemler sonra başlıyor önce şikayet ettiğin kişinin adresine gidiyor polisler bulup sonra davalık olduk zaten
- +1 yıl
Ne oldu sonra adlı para cezası mı yedi
Cevap sahibi+1 yılYok o tehdit suçunda parayla yırtma daha fazla Bana medya ile şantaj suçundan 1,5 yıl hapis yedi yani foto video vs ile şantaj daha ağır suç söze göre
- +1 yıl
Gizli numara savcılık tarafından bulunur hangi numara olduğu vb. Tanıdık mı çıktı peki
Cevap sahibi+1 yılTabi tanıdık baş düşmanım çıktı Anlamıştım zaten gitmiş parayla gizli numara almış şu uygulamalarda satılanlardan var ya Hepsini buluyorlar zaten internette gizli diye bir şey yok
- +1 yıl
İfade verirken suçunu kabul etmiş büyük ihtimal ondan dolayı ceza davası açılmış. Üstelik ses kayıtları kayda alınmıyor savcılık kesin suçlu olarak bakılan kişilerde operatör şirketine bu kişinin telefon kaydı alınsın diyor
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı değil video ile şantaj edildim Şirketten rakibimdi bekliyordum zaten böyle pis oyunlar beni yerimden etmek istiyorlardı avukatımın bana söylediği tamamen siberin kanıtlarıydı O kanıtlarla gidince zaten karşı taraf kabul etse de etmese de hakim olanı görüyor
- +1 yıl
Hım anladım bende bu şekilde kız arkadaşımı şikayet ettim tüm delilleri sundum. Umarım o kişide hapis cezası alır
Cevap sahibi+1 yılUmarım kolay gelsin
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ya tehdit ya da askıntılık olsa ciddiye alınabilir ama uğraşacağını sanmıyorum 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıltehtit dolandırıcılık yok da on usevdiğimi söyledim. bu sarkıntılık mı acaba. inşallah uğraşmazlar
Soran+1 yılevet değil zaten ama tek sıkıntı ip adresten bulur
Bitmiş gitmiş herkes kendi yolunda daha ne milleti huzursuz ediyorsun!! Sizin başınıza ne gelse az.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ne yapim kısa bir yazdım pişman oldum. beni bulurlars rezil olmak istemem
Soran+1 yılhaklısınız köpek gibi pişmanım. inşallah uğraşmazlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi halt olmaz korkma savcı bunun için mi karşıma geldin diyecek takipsizlik verecek yapsa bile
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler efendim içimi rahatlattınız. Sizin başınıza ya da çevrenizde böyle bir olay oldu mu
Cevap sahibi+1 yılKızlar korkar böyle şeylerden onun amacı senin itiraf etmeni sağlamak blöf yapıyor yani hepimiz yaptık zamanında 🙂
Soran+1 yılama eşiyim dedi sonra seni bulacam diyince çekindim. belki kız yapmaz da eşi deli olabilir
Cevap sahibi+1 yılE sende evli barklı kadına ne diye yazıyosun mubarek ya kadına zarar verse
Soran+1 yılyok vermez. kadın da işini sağlama almak için eşine gösterdi kendine güven vermesi için.
+1 yılKız o kadar uğraşmaz bence uğraşsa da savcılık bu kadar umursamaz en fazla uyarı verir bence
00 YorumlaSavcılığın işi gücü yok bununla mı uğraşacak? Önemsiz dosyalar arasında yerini alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTehtit yok hakaret yok uğraşılmaz hesabı tamamen dondur hiç bir şekilde girme senin gözünü korkutmuş sadece ve bidaha bu işe girme
02 Yorumla
Soran+1 yılevet dediğiniz şeyler yok. hesabı sildim zaten. bulaşmam. teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hiç korkma hiç bir suç olacak bir durum yok sadece korkutmak amaç
+1 yılEmin ol savcılık uğraşmaz zaten hesabı komple kökten yok et ama gerek yok çünkü bir halt yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulur tacizden hapis cezası alırsın kocası senide öldürebilir mahkeme çıkışı ayık ol daha yeni oldu böyle bir olay
02 Yorumla
Soran+1 yılovvv çok korktum cidden.
