Psikolojim iyice bozuldu, yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum. Hoşlandığım bi arkadaşımın facebook hesabı vardı. Kendisi eşiyle boşanmış, davaları filan olmuş. Ben de fake bi facebook hesabı açtım, mesaj atmaya başladım. Uzun bi süre yazıştık, arada da yazışmaya devam ediyorduk. Bu 1 ay kadar sürdü. Bir gün kendimden geçtim ve ona nude fotolarımı atmaya başladım (neden diye sorgulamayın). O da bana yazıyla karşılık verdi. O da istekli gibiydi ama ağırdan aldı. Sonra beni ara diye ısrar etmeye başladı. Ben biraz sosyal fobik biri olduğum için çekindim. Aslında bunu aşmak için yapıyordum ama olmadı, olmuyor da. Daha sonra benle görüntülü konuşmak istedi, sinirlendi, adresini ver gelicem dedi. Benden şüphe etmeye başladı haliyle. İş iyice tartışmaya doğru gitmeye başladı. Biraz üzerine gittim, tehdit eder gibi konuştum ama kötü bi şeyler söylemedim. Beni kandırdın, salak yerine koydun dedi. Ya bana kendini gösterirsin ya da seni 2 3 gün içinde bulucam IP, ID adresinden, tanıdığım arkadaşlarım var dedi. Sonra araya bi hacker topluluğu ismini söyledi. Sonra savcılığa vereceğim seni dedi. En sonunda beni eski eşi sandı ve sen görürsün diye saçma şeyler söyledi. Çocuğumun velayetini senden alacağım, mahkemede söyleyeceğim bunları filan dedi:// Ben sosyal fobikliğim yüzünden kendimi ona açamadım da. Ne yapacağımı bilemedim, hemen apar topar her şeyimi fotoğrafları sildim, hesabımı kapattım, sildim. Zaten kendimi belli edecek hiçbir şeyim yoktu. Mail adresini de sildim. Şu an beni bir şekilde bulabilir mi ondan korkuyorum. Yani savcılık filan diyince korktum. Bir şey de yapmadım ama korkuyorum. Sizce bir şey olur mu? Bir şekilde ipin ucu bana gelir mi? Yoksa gereksiz telaş mı yapıyorum? Gerginim, asla da rahatlayamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bisex misin lez mi bişi olmaz merak etme o işler uzun uğraşmaz onlarla
pardon erkekmiş konuştuğun kşi
Umarımm🙏🙏
🤣
O adam bulamaz. Fakat savcılık eliyle koyduğu gibi bulur.
bir daha Hayatında kendini satıcak kadar düşme, her şey bir tövbe ile hallolur
Anlamadım demek istediğini,
Nude atmandan bahsediyorum.
Kendini satmak mı oluyor bu, neyse. Teşekkür ederim
Evet. Sen bir elmassın, kendini bile bile bir hırsızın gözüne sokmazsın. Seni çalacağını bilirsin çünkü...
Rica ederim
Ne diye şikayet edecek bilmiyorum. Şikayet ederse ve savcı hesabı bulmak isterse bulur
Bilmiyorum açık bi tehdit ya da hakaret filan da etmedim.
Nerede yaşıyor çocuk
Farklı bir şehirde yaşıyor şu an
Şunun için sordum. İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde savcılar yoğun oluyor. Pek sallamıyor
Bir ılçede yaşıyor şu an, orta halli bi yer
Savcı üzerinde durabilir. Ama şikayet konusu ne olacak bilemedim. Buradan yazmadığın birşey varsa özelden yazabilirsin
Önün hayatını etkileyecek ya da ahım vahım tehditvari şeyler soylemedim. Kendisi merak ediyor diye de bulunmaz herhalde
Merakla bulunmaz :)
Deli, beni en son eşi sandı, çocuğumu senden alicam filan dedi. Bunun ucu bana gelmez demi://
Bak işte burası karışık. Velayet davası açarsa mahkeme bunu araştırabilir. Orada senin ismin çıkabilir
Benim ismim çıksa eşi olmadığım anlaşılır ama o öğrenebilir mi ki
E mahkeme kayıtları açık olur taraflara
Ama şimdi girdigim internet kendi adıma kayıtlı değil. Acaba üzerine düşülmez mi, ya da ben olduğum anlaşılmaz
Ya işte ıp adresi falan buluyorlar ya, birine ulaşırlar
O kadar detaya inerler mi, birden fazla kişi bağlanıyor ayrıca modeme de.
Merak etme hiçhişey olmaz, daha fazla merak ettiğin bişey varsa sor
merak etme seni korkutarak kim olduğunu ogrenmeye çalışmış korkma hiçbir şey olmaz
Gitmez demi savcılığa filan
gitse bile savcılık neye istinaden dosya acip senin bilgilerini isteyecek ki oetada bir suç yok
Kandırmak ya da karşındaki kişi kim bilmiyor sonuçta. Sadece merak ettiği için bir şeyler olmaz herhalde.
olmaz olmaz merak etme takma kafani böyle seylere hiçbir şey olmaz bir dahakine dikkatli ol 😁
Çok teşekkürler, iyi ki varsınız
rica ederim ne demek sende iyi ki varsın 🤩
Evli birne neden yaptın bunu gğnaj deilmi allahtan kork
Evli değil boşanmış birisi, yalnız yaşıyor.
Eski eşi olmadığını ona kanıtla başkada yapacağın bişey yok
Hesabı filan sildim tamamen
Her türlü bulurlar seni
Deme öyle
Demesi falan yok bulurlar yani
Komedi filmi gibisin. Bir şey olmaaaaz.
Korkuyorum ama ya
Korkman anlamsız:)
Ortada bir sorun yok yani.
Yok tabii. Bir de seni tehdit etmiş. Bence daha ileri gitmediğin için mutlu olmalısın.
Daha ileri nasıl gidebilirdim bilmiyorum valla
Kim olduğunu bilmesi ve hatta sevgili olmanız, gibi.
Ay süs fenaa, allahtan böyle oldu da gerçek yüzünü gördüm. Bir insanı sinirli anında görmek gerek
Kendine sorun yaratmak konusundaki başarına hayran kaldım:)
Öyle mi düşünüyorsun gerçekten. Ben şu an bu durumun merkezinde olduğum için düzgün değerlendiremiyorum, düşünemiyorum. Dışarıdan öyle gözüküyor yani:)
Öyle. Ortalığı komple karıştırmışsın🤣
Bak yukardaki kscanla olayın son noktasına kadar geldim:)
Hangisi?
Bir şey olmayacağını söylüyorsun yani son olarak
Evet. Son kararım. İlk kararım da böyleydi.
Çok teşekkür ediyorum yorumların için 🙏🙏🙏🙏
Rica ederim
birşey olmaz. Ben de yaşamıştım benzerini
Ne oldu peki sonucunda
hiçbirşey olmadı
Naneleri yerken bize mi sordun😊👍🏻
:(( sorma
Bu arada bişey olmaz korkma
Sorunlarımı çözene kadar erkek merkek yok bi daha, tövbe