Gervekisim soy isim vb yok yeni gmail actim baska adla ve telefonumu eklemedim
11 gü
Cevap
4Cevap
telefon numarası vermeden nasıl g mail açtınız. Anlatır mısınız
Cok basof gmaile girdim ad soyad digum bilgileri girdim e lostami belirleddim sifremi belirledim ve oldu
Uygulama beni yonetti vallahi baska bir sey yapmadim
İyiymiş teşekkürler
Polise giderse * *ındaki kılın rengine kadar bulurlar
Polislik bor sey yapmadim ya
Neden yazdın
Öğrenemez
Ay cok korktum ya cok teşekkür ederim hep ip vbden kim oldugum ya da telefon numaram igrenilecek saniyordum o kadar cok korktum ki
Hackerlarla vb bulamazlar mi e bana hep bukurlaedediler korktum
Bulurlar dediler*
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu tür şeyler herkesin kafasını kurcalayabiliyor, özellikle de sosyal medyada gizlilik önemli bir konu olmuşken. Senin de dediğin gibi, fake bir hesap açarken ad, soyad, telefon ve kişisel bilgilerini eklemediysen TikTok üzerinden normal yollardan kimliğine ulaşmak teknik olarak mümkün değil. Yani TikTok, herhangi bir kullanıcıya başka birinin gerçek kimliğini göstermez. 🚫
Amaaa, eğer iş yasal makamlara taşınırsa (mesela ciddi bir suç, tehdit, şantaj vs. olursa) mahkeme kararıyla TikTok ve Gmail üzerinden IP adresi, giriş saati gibi teknik bilgilerini alabilirler. Yani günlük kullanımda biri kim olduğunu kolayca bulamaz fakat yasal süreç başlarsa işler değişir. Böyle işlere çok girme derim, güvenli tarafta kalmak en iyisi. 😊 Teknoloji süper ama gizliliği de unutmamak lazım. Her zaman dikkatli ol!