Cevap sahibi+1 yılKork bencede hapis hayatı zordur
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi artık güzel söz söyleyeni de alsınlar içeri ben savcı olsam kızı atarım içeri on yıl katıksız hapis 😂
00 Yorumla
+1 yılİstese bulur tabi ama uğraşmaz diye düşünüyorum eğer uğraşırsa bile suçu kabul etme biri alıp yazmış haberim yok de para cezası çıkabilir en fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bulursalar da telefondan biri yapmış olabilir derim. hatta polise gidim telefonum kayboldu diye rapor hazırlatim
- +1 yıl
Bence şu an böyle bir şey yapmana gerek yok ben savcılığın böyle birşeyle uğraşıcağını sanmıyorum zaten savcılığa verme meselesi de kolay bir mesele değil eğer sadece bir defa yazdıysan peş peşe yazıp da sapık izlenimi vermediysen o kişi savcılığa vermez verse de uğraşmazlar
Soran+1 yılTeşekkürler efendim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılbulsalar ne cıkar bişey olmaz kadınlar bu yola cok basvurur erkekleri korkutmak için cahil olanlarda korkak , sevgilini öldürmediğin müddetçe bieşy olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yıleşine söylemiş mesajları o da mesaj attı başka hesaptan fake seni savcılığa verip bulacam çok sinirliydi.
Cevap sahibi+1 yılSENİ YARGILAMICAM ama madem böyle bir şey yapıcan adam gibi orjinal hesaptan yap.. bende yaptım bir ara fake hesaptan ama böyle yapınca anca küçülürsün
Soran+1 yılya sadece yazdım ne bilim olay buraya gidecek. ayrıca evli kadın nasıl orjinal hesaptan yazim
Cevap sahibi+1 yılee dostum evli oldugunu biliyordun o zaman hiç yazmasan daha iyiydi , benimde evli olup deli gibi arzuladıgım bir kadın var ama yanasamıyorum dogru değil
Soran+1 yılpişman oldum ama ip adresinden inşallah bulmazlar. zaten töbe ettim yazmam
Cevap sahibi+1 yılvalla bulurlarsa kapanı kırarlar söyliyim ama bunu yapmaalrı için savcılık harekte geçicek oda kalkıpta karsı tarafa senin ev adresini vermez
Soran+1 yıltanıdık zaten uzaktan beni bulurlar :(
Cevap sahibi+1 yılo zaman korkma ve kavga et sende , dayak atman veya yemen önemli değil yere yıgılana kadar yumruk at
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Verirse belki ama sanmıyorum yalan yani
01 Yorumla
Soran+1 yıleşi yazdı sonra gizliden seni bulacam vb sinirlendi. ondan çekindim. gerçi bulsa da ne olacak eski sevgilim o kız
kesinlikle vereceğinden nasil bu kadar eminsin?
05 Yorumla
Soran+1 yılçok sinirli konuştu felan seni bulacam vb gibi.
Soran+1 yılyok yok yazmam. size özelden yazdım da Gazianteplimi siniz
Soran+1 yılkullanıcı adında 27 yazınca. aklıma geldi
bisey olmaz bu kadar korkak olma
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın olsa da elimde koz var kız üstüme gelmemesi lazım aklı varsa
+1 yılYani savcılık isterse hemen bulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yazdığım tacize mi giriyor. o zama nkesin bulur :(
- +1 yıl
tacizlik bir olay varsa suç yani
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. küfür etmediysen ortada suç yok
011 Yorumla
Soran+1 yılküfür yok sadece çok seviyorum seni özledim dedim. kimsin dedim söylemedin. yazma dedi. tama mdedim. sonra eşi felan gazdı seni savcılığa vereceğim dedi.
