Eski kız arkadaşıma dair fake hesap açtım, kız hesabı mahkemeye verdim diyor, ben olduğumu bilmiyor, basım belaya girer mi?

Eski kız arkadaşıma dair fake hesap açtım amacım yeni sevgilisi var mı yok mu öğrenmekti güya kızı onla tehdit edip öğrenecektim ama yemedi kız hesabı mahkemeye vermiş bu arada kız bana yazdı böyle böyle hesap açmışlar diye ben de hiç olaydan haberim yok gibi ilgilenmiş gibi yapıp hesabı kapattım hemen, benden şüphelenecek bir durum yaratmadan üstüne defalarca teşekkür de etti ama hesabı mahkemeye vermiş. Hesabin içinde tel no kayıtlıydi ve evdeki ip adresinden giriş yaptım. Mahkeme ciddi ciddi şimdi beni bulabilir mi? Bunun süresi nedir ne kadar sürede bulurlar? Ne bahane bulacağım lan bir ter bastı beni? Kız da ben kurtardım sanıyor halbuki hesabı açan benim, ciddi ciddi mahkemeye vermiş mıdır sizce? Hem mahkemeye verdim hem de emniyete dedi bana sonuç ne olur?
Eski kız arkadaşıma dair fake hesap açtım, kız hesabı mahkemeye verdim diyor, ben olduğumu bilmiyor, basım belaya girer mi?