İnternet & Teknoloji Fake hesaptan bir kıza yazdım ve rahatız oldu polise vercem dedi kim olduğumu bulabilirlermi? Bekoo6210 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ama hesabı o saniyede heryerden sildim peki bir kaçışı var mı :d Fake hesaptan bir kıza yazdım ve rahatız oldu polise vercem dedi kim olduğumu bulabilirlermi? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne yazdın lan keko? Hakaret vs varsa ya da cinsel içerikli şeyler yazdıysan seni müjdeleyen ebene kadar bulurlar. 1 11 Yorumla Bekoo6210 +1 yıl Knk dedim tc buldum attım senin mi evet dedi vercem dedi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla kardeş olay farklı boyuta gider. Tc mc olayı sakat. Yani bu suç yani. Yorumla Bekoo6210 +1 yıl Knk ama ben o hesabı anında siteden sildim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sil fark etmez. Giril yaptığın an ip adresin siteye giriş yapanlar havuzuna düşer. Polis ciddiye alır konuyu araştırmaya giderse siteye ulaşıp rapor ister. Ama sanmıyorum geçiştirip gönderirler şikayet edeni. Yorumla Bekoo6210 +1 yıl Kanka bak şöyle diyim kıza yazdım dedim işte şu şu şu diye hesabıda hemen sildim kökten aders vb bişey olmadı 1 dk konuştuk 1.30 saniyesinde sildim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu gece sana uyku yok 🤣 Yorumla Bekoo6210 +1 yıl Ama hesabı sildim Knka ama bian Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi bok olmaz ya korkma diyeceğim ama diyemiyorum. Şikayet etmesinler dua et Yorumla Bekoo6210 +1 yıl Bu konular hakkında bildiğin varsa sana ulaşabilirmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben polisim kardeş. Şu an iyi anıma denk geldin. Şimdi kaybol peşine düşerim yoksa. Yorumla Bekoo6210 +1 yıl 😂 Yorumla
sakinolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Kanka bulurlar valla hahahah geçmiş olsun takma kafaya yatar çıkarsın 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Uğraşma engelle gitsin.~☆ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne yazdın lan keko? Hakaret vs varsa ya da cinsel içerikli şeyler yazdıysan seni müjdeleyen ebene kadar bulurlar.
Knk dedim tc buldum attım senin mi evet dedi vercem dedi bu
Valla kardeş olay farklı boyuta gider. Tc mc olayı sakat. Yani bu suç yani.
Knk ama ben o hesabı anında siteden sildim ben
Sil fark etmez. Giril yaptığın an ip adresin siteye giriş yapanlar havuzuna düşer. Polis ciddiye alır konuyu araştırmaya giderse siteye ulaşıp rapor ister. Ama sanmıyorum geçiştirip gönderirler şikayet edeni.
Kanka bak şöyle diyim kıza yazdım dedim işte şu şu şu diye hesabıda hemen sildim kökten aders vb bişey olmadı 1 dk konuştuk 1.30 saniyesinde sildim
Bu gece sana uyku yok 🤣
Ama hesabı sildim Knka ama bian
Bi bok olmaz ya korkma diyeceğim ama diyemiyorum. Şikayet etmesinler dua et
Bu konular hakkında bildiğin varsa sana ulaşabilirmiyim
Ben polisim kardeş. Şu an iyi anıma denk geldin. Şimdi kaybol peşine düşerim yoksa.
😂
Kanka bulurlar valla hahahah geçmiş olsun takma kafaya yatar çıkarsın
Uğraşma engelle gitsin.~☆
Yazmasaydin simdi korkmazdin
Polis uğraşmıyor böyle basit şeylerle
sulaleni bile bulurlar bro
Birini öyle buldum mahkemeye verdim
Bulamaz