Soran+1 yılcep telefonumda ip adresinden bulacaklar diye strese girdim.
Soran+1 yılpeki bu suç mu savcılık mesajları görse. şunları yazdım. seni çok seven biri. kendine iyi bak. beni bulamazsın. selam vermek istedim gibi şeyler yazdım. bu suç mu acaba.
Soran+1 yılben adli şeylerden korkmam da ben olduğumu bilmelerinden çekiniyorum. uzaktan tanışıyoruz. utanıyorum
Soran+1 yılsavcılık instagrama yazı yazsa verirler diye okuyorum bazı yerlerde
Soran+1 yılçok teşekkürler. içim rahatladı. ben taciz diye anladım. evli kadına seni seviyorum demek. ondan korktum. sağ olun
+1 yılTabi efendim. FBİ Open the door yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnunla uğraşmaz emin ol seni korkutmak için yapmıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOfff seni korkutmak istemiş bulaşma diye
00 Yorumla
+1 yılÇok rahat yakalanırsın xD
00 Yorumla
+1 yılbulunur ip adresi denen birsey var
00 Yorumla
+1 yılBulamaz. Ugrasmaz kimse bunla
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah uğraşmaz. çok canım sıkkın
- +1 yıl
Hicbirsey olmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbulabilirler de hala unutamadın mı onu :(
01 Yorumla
Soran+1 yılunutmadım ve yazdım. sonuç kötü olmaz inşallah asla da yazmam bir daha. nasıl bulacakalr var mı örneği
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkutmaya çalışmış olmaz bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey olmaz rahat ol
03 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah çok korktum. ama asla bir daha yazmam. kıza taciz gibi görünüyor ama seni seviyorum dedim sadece çok ısrar etti söylemedim kim olduğumu. eşi de deli olmuş savcılığa verecem diyince
- +1 yıl
Hakaret tehdit yok ise hiç bir şey olmaz sen kimseye bakma seni korkutmaya çalışan çok olur
Soran+1 yılteşekkürler inşallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılseni şimdi yemedin mi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnaaneyi☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılbittin sen öldürür kocası seni
00 YorumlaNeyin peşindesin Allah akıl fikir versin
03 Yorumla
Soran+1 yılpişman olduk. ne bilim. inşallah bulmazlar. tehtit yoktu ama seviyorum dedim sadece
Soran+1 yılteşekkürler efendim.
Uğraşmaz
04 Yorumla
Soran+1 yıleşi çok sinirliydi ne bilim.
Soran+1 yıltakıntılı biri
Bulur
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce var mı böyle duyguğunuz şahit olduğunuz olay.
Soran+1 yılnasıl peki olay neydi. hakaret mi böyle bir olay mı
Bulabilir.
00 Yorumla
+1 yılseni korkutmuştur tabi eğer verirse bulur :D
00 Yorumla
+1 yıldaha neler ya bir şey olmaz salla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulur
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce var mı bildiğiniz emsal karar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbisey olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce duydunuz mu böyle bir şey oldu mu. savcılık bulabiliyor mu. ortada hakaret yok ama rahatsız etme var. seni seviyorum dedim eşi yazdı dedi ki savcılık verim seni kesin bulacam dedi. korktum ayrıca
Cevap sahibi+1 yılevli birine niye yaziyosun sende. eşi uğraşırsa belki ama sanmıyorum gözdağı vermek için demiştir böyle şeylerle pek uğraşmazlar önemli bir şey değil sonuçta
Cevap sahibi+1 yılmesajları geri çek hesabı da tamamen sil
Cevap sahibi+1 yılşey dersin savunmada ilk onlar yazdı mesajları geri çektiler dersin
Soran+1 yılhepsini yaptım
Soran+1 yılekran görüntüsü adlılar tabi kullanıcı adımı verirler savcılığa kesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilivri soğuk
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilime yazdım fake hesaptan yazdım. Savcılık beni bulabